17 august 2011

Aschii de suflet

Când palmă-n viaţa tu primeşti,
Pecete pentru viitor,
Şi totul capătă alt sens
Şi te opreşte din zbor.

Sufletul se frânge-n aşchii
Pe care-ncerci a căuta,
Le culegi una câte una
Când le găseşti pe undeva.

Esti conştient că un întreg
Nu va mai putea fi,
Încerci să îl lipeşti cu sârg,
Spre a mai putea trăi.

Îl tot pansezi cu frenezie,
Ascunsă-n cale de priviri.
Şi tot culegi cu voioşie,
Trăind din amintiri.

9 comentarii:

mariperijoc spunea...

Cu sufletul alaturi de Steliana care retraieste astazi durerea gasirii trupului neansufletit al lui Florin care acum opt ani iesea la suprafata Lacului Tei

Steliana spunea...

Lansez un apel tuturor oamenilor de bine
care intamplator au fost pe data de 15 august
2oo3 pe malul Lacului Tei in dreptul barului
lui NELU STOIAN sa-mi dea un semn de viata.
Caut cu sufletul facut aschii ,asa cum
ai compus tu poeta mea draga ,sa aflu ce s-a
intamplat cu fiul meu.
Iti multumesc Marilena ca mi-ai permis
sa fac apel pe blogul tau ,tot sper ca cineva
de undeva trebuie sa stie adevarul si ca ai compus aceasta sentimentala poezie in memoria unui tanar inflacarat.

Narcisa spunea...

D-zeu sa il odihneasca in pace pe Florin,as vrea sa am puterea de a va ajuta sa descoperiti ajutorul pentru ca stiu ca doar atunci va veti putea recapata putin din linistea sufleteasca...va imbratisez cu compasiune si ma rog ca adevarul sa iasa la lumina.

Lili spunea...

Durerea ta Steliana, nu incape in cuvinte...si nimc din ce te-as spune eu acum ,nu te poate alina.Ma rog Bunului Dumnezeu sa te calauzeasca spre aflarea adevarului pentru a-ti gasi linistea de care ai atata nevoie! Dumnezeu sa-l odihneasca pe fiul tau Florin!

Corina spunea...

D-na Steliana, niciun rau nu ramane nepedepsit.Sunt convinsa ca pana la urma , de undeva va iesi un semn cat de mic despre Florin.Cineva sigur stie ceva!Este o durere fara margine sa-ti pierzi copilul dar sa nici nu sti ce s-a intamplat?Dzeu sa va dea multa putere sa duceti aceasta cruce...

Steliana spunea...

Se spune ca daca se roaga mai multi
pentru aflarea adevarului sporesc sansele
reusitei asa ca ,datorita voua dragele mele ,
s-a infiripat inca o licarire a sperantei.
Va multumesc din toata inima si din tot
sufletul!

Roxana spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca si dumneavoastra sa va dea liniste sufleteasca si puterea de a merge mai departe.
Pot sa va spun ca eu abia dupa 6 luni de la moartea sotului am aflat ce s-a intamplat exact in acel moment acolo...dupa 6 luni de intrebari, de rugaciuni ca sa se afle adevarul, de lacrimi curse la stalpul de care s-a izbit.De 2 luni stiu adevarul, stiu exact ce si cum a facut.Dar durerea e aceeasi, lacrimile curg neincetat si dorul nu va trece niciodata...O sa ma rog si eu alaturi de dumneavoastra sa aflati adevarul, pt ca stiu cum e treci mereu pe langa locul ala si sa te intrebi...Atatea intrebari fara raspuns...Doar Dumnezeu si cu Florin stiu exact ce s-a intamplat si daca asa este randuit de sus, intr-o buna zi va vor face cunoscut totul.Asa cum mama mea, de exemplu, fara sa stie ca prietena ei murise intr-un accident cu cateva ore in urma,a visat-o si i-a explicat exact cum s-a intamplat accidentul-asa incat, atunci cand au anuntat-o, ea s-a cutremurat si a realizat ca stia mai multe decat familia victimei.
Daca Dumnezeu considera ca va va fi de ajutor, veti afla tot adevarul.Doar credinta si speranta ne ajuta sa mergem mai departe.Sper din suflet sa aflati tot ce s-a petrecut acolo.
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

NUTI spunea...

Sper din tot sufletul sa afli adevarul si ma rog la Dumnezeu sa faca posibil asta... El va aseza lucrurile pana la urma si vei afla adevarul..Trebuie sa ai credinta ...
Si ca un ecou la strigatul tau de ajutor sa se faca auzit ,eu cred ca va trebui improspatata stirea intr-un cotidian ce il cumpara toti zi de zi...poate va citi totusi cineva care a fost acolo si care va ajuta sa aflati adevarul...
Dumnezeu sa -l odihneasca in pace pe Florin,iar tie Steliana ,putere sa poti trece zi de zi peste toata durerea acumulata de atata timp!!

Steliana spunea...

Nuti draga ,am scris atunci in multe publicatii,
am editat si o carte pe care am oferit-o
in toate colturile tarii ,am mai scris si multe
comentarii la anumite bloguri,am facut investigatii si la fata locului ,dar nici dupa opt ani speranta unei mame indurerate nu moare.