31 ianuarie 2012

29 ianuarie 2012

Furtuna de nisip

Azi vantul imi canta in suflet
Si ploaia imi bate in geam.
Pe buze-mi ingheata un scancet,
Genunchii la piept mi-i strangeam.

Din noi a ramas numai unul,
Tot bajbaie pe undeva
Si-ncearca sa-si gaseasca drumul,
Pentru a-l putea revedea.

Iubirea-i infipta in suflet
De ea nu poti scapa.
Nu poti sa mai scoti nici un sunet
Oricat de tare-ar durea.

Si resemnat dupa-o vreme,
Purtand tristetea pe chip,
Lupti sa iesi din probleme
Aduse de furtuna de nisip.

Si vezi ca nu mai ai langa tine
Pe cel ce te sprijinea.
Mai speri la vremea ce vine
Sa-ti insenineze viata.

Citat "Totul din intreg"

Acum esti luminat in privinta vietii vesnice,dar la un moment dat vei fi pus intr-o situatie in care Sufletul cuiva drag tie va alege sa-si paraseasca trupul.Nu da dovada de egoism si nu te intreba:”de ce a trebuit sa moara chiar acum?”,deoarece imediat vei simti ca asa a ales chiar El ,Adevarat,Sufletul sau,si vei sti ca alta decizie mai buna nu exista.Stii ca acum zburda de bucurie si cu siguranta vei avea ocazia sa te joci cu el,sa glumesti cu el,sa iubesti cu el,dupa ce Sufletul tau va decide acest lucru!toate Sufletele noastre se cunosc intre ele,de fapt ele stiu ca sunt parti din Unul:Marele Suflet,care apartine lui Dumnezeu,iar niciodata cineva nu te va uita si va fi prezent langa tine mereu,mai aproape decat ti-ai imaginat vreodata!Daca vrei sa vorbesti cu cineva care a facut acest pas,a parasit aceasta planeta fizica,priveste in fata,uita-te in jurul tau si imagineaza-ti-l acolo,iar la un moment dat vei simti prezenta lui,deoarece nu are cum sa nu fie langa tine,amandoi facand parte din acest Tot,din acest Intreg.Intreaba-l ceva,iar daca ai o dispozitie necesara si esti foarte relaxat si deschis divinului,asculta-i raspunsurile pe care ti le va da,atentie, cu ajutorul mintii tale,deoarece mintea ta si mintea lui fac parte din Mintea Comuna,Mintea lui Dumnezeu,deci iti vor aparea raspunsurile lui in mintea ta!
El este acolo pentru ca Totul este peste tot si nu poate fi nicaieri,iar persoana de care iti este dor se afla in acest Intreg(faptul ca te gandesti la ea confirma acest lucru),deci automat este prezenta langa tine,nerabdatoare sa iti vorbeasca si sa te asigure ca a luat cea mai buna decizie fiindca a ales prin El, prin Suflet!


TOTUL DIN INTREG
Catalin Manea

28 ianuarie 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit



Fiule drag,
Lacrimile ne-au secat ,dorul ne-au uscat sufletele iar viata nu inseamna nimic fara tine Alin.
Peste o luna ai fi implinit 40 ani, aici, pe Pamant dar destinul a vrut ca peste cateva zile sa implinesti 7ani,acolo, Sus in Cer...7ani in care cu durere in suflete si dor, am invatat lucrul cel mai greu... sa" traim "fara tine Alin.
Desi viata noastra nu mai este viata,traim cu speranta ca-ti este bine acolo unde esti si ca( atunci cand Dumnezeu va hotara) ne vom reantalni. Pana atunci, te astept sa vii in visele mele Alin, sa te strang in brate si sa-ti sarut fruntea, te astept la fiecare Sf. Liturghie sa cobori, sa ma invalui cu caldura ta de copil! Si, iarta-ma Alin daca in egoismul meu ( izvorat din dragoste de mama ) ti-am ingreunat sufletul cu zbuciumul si plansul meu! De aceea azi, imi deschid bratele si-ti dau drumul ...Zbor lin copile drag, zbor lin alaturi de Ingerii Cerului iar dragostea noastra (de aici de pe pamant ) iti va lumina drumul mereu!
Mama si tata .

27 ianuarie 2012

La multi ani,Bianca Brad!


Iti doresc din suflet ca pe cerul vietii tale sorele sa fie mereu prezent si sa alunge cu zambetul si caldura lui norii si furtuna.Iti multumesc pentru tot ce faci.La multi ani!

Sfantul Nectarie - Minuni in Romania

Mă numesc Mihail şi sunt monah, vieţuitor în Mănăstirea Sfântul Filip din localitatea Adamclisi, judeţul Constanţa, şi sunt în vârstă de douăzeci şi patru de ani. Cu smerenie şi cu drag am să vă scriu câteva rânduri despre minunea care s-a petrecut cu mine la Sfântul Nectarie, la Mănăstirea Radu Vodă, din Bucureşti.

M-am îmbolnăvit de o boală cam grea. De fapt, de mai multe: hepatită activă de însoţire, colecist alungit, gastrită cronică, ulcer duodenal, stomacul era întors pe dos, aveam reflux gastroesofagian, fierea era plină de mâl şi piatră, sufeream de colon iritabil, aveam o infecţie puternică în gât de doi ani. Toate aceste boli m-au răpus şi nu mai puteam să mănânc, nici să muncesc, îmi afectaseră chiar şi pravila de rugăciune pe care o am, că nu mai puteam să stau pe picioare. Asta era suferinţa mea de doi ani


http://www.pelerinortodox.com/2011/02/sfantul-nectarie-il-vindeca-pe-monahul.html

26 ianuarie 2012

Povestea unei femei care s-a intors din cealalta viata

VIATA DUPA MOARTE

Noi marturisiri cutremuratoare

Eram atee şi Îl huleam groaznic şi deseori pe Dumnezeu. Trăiam în ruşine şi preacurvie, însă Preamilostivul Dumnezeu nu m-a lăsat să pier, ci m-a călăuzit spre pocăinţă.

În anul 1962 m-am înbolnăvit grav de cancer şi am stat bolnavă 3 ani. Nu stăteam întinsă lucram mult şi mergeam la doctori, nădăjduind că voi găsi vindecare. În ultimele 6 luni slăbisem de tot, încât nici apă numai puteam să beau. Îndată ce beam, o vomitam. Atunci m-am dus la spital şi, pentru ca eram foarte energică, au chemat un profesor de la Moscova şi au hotărât să-mi facă operaţie. Dar imediat după ce mi-au deschis stomacul, am murit. Sufletul mi-a ieşit din trup şi stătea între doi medici şi eu, cu frică şi groază ,priveam ce mi se întâmpla. Întregul stomac şi intestinele îmi erau mâncate de cancer. Stăteam şi mă gândeam de ce suntem două? Nici nu-mi trecea prin minte că există suflet. Comuniştii ne-au îndopat şi ne-au învăţat că nu există suflet şi Dumnezeu că acestea sunt născocirile preoţilor, ca să înşele poporul şi să-l facă să-i fie frică de ceva ce nu există. Văzui că stau în picioare şi totodată mă văzui pe masa de operaţie. Îmi scoseseră afară toate măruntaiele şi căutau duodenul. Dar acolo exista doar puroi, toate erau distruse şi stricate, nimic numai era sănătos. Atunci medicii au zis : Aceasta femeie nu mai avea cu ce să trăiască.


Le vedeam pe toate cu frică şi groază şi iarăşi mă gândeam: "Cum şi de unde suntem două? Stau în picioare şi totodata sunt întinsă pe masă! "Atunci medicii mi-au pus la loc intestinele şi stomacul şi au spus că trupul meu trebuie dat medicilor tineri pentru practică, si l-au transportat în laborator, iar eu mergeam alături de ei şi mă gândeam cu nedumerire de ce suntem două. Acolo m-au lăsat întinsă, dezbracată, acoperită până la piept cu un cearceaf. După aceea am văzut că venise fratele meu împreună cu fiul meu cel mai mic. Avea 6 ani şi îl chema Andruşka [Andrei. A început să plângă şi să zică :"Mamă ,mamă, de ce-ai murit? Sunt încă mic, cum o să trăiesc fără tine? N-am nici tată şi acum ai murit şi tu !".

Eu atunci l-am îmbrăţişat şi l-am sărutat, dar el nu a simţit şi nu a văzut asta, nici nu m-a băgat în seamă, ci privea trupul meu mort. Vedea de asemenea,că şi fratele meu plângea.

http://pelerinortodox.blogspot.com/2011/02/povestea-unei-femei-care-s-intors-din.html

25 ianuarie 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit

Cu adanca durere, dor si lacrimi nestinse, amintesc astazi JOI 25.01.2012 ca se implinesc 40 de zile, de cand inima sotului meu GIRBA IONEL – Braila, a incetat sa mai bata la numai 50 de ani.
Ai plecat prea timpuriu dintre noi, mult prea iubite tata si sot, te vom pastra vesnic in inimile noastre, iti simtim lipsa, te strigam,te chemam, te cautam dar tu nu ne auzi.

Sufletul tau bunule, sa se urce la cer, Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa te aiba in paza LUI, iar tu..cand vei ajunge acolo, langa Tatal nostru din Cer, sa ne veghezi si sa ai grija de noi tot timpul vietii noastre.

Tati, eu sunt asa de mica, am doar 5 ani, de ce mai parasit ! asa striga Daiana fiica ta mereu, eu ce sa ii raspund dragule,cum sa o linistesc, caci nici eu nu mai pot !
Nu te vom uita niciodata vei ramane viu, in inima si in amintirile noastre!

TE IUBIM TATI !

TATIANA SI DAIANA

VIAŢA VEŞNICĂ, O ELIBERARE DE TEAMA DE MOARTE

Moartea unei persoane reprezinta iesirea Sufletului din corpul fizic pentru a incepe noi aventuri,iar cand cineva moare,este de fapt pura dorinta a sufletului sau, indiferent daca acel corp are 90 de ani, 70 de ani,30 de ani, 12 ani,5 ani, 3 luni, o zi!Daca Sufletul respectiv considera ca in alta parte ar fi un loc mai indragit,unde ar putea experimenta fapte si oportunitati mai inalte,atunci se hotaraste pur si simplu sa paraseasca ,sa iasa din corp,nimeni si nimic neputand sa-l opreasca.
Corpul acestui Suflet poate “muri” intr-un accident la locul de munca,intr-o izbitura cu masina,inecat,bolnav,sau foarte simplu,linistit,deoarece aceea este dorinta sfanta a sufletului care vrea sa atinga alte scopuri,alte trairi,demne de ceea ce reprezinta:bebelusul,Spiritul lui Dumnezeu!El nu anunta pe nimeni ca s-a decis sa plece,nici macar posesorul trupului prin mintea lui constienta nu va sti,iar daca este intr-adevar hotarat sa faca aceasta alegere,nimic nu-I poate sta in cale,iar eforturile persoanelor de langa el de a salva respectivul trup, vor fi ignorate si in zadar!
Observa atent cate persoane mor chiar pe masa de operatie,nici cea mai noua tehnologie neputand intoarce un Suflet din drumul sau perfect ales,lasandu-si in urma corpul care pentru el a fost un simplu obiect de joaca.
Nu va speriati de moartea fizica si nu va temeti de ea,deoarece este inca o actiune perfecta a lui Dumnezeu,iar Sufletul incepe o noua calatorie in care poate sa faca si sa realizeze inclusiv ce nu a avut posibilitatea pe pamant cu ultimul sau trup!

TOTUL DIN INTREG
Catalin Manea

24 ianuarie 2012

Cartea "TOTUL DIN INTREG"

Frumusetea consta in faptul ca daca privesti si te bucuri numai de calitatile cuiva,pui in miscare si aplici o lege naturala a Universului, iar atunci vei avea parte de la acea persoana numai de ceea ce tu observi la ea.Daca vezi un sac de nervi in fata ta,de acela vei avea parte; daca vezi un om egoist in cineva,automat acela va fi conform convingerii tale, daca treci cu vederea toate defectele si nici macar nu le acorzi atentie si vezi in acea persoana iubire,dreptate,vei avea parte de natura gandului tau si ti se va oferi un comportament atent si grijuliu,pentru ca fara sa stie,fara a fi constienta,a aflat ceea ce crezi tu despre ea,deoarece suntem cu totii conectati la aceeasi Sursa,mintea noastra este Mintea Comuna si avem cu totii acelasi Divin.

Daca vezi si doresti cuiva numai binele,surprins o sa fii, indiferent cat de tensionata este acea relatie,ca respectiva persoana isi va schimba atitudinea fata de tine,deoarece o percepi cum ai vrea sa fie(chiar daca nu este asa), si va deveni prietenoasa pentru ca asa ai “setat-o” tu,fara ca ea sa-si dea seama!

Orice om care este considerat plin de defecte are cu siguranta si multe calitati,iar daca vrei sa schimbi ceva in relatia cu el,ar fi indicat sa te agati de acestea.
Ignora defectele si vezi doar calitatile si ca prin magie,tu conectandu-te la Divinul lui(al tuturor) ,omul se va comporta cu tine prin calitatile pe care le vezi in el,dar daca continui sa vezi defectele,nu fi surprins ca certurile si neintelegerile sa persiste deoarece, inca o data,fara a fi constient,va sti ce parere si ce imagine ai despre el.Nu poti pacali aceasta lege,nu poti pacali Universul,nu te poti pacali pe tine,pentru ca practic sunteti o singura persoana!

TOTUL DIN INTREG
Catalin Manea

23 ianuarie 2012

Dupa tine...ce va fi?

Gandul vindeca

Gandirea schimba lupta trupului cu bolile

Medicina occidentala disocia, in Evul Mediu, mintea de trup, cand exista o diferenta de opinii intre matematicianul si filosoful francez Rene Descartes, care sustinea ca lumea materiala reprezinta baza a tot ce ne inconjoara, si Biserica Catolica care insista asupra puterii morale ca fiind creatia sufletului.

Dar, Descartes ale carui scrieri au fost introduse in Anexa Cartilor Interzise ale Bisericii in anul 1667, considera ca cele doua interactioneaza in creier. Folosindu-se de o capacitate analitica extraordinara, Descartes a ajuns la concluzia ca "mintea este intr-un mod atat de intim dependenta de conditiile si relatiile dintre partile corpului uman, incat orice om care va reusi sa stapaneasca aceste elemente va revolutiona medicina".

Desi a fost nevoie de cateva secole, doctorii si psihologii au descoperit recent ca mintea poate imbunatati procesul de vindecare a corpului, intr-un mod in care medicina traditionala nu va putea niciodata.

Spre deosebire de notiunile din trecut cu referire la conexiunea dintre minte si trup, care se bazau in mare parte pe povesti de fictiune, oamenii de stiinta pot astazi confirma ceea ce numai Descartes a putut cu cateva secole in urma: gandurile noastre sunt capabile de a produce schimbari radicale de ordin chimic si fizic ce ne afecteaza in mod direct sanatatea.

http://suntsanatos.ro/spiritualitate/gandulvindeca.html

22 ianuarie 2012

In memories of Mălina...

Din care pulbere de ingeri, te-ai zamislit, faptura diafana ?
Din ce fular de curcubeu ti-ai pus la gat naframa ?
Si zambetu-ti strengar de unde l-ai furat ?
... De care stea fierbinte, faptura ta s-a aninat ?

Te-ai ratacit in lumea asta a noastra mare
Ca sa ne-aduci un strop de vis si de-alinare,
Cu vocea ta superba, de-o rara frumusete,
Ce-a ars in focul sacru de-avant si de tandrete...

Ai ars frumos, ca un luceafar viu, de seara,
Tu, chip de caprioara uimita si fugara,
Si acum de dup-un nor, tu ne zambesti senin
Si lacrima tu ne-o transformi in vis divin...


http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/omagiu-la-40-de-zile-de-la-moartea-malinei-olinescu-vezi-ce-versuri-pline-de-durere-i-a-scris-una-dintre-cele-mai-bune-prietene-203765.html

21 ianuarie 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit


Mami....multe ganduri si sentimente imi strapung sufletul acum...dar nadajduiesc sa cred ca tu vezi in sufletul meu si stii deja ceea ce vreau sa-ti spun...de aceea ma rezum doar la a-ti spune ca imi lipsesti...mi-e dor de mangaierea ta,de dragostea ta,de vorba ta...mi-e dor de tot ce inseamna mama....mi-e dor de tot ce insemni tu...in fiecare zi din viata mea imi va fi dor de tine,te voi pastra vesnic vie in inima,sufletul si mintea mea pana-n ziua in care vom fi din nou impreuna...si atunci te voi iubi mai mult ca in asta viata si nimeni si nimic nu ne va mai desparti...te iubesc mami ...dragostea mea este atat de puternica incat nici macar moartea nu-i poate pune capat....te iubesc...


Narcisa

20 ianuarie 2012

Tapet de ganduri

Imi astern tristetea printre randuri
Pe o coala alba de hartie,
Tapet din ale mele ganduri
Si peste veacuri o sa fie.

Si altii care ca si mine
Candva citind,vor fi la fel,
A mele versuri le vor tine
Ca pe propriul lor tel.

Si vor avea o alinare
Uniti atunci in gand si dor,
Vor avea ca o evadare
De pe ale zbuciumului zbor.

O falfaire jucausa
De aripi desfacute-n data
Putere ce le sta ascunsa
In inima lor curata.

Si forta vor primi atunci
De sus din cer,vor invata
Ca ale Domnului porunci
Cu totii le vom asculta.

El e cu noi si ne sustine
Pe brate,cand noi mai cadem
Ne da putere de a merge
Si de jos sa ne ridicam.

18 ianuarie 2012

17 ianuarie 2012

Legile Divine

Hai şi tu pe 21 ianuarie în Clubul de Lectură “Frica de schimbare” (Bucuresti)


Vă invităm sâmbătă, 21 ianuarie 2012, între 11.00-12.30, la bibliotecă, la un ceai cald și o întâlnire cu alți oameni interesați de dezvoltare personală prin lectură!

Vom învăța CUM să încheiem anumite capitole din viață și să începem altele noi! “Trăiește viața din plin!”, “Bucură-te de viață!” – sunt îndemnuri pe care le auzim mereu în jurul nostru, dar sunt greu de urmat dacă nu suntem adaptabili, flexibili și deschiși spre nou!

CE CITIM? Luana Coman ne va citi fragmente din cărți și autori celebri care vorbesc despre rolul schimbării în viața omului și ce înseamnă “arta de a trăi”! Lectura va fi însoţită de discuţii ca între prieteni pe marginea paginilor citite.

UNDE? Bucuresti, Filiala “Marin Preda” a Bibliotecii Metropolitane. Str. Știrbei Vodă, 168(Metrou Eroilor)


http://www.existaviatadupadoliu.ro/2012/01/hai-si-tu-pe-21-ianuarie-in-clubul-de-lectura-frica-de-schimbare-bucuresti/

15 ianuarie 2012

AR FI TREBUIT SA-TI SPUN.....,,LA MULTII ANI!''


Dumnezeu e sus si vede ca in aceste zile nu -mi gasesc locul...ma lupt si ma lupt cu mine si nu stiu, pentru ce?
Am multe sa-ti spun, dar oare le auzi?
Vreau mai mult ca orice sa-ti dedic o poezie scrisa de cea care de mai bine de un an e langa mine..si culmea..nu m-a vazut niciodata.In rest ..nimic..NIMIC..IMI DORESC SA FII MAI BINE ..

Corina


DOR

Daca soarele ar putea sa topeasca,
Gheata depusa pe sufletul meu
s-ar transforma intr-un ocean.
... Si poate franturi de suflet
Ar ajunge purtate de ape la tine.

As vrea sa strig atat de tare
Incat distanta dintre noi
Sa nu poata opri sunetul,
Iar tu sa auzi dorul din sufletul meu.

Cum sa fac sa micsorez distanta dintre noi?
Sa pot sa-ti mai vad chipul
Si zambetul si veselia?

Sunt inconjurata de zidul
Format din lacrimi…
Picurand una peste alta,
Depuse in straturi,
Inconjurandu-ma fara scapare.

Numai tu ai fi putut gasi solutia
Ce mi-ar aduce o alinare…

14 ianuarie 2012

13 ianuarie 2012

Puterea sufletului sensibil: 6 Principii pentru a fi o invingatoare

Incredere in sine

Totul porneste de la incredere. Daca nu avem incredere in fortele proprii, atunci nu vom reusi sa facem nimic. Lipsa de incredere este un minus care ne poate trage in jos chiar in fata persoanelor mult mai slabe decat noi. Daca l-ai luat pe NU in brate, sau pe NU POT, trebuie sa scapi de el. Urgent!

Imagineaza-ti ca tu esti un produs care are n calitati, dar care nu este promovat. Cine il va cumpara? Nu, incredere nu inseamna sa te lauzi, ci sa fii constienta de aceste calitati ale tale si sa poti sa te folosesti de ele atunci cand este cazul.

Atunci cand esti intr-un moment de cumpana, gandeste-te ca fiecare din noi a piedut ceva, ficaruia ii este teama de ceva si ca toti facem greseli. De cele mai multe ori, increderea vine din lucruri marunte.


http://www.garbo.ro/articol/Psihologie/10027/puterea-sufletului-sensibil-6-principii-pentru-a-fi-o-femeie-puternica.html

12 ianuarie 2012

Apa marii

Albastra e apa marii
Si limpede in adanc.
Nu am sa dau uitarii,
Amintirile vin pe rand.

Derulate in filmul vietii,
Multe si frumoase sunt toate.
Franturi din anii tineretii
In univers stau inramate.

Iar tu privesti acum la filmul
In care-am rolul principal.
Cu lacrimi speli acum veninul
Adus in calea mea de val.

Durerea din neputinta
Se-mprastie –n univers.
E marea ta dorinta
La viata sa-mi dai un alt sens.

Impreuna cu haina-ti veche
Si pe mine m-ai aruncat.
Iti trece pe la ureche
Al dorului meu oftat.

Cu putere incerci acum,
Sa indrepti ce mai e de-ndreptat.
Chiar de mergi pe un alt drum
Dragoste mai ai de dat.

O arunci peste noi ca o ploaie,
Ce racoare vine-acum a ne da.
Si-o lasam sa ne curga siroaie
Pana ne vom revedea.

10 ianuarie 2012

Grija de cei morti

Exista cateva lucruri despre om si eternitate pe care le inveti inca inainte sa fi aflat ca exista Dumnezeu: nasterea, casatoria si moartea.

Vii pe lume, ii cunosti pe ai tai, iti faci prieteni, iubesti, te casatoresti, dai nastere altei vieti, mor ai tai, iti mor prieteni, iti duci viata mai departe, imbatranesti, te pregatesti de drum si apoi mori. Inevitabil. Mori, insa, ... de tot? Cum adica, de tot?! Adica dispari cu totul, sau exista un suflet care traieste si dupa moartea trupului?

Noi, credinciosii, credem ca sufletul este vesnic si ca, dupa moartea trupului, acest suflet se infatiseaza la o prima judecata a lui Dumnezeu, numita si judecata particulara, in care pacatele personale vor determina locul in care va ajunge sufletul pana la a doua venire a Mantuitorului.

Abia atunci va avea loc judecata definitiva, dupa ce atat cei vii, cat si cei morti din toate veacurile, care vor invia, se vor prezenta in fata Domnului, la judecata de obste. Abia atunci sufletul va fi mantuit pentru eternitate sau osandit vesnic, spune Biblia.


http://www.crestinortodox.ro/inmormantarea/grija-cei-morti-68730.html

9 ianuarie 2012

Falsa plecare – Moartea clinică


Falsa Plecare - Cercetare asupra experientelor din apropierea mortii from Spiritual Psy on Vimeo.

Revelatii pentru o noua era

Este al doilea volum scris de Suzanne Ward împreuna cu fiul ei Matthew, urmare a cartii: MATEI, VORBEŞTE-MI DESPRE RAI. El trateaza probleme globale ale omenirii, explicate de entitati superioare – prin Matei sau direct – iar comunicarile sunt transmise pâna în luna ianuarie 2002. Multe lucruri inexplicabile ne sunt revelate, multe nelamuriri ne sunt clarificate, într-un mod placut si inedit. Dupa lectura cartii întelegem importanta momentului în care se afla acum Pamîntul si omenirea, cât si care este rolul fiecaruia dintre noi si ce anume avem de facut, în aceste clipe decisive. Din carte aflam cât de mult suntem ajutati din cosmos si faptul ca suntem foarte iubiti. Din cuprinsul cartii va prezentam câteva capitole de mare interes: Centura fotonica; Privire în viitor; Lectiile Karmice; Controlul mintii;Triunghiul Bermudelor; Civilizatia Reptiliana; Avortul; Vaccinurile; Reactia Cerului la terorism si multe altele la fel de importante Matthew Ward (11 septembrie, 1962 – 17 aprilie, 1980) După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajutorul unor mediumuri, pentru a obţine informaţii despre fiul său. Toţi i-au spus că „la vremea potrivită” ea şi Matei vor comunica direct. La aproape 14 ani după moartea lui, Matei a intrat în legătură telepatică cu mama sa. Scopul acestui contact a fost mai presus de schimburi de mesaje personale. Matei, împreună cu surse pe care i le-a prezentat mamei sale în timpul „întâlnirilor”, au adus informaţii convingătoare şi concludente, care să fie date publicităţii. Astfel au apărut Cărţile lui Matei. Prima este Matei, vorbeşte-mi despre rai, al doilea volum este Revelaţii pentru o nouă eră, al treilea volum este Iluminări pentru o nouă eră, iar volumul al patrulea se intitulează Vocile Universului. Suzanne Ward, mama lui Matei, este jurnalistă, carieră care a pregatit-o pentru mesajele permanente ce vin in urma legaturilor ei telepatice.


http://www.librariavirtuala.net/revelatii-pentru-o-noua-era-suzanne-ward-28654

8 ianuarie 2012

Casa tacerii-VERONICA GURAU

ATENTIE
Fii cu luare aminte sã nu se ascundã în inima ta cugetãri rele, care îti distrug fortele si-ti risipesc sinceritatea si puterea de a pãtrunde ca sã-ticunosti boala.

Invidia este marele cãlãu, care-ti sufocã inima si nu-ti dã voie sã-tidescoperi rana moralã atât de necinstitã si ca un monstru îti sfâsie tot ce poate fi bun în tine. Un astfel de sclav nu vede nimic frumos dinmanifestãrile altcuiva, nu are bunãtatea care îndulceste amãrãciunea luisi altora. Din aceastã sclavie se naste ura, mânia, care sluteste caracterulsi fizicul.CÂND URÃSTI PE CINEVA ÎL LAUZI, BA CHIAR ZICICÃ-I SFÂNT CA SÃ-I ADUCI CÂT MAI MULTÃ BÂRFÃ.

Frumusetea faptelor se pot vedea dupã moartea omului.

Lauda sfintilor glorificã pe Dumnezeu pentru care iubire a dorit sãmoarã de mai multe ori pentru EL.

Invidiosul este îmbrãcat în ruginã, care miroase urât si conturbã climatulîn jurul lui, nu-si vede defectele, e mândru si prost. Haina lui desãrbãtoare este ura ce-l desparte de tot ce-i atrãgãtor. Se simte bine când poate lovi cu falnicã minciunã. Dojana altuia îl iritã pânã la nebunie, secrede atotstiutor purtând coiful trufiei pe cap.

Cel întelept îi vede pe toti mai evoluati si îsi pãstreazã secretele tainiceîn inima sa. În conduita lui gãsesti o sfântã ordine în proportiecorespunzãtoare pe mãsura eforturilor prin care capãtã luminã dinmarele ocean de luminã, si-i dã o înfãtisare luminoasã unindu-se culumina ce o vede mai strãlucitoare la altul decît la el

http://www.scribd.com/doc/9615461/Maicuta-VeronicaCasa-Tacerii

Matei,vorbeste-mi despre rai

"Toţi cei care au trăit experienţa morţii unei persoane foarte importante şi preţioase ştiu că această pierdere pentru totdeauna îi schimbă profund. în această privinţă, durerea noastră este aceeaşi - dar fiecare inimă care suferă cunoaşte şi o poveste de iubire unică.

Aceasta este mult mai mult decât povestea mea. Este o poveste despre iubire - personală şi divină - şi, mai mult decât atât, este o dovadă că, atunci când oamenii pe care-i iubim părăsesc această lume, ei trăiesc într-un alt trup, într-un tărâm minunat, de mare diversitate şi unde sunt foarte activi. Religiile noastre susţin că există o „viaţă de după" în „cea- laltă lume" care se desfăşoară potrivit cu viaţa pe care o trăim în această lume. Aşa şi este, dar impresiile lor în privinţa acelei lumi sunt greşite, în sensul că ele ajung la concluzia că, o dată ajunşi acolo, nimeni nu vine să ne povestească cum este dincolo. Acest lucru nu este adevărat!
Noiputem şti - se cuvine să ştim - despre acel tărâm pe care-1 nu-
mim rai şi al cărui nume potrivit este Nirvana, după cum mi-a spus fiul meu, Matei. îi putem vedea pe cei pe care-i iubim în acea lume în care multe aspecte sunt surprinzător de asemănătoare cu viaţa de aici.

Dar raiul oferă mult mai multă iubire şi iluminare, frumuseţe şi bunătate şi sănătate în minte trup şi spirit, decât oferă viaţa de pe Pământ. Din aceste dezvăluiri despre viaţa din rai, vom înţelege scopul vieţii noastre de aici şi vom învăţa cum să ne pregătim pentru a merge mai departe. Şi ne putem bucura, ştiind că legăturile de iubire sunt mult mai mult decât amintiri - iar viaţa eternă înseamnă mult mai mult decât imagini neclare. "







"SUZANA: Matei, vorbeşte-mi despre rai.

MATEI: Viaţa este plină de înţelesuri, mamă! Oamenii de aici sunt plini de extaz şi de fervoare. Avem lucruri importante de făcut, studiem nelimitat, ne vizităm familiile de pe Pământ, există muzică extraordinară, călătorii uluitoare şi frumuseţe de nedescris. Aici se desfăşoară
mult mai multe lucruri decât viaţa în spirit, binecuvântată, care este aso-
ciată cu raiul!

Nirvana este numele potrivit pentru acest tărâm. Adesea ne referim la el ca fiind raiul şi poate că de aici a venit şi noţiunea de rai. Aici este un loc creat în special pentru oamenii care şi-au părăsit trupurile pământeşti şi se află în stadiul următor al evoluţiei lor spirituale - dar aici trăiesc şi multe suflete în tranzit. In ciuda marilor diferenţe dintre conceptul obişnuit de rai şi viaţa reală de aici, aceastaeste „viaţa eternă" menţionată de religiile pământene




Suzanne-Ward

http://www.scribd.com/doc/23680710/Suzanne-Ward-Matei-vorbeste-mi-despre-rai

6 ianuarie 2012

Mama

Mama sau Ella cum iti spuneam candva
Puteam sa iti zic in orice fel ca pe tine nu te supara
Mereu ai fost si vei ramane mama,sora si prietena mea
Chiar daca…
Plang,ma rog si sper,ca intr-o zi vei cobori din cer.
Dar cineva acolo sus a incurcat lista poate,
eu trebuia sa plec fiindca aveam multe
pacate.
Te-as cauta oriunde in lume,
as face orice doar pentru tine…
daca cineva mi-ar spune unde esti…

De cand tu nu mai esti
Parca nimic nu mai este
Viata trece repede parca e doar o poveste
Dar tu nu trebuia sa ii lasi sa te ia
Fiindca baiatul tau plange,doar o mama avea
Se spune Doamne ca tu poti sa faci orice
Adu-o pe mama inapoi si o sa cred ca asa e
Dar prima data Dumnezeu pe aia buni ii ia
Doamne ai grija de mama mea acum ea e a ta
M-ai lasat ca un simplu om pe pamant
Ca o frunza batuta de vant.

De cand am aflat a fost devastator,
Am devenit amenintator si consumator.
Coordonator in unele situatii de cacat
Care instigau numai la furat.
M-am stricat o perioada
Umblam numai in brigada,
Dar cand mi-am dat seama ca gresesc
I-am strigat mamei la cer ca ma opresc,
Ca nu o sa ajung un vagabont,nu o sa cersesc,
Ca o sa ma fac mare si o sa muncesc.

Am vazut copii pe strada care aproape mor de foame,
Femeile alea sunt tarfe dar nu sunt mame.
As da banii,casa, tot si ani ca mama sa traiasca,
Dar pe Dumnezeu nimeni nu poate sa-L plateasca.
Multe mame isi bat copii sau ii pedepsesc tare,
La cat am facut eu mama ar fi insemnand sa ma omoare,
Dar mama m-a iertat nu mai stiu a cata oara,
alta mama sunt sigur m-ar fi dat afara!


Stefan Spataru

Botezul Domnului - Boboteaza

Pe 6 ianuarie praznuim Botezul Domnului, cunoscut in popor sub denumirea de Boboteaza. Botezul Mantuitorului in Iordan, poarta si denumirea de "Epifanie" sau "Teofanie", termeni care provin din limba greaca si inseamna "aratare", "descoperire". De ce aratare sau descoperire? Pentru ca in momentul in care Hristos a fost botezat, cerurile s-au deschis, Duhul lui Dumnezeu S-a coborat in chip de porumbel si a stat peste El, iar Tatal a marturisit: "Acesta este Fiul Meu cel iubit, intru Care am binevoit!" (Matei 3, 17). In acest sens, Sfantul Ioan Gura de Aur spune: "Hristos n-a ajuns cunoscut tuturor cand S-a nascut, ci cand S-a botezat".


http://www.crestinortodox.ro/diverse/botezul-domnului-boboteaza-98634.html

3 ianuarie 2012

S.N. Lazarev -Schimbarea Celorlalti Incepe Cu Schimbarea Noastra

Inainte

Cu pasi inceti lucrurile se indrapta catre”inainte”.
Doar noi actorii ne stergem lacrima
Cea izvorata din suflet prea fierbinte,
Ce ca si lava mereu clocotea.

Azi trecatorii nu-si aduc aminte
De nicio scena dintr-un vechi trecut.
Si nimeni n-o sa tina minte
Caci numai noi am avut de pierdut.

Incet,incet,cu gandul inainte,
Scenarii noi jucand azi mii si mii,
Uitam si noi ca nu avem victorii
Si ne-ndreptam timid spre alte cai.

Si totul vine scris din univers
Sa mai modificam ceva nu se prea poate.
Vom da scenariului un inteles
Prin ale noastre victorioase fapte.

2 ianuarie 2012

1 ianuarie 2012

Rana din suflet

Pasesc ratacita pe-un drum
Care duce spre undeva.
Sunt trista si mahnita acum
Nu ma mai pot bucura.

Mi-am pierdut o parte din mine,
A plecat de pe lumea mea.
Ratacesc cu dor si suspine,
Imi plang singuratatea grea.

Ma prefac cu putere a merge,
Drumul drept cat mai am pe pamant.
Dar in suflet imi curge sange
Fiindca-i pe jumatate frant.

Si astept la ziua in care
Voi gasi ce-am pierdut candva.
Cand rana nu mai ma doare
Vindecata de lipsa ta.