5 noiembrie 2012

Putem aduce un zambet pe un chip de copil







In curand va veni si luna decembrie...luna plina de bucurie si de sarbatoare pentru multi....luna mai putin asteptata de catre noi cei care am pierdut o persoana draga si care nu ne mai putem bucura la fel de mult de atmosfera de basm si sarbatoare,dar o luna mult mai grea pentru altii...pentru cei care au pierdut fiinte dragi chiar de sarbatori...
Aceasta luna este foarte grea si pentru Stefan,el si-a pierdut parintii in decembrie si de atunci an de an devine mult mai agitat in aceasta perioada.Vi-l amintiti pe Stefan din comentarii,povestea pierderii lui a fost postata si aici pe blog.
Matusa lui indrazneste astazi sa vina catre noi cu o rugaminte
( „si imi cer scuze ca va rog acest lucru...dar stiu ca as aduce un pic de bucurie lui Stef...este in clasa a XII ,invata bine este cuminte ,are bun simt,doar ca inca foarte trist...va imbratisez cu drag...va multumesc din suflet),

sa o ajutam sa ii faca un cadou lui Stefan de ziua lui(pentru ca singura nu mai poate face fata).

Sa incercam acum cand se apropie postul sa rupem din putinul nostru cate un pic si impreuna sa reusim sa aducem un zambet pe un chip de copil.

Va pun mai jos numarul de cont de la cardul lui Stefan de alocatie ,iar pentru cei interesati direct si care vor lua legatura cu mine va pot da si adresa lui sau numarul de telefon.

Spataru Cosmin Stefan
RO70BRDE380SV29828393800

Niciun comentariu: