28 septembrie 2012

27 septembrie 2012

26 septembrie 2012

Trei poliţişti giurgiuveni au murit pe loc într-un accident înfiorător Detalii pe site: http://giurgiuveanul.ro/stiri/3964--atenie_imagini_ocante_patru_poliiti_giurgiuveni_au_murit_ntr_un_accident_nfiortor_video.html#ixzz27Zb1ZoHZ


Un accident foarte grav s-a produs în această dimineaţă, 26 septembrie 2012, în jurul orei 6.53. pe DN 5A, între Uzunu şi Daia. Un Cielo alb, cu numărul de înmatriculare GR- 06- BMA, care venea dintre Bucureşti, s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, trei poliţişti din Giurgiu, care se întorceau de la muncă, din Bucureşti, au murit pe loc, iar un altul, transportat de urgenţă la spital, ar fi decedat din cauza rănilor foarte grave.



Detalii pe site: http://giurgiuveanul.ro/stiri/3964--atenie_imagini_ocante_patru_poliiti_giurgiuveni_au_murit_ntr_un_accident_nfiortor_video.html#ixzz27Zb7NClD

25 septembrie 2012

21 septembrie 2012

O lupta cu viata




Ştefania Dumitru, fetiţa de 3 ani, suferindă de stenoză esofagiană a fost supusă unei noi intervenţii de dilatare a esofagului la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti. A treia, din cele 15 sau chiar mai multe, de care are nevoie. Dar familia va trebui să cumpere unele instrumente medicale, în valoare de câteva sute de euro, pe care spitalul nu le are.
Din păcate, operaţia de dilatare nu a reuşit, orificiul esofagian îngustându-se din nou spre doar 1 milimetru, după ce se reuşise lărgirea lui la 5 milimetri. Mai mult de atât, familia micuţei e nevoită să cumpere ea însăşi căteva instrumente medicale pe care spitalul nu le are.
 "Instrumentele acelea, printre care şi un balon ce se introduce şi se umflă în interiorul esofagului, costă câteva sute de euro. Şi nu ştim încotro s-o mai luăm ca să facem rost şi de banii ăştia"
                    Din suflet va cer ajutor!!!!!
    Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne ajutati,o puteti face aici:
.Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Va multumesc din suflet.
 Dumitrascu Niculina.


 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/stefania-dumitru-nevoie-ajutor-umanitar-413090.html


http://oluptacuviata.blogspot.ro/

20 septembrie 2012

18 septembrie 2012

Inceput si sfarsit


Copii mai mari ,copii mai mici
Se-ndreapta catre scoala
Si prichindei cu-a lor mamici
Trec strazile in graba

Incepe iar un an scolar
Mai multe sa invete
Cei mici dintr-un abecedar
Cuvinte si povete.

Si liceeni nerabdatori
C-o mapa,nu ghiozdan
Trec pragul clasei visatori
Ca-s in ultimul an.

Si printre ei Vlad,Madalin
Acum doi ani de zile
Era si scumpul meu Cosmin
Zambind printre multime

Dar n-a trecut o saptamana
Si totul s-a sfarsit
Liceul l-a lasat in urma
Fara sa fi gandit

Ca -l vor vedea ultima oara
Colegii de liceu
Prieteni dragi,profesori ,sora
Bunici ,tata si eu

As vrea sa-ntample o minune
Sa-l vad din nou in casa
Si sa il strig pe al sau nume
Cosmin,sa vii la masa!

Dar plang si plang,scriind cuvinte
Ce nu pot fi vreodata
In viata mea din nou rostite
Doar,ca a fost odata.

Nuti Ignat

13 septembrie 2012

12 septembrie 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit



In memoria lui Calin....

Au trecut doi ani grei...aproape ca nu-mi vine sa cred cum trece timpul..cateodata nu in favoarea noastra. Am invatat, printre lacrimi sa traiesc fara tine, nu e usor dar ce e usor pe lumea asta?Te pastrez la fel in inima mea, intr-un sertar pe care nimeni nu-l poate deschide.
Dumnezeu sa te odihneasca acolo sus, printre stele...

Corina

3 septembrie 2012

Manifestarea unui concept in viata fizica


A trai nestiind daca viitoarea clipa va exista… A trai neavand nici macar o idee despre ce va urma… A trai fara a avea vreun plan… A trai lipsit de calcule, strategii si probabilitati… A trai stiind ca viata este o binecuvantare… A trai constient de Cine Esti Cu Adevarat.
Iti place peisajul descris? Si, totusi, de ce inca un om care cunoaste toate aceste posibilitati nu isi permite sa traiasca viata pe care o simte in adancul Sufletului sau? Dupa cum am observat cu totii, cunoasterea a ajuns la un grad ridicat de raspandire, insa, se pare ca informatia nu garanteaza si manifestarea cunoasterii.
De foarte multe ori, aflandu-te intr-o circumstanta care presupunea o alegere, ai optat pentru prudenta. Nu te speria. Este o alegere pe care foarte multi oameni o fac din simplu motiv ca inca nu isi permit sa treaca dincolo de bagajul de convingeri anterioare acumulate pana in acest Acum.
Prudenta nu iti ofera neaparat siguranta. De la prudenta la monotonie poate fi un drum foarte scurt, insa acest drum depinde in totalitate de tine. Necunoscutul nu este un monstru care are rolul de a-ti distruge visurile si de a-ti face viata un calvar. Necunoscutul este taramul in care vei descoperi ceea ce inca nu ai trait. De ce sa nu iti permiti sa te bucuri de aceasta oportunitate? De ce sa iti limitezi accesul la aceasta binecuvantare?
Hai sa te intreb ceva: cum ar arata viata ta daca ti-ai fi cunoscut dinainte fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare miscare, fiecare alegere? Hai sa nu ne limitam la ceea ce avem impresia ca stim! Esti aici pentru a te bucura de Viata in toate formele ei. Pentru ca Viata nu este doar intr-un mod anume. Viata este in toate felurile, manifestandu-se sub toate formele. Oriunde te-ai duce, dai de Viata! Orice ai face, te intalnesti cu Viata. Nu ai unde sa te ascunzi de Viata, pentru ca ea este in Tot Ceea Ce Exista si in Tot Ceea Ce Nu Exista, pentru ca nimic nu este in afara Ei. Iar tu faci parte din Ea, fiind Ea.