6 octombrie 2010

Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor


Bianca Brad fondator EMMA ne spune:
Data de 15 Octombrie a fost declarata in mod oficial, in SUA, Canada si alte tari ale lumii, "Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor". data in care, peste tot in lume, la aceeasi ora, respectiv 19.00 (ora locala din firecare tara), se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi. .

Iata un link catre un videoclip care face referire la aceasta data:
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2a11tY ... re=related

Fiind o luna rece si, in general, ploioasa, ar trebui gasite locuri deschise ...si totusi acoperite (gen foisoare), astfel incat lumanarile sa ramana aprinse (timp de o ora) , in care sa va strangeti in grupuri (sau nu!) si sa tineti un scurt moment de reculegere

De ce timp de o ora? Pentru ca, daca se vor aprinde lumanari in toata lumea, la ora locala (19.00), se va crea un "val de lumina", care va dura timp de 24 de ore!!!!!

Nu trebuie sa fie ceva grandios! Fie ca va adunati intr-un grup, fie ca sunteti 1-2 persoane si gasiti un loc in casa voastra, aproape sau mai departe de casa, unde sa aprindeti mai multe lumanari, important este sa ne alaturam miilor de oameni din intreaga lume, care vor face acelasi lucru, oriunde s-ar afla !
http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=1457

Raspunde cineva "prezent" si in Giurgiu?

Niciun comentariu: