3 octombrie 2012

15 octombrie - Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor





In fiecare an, pe 15 octombrie se celebreaza “Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor”, eveniment ce se desfasoara anual in Statele Unite, Canada Australia, Japonia, dar si in cateva tari europene.
Pe 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand dintre noi. Timp de o ora lumanarile sunt lasate sa arda si astfel, datorita diferentei de fus orar, se creeaza un „Val de Lumina” care face inconjurul globului si dureaza 24 de ore.
Organizatia E.M.M.A. va organiza acest eveniment si in anul acesta,  in Bucuresti si in alte orase ale tarii. De asemenea se va organiza si de romanii - simpatizanti EMMA care locuiesc in strainatate.


7 comentarii:

Steliana spunea...

O sa aprind si eu o candeluta si o sa spun o rugaciune pentru toti copiii lumii care ne-au parasit Dumnezeu sa aiba grija de sufletele lor nevinovate!

Narcisa spunea...

Chiar daca nu sunt mama de ingerasi,cunosc durerea...si apreciez aceasta initiativa ,ma alatur cu o lumanare si o rugaciune...superb videoclip.

mariperijoc spunea...

Puteti face si o fotografie pentru site-ul EMMA...Incercam sa organizam si noi evenimentul intr-un spatiu public,aici la Giurgiu...Asteptam aprobarea Primariei...Doamne ajuta!

Anonim spunea...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#41639 buy tramadol using mastercard - tramadol hcl 100mg er

Anonim spunea...

buy tramadol cheap online ordertramadolonline - tramadol hcl xr 100mg

Anonim spunea...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 tramadol withdrawal st john's wort - buy tramadol 100

Anonim spunea...

tramadol generic tramadol hcl nausea - tramadol for dogs allergic reaction