3 septembrie 2012

Manifestarea unui concept in viata fizica


A trai nestiind daca viitoarea clipa va exista… A trai neavand nici macar o idee despre ce va urma… A trai fara a avea vreun plan… A trai lipsit de calcule, strategii si probabilitati… A trai stiind ca viata este o binecuvantare… A trai constient de Cine Esti Cu Adevarat.
Iti place peisajul descris? Si, totusi, de ce inca un om care cunoaste toate aceste posibilitati nu isi permite sa traiasca viata pe care o simte in adancul Sufletului sau? Dupa cum am observat cu totii, cunoasterea a ajuns la un grad ridicat de raspandire, insa, se pare ca informatia nu garanteaza si manifestarea cunoasterii.
De foarte multe ori, aflandu-te intr-o circumstanta care presupunea o alegere, ai optat pentru prudenta. Nu te speria. Este o alegere pe care foarte multi oameni o fac din simplu motiv ca inca nu isi permit sa treaca dincolo de bagajul de convingeri anterioare acumulate pana in acest Acum.
Prudenta nu iti ofera neaparat siguranta. De la prudenta la monotonie poate fi un drum foarte scurt, insa acest drum depinde in totalitate de tine. Necunoscutul nu este un monstru care are rolul de a-ti distruge visurile si de a-ti face viata un calvar. Necunoscutul este taramul in care vei descoperi ceea ce inca nu ai trait. De ce sa nu iti permiti sa te bucuri de aceasta oportunitate? De ce sa iti limitezi accesul la aceasta binecuvantare?
Hai sa te intreb ceva: cum ar arata viata ta daca ti-ai fi cunoscut dinainte fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare miscare, fiecare alegere? Hai sa nu ne limitam la ceea ce avem impresia ca stim! Esti aici pentru a te bucura de Viata in toate formele ei. Pentru ca Viata nu este doar intr-un mod anume. Viata este in toate felurile, manifestandu-se sub toate formele. Oriunde te-ai duce, dai de Viata! Orice ai face, te intalnesti cu Viata. Nu ai unde sa te ascunzi de Viata, pentru ca ea este in Tot Ceea Ce Exista si in Tot Ceea Ce Nu Exista, pentru ca nimic nu este in afara Ei. Iar tu faci parte din Ea, fiind Ea.

Un comentariu:

Narcisa spunea...

Interesant articol,asa este,daca am stii tot ceea ce vom face sau vom trai in viata nu am mai astepta nimic...cu toate ca marturisesc sincer,mi-as dori sa stiu ce si cum va fi in viitorul meu...macar putin...