22 noiembrie 2012

Tatal meu....





Tatal meu....
Credeam ca parintii traiesc vesnic...

...am avut cei mai minunati parinti, dar n-am stiut sa-i pretuiesc! pina cind tatal meu a plecat. A fost un erou si a devenit ingerul meu. l-am pierdut cind il iubeam mai mult.
In ziua de
 9 iulie 2012, tatal meu a fost luat de ingeri si dus in Rai. Eu am ramas cu o durere sfasietoare care ma macina. Tati, te rog, coboara din Ceruri si fii alaturi de noi asa cum ai fost mereu. Te iubim enorm si nu exista secunda in care sa lipsesti din inima si gandurile mele. Oamenii isi parasesc viata doar cind ceilalti inceteaza sa se mai gandeasca la ei! Tu vei trai vesnic, traiesti in mine, fata ta, in mama si in toti cei care te iubesc, te plang si te amintesc.
Amintirea... doar ea ramane dupa ce sufletul este secatuit de lacrimile durerii care croiesc rauri de tristete tot mai adanci. Dar totul e proaspat in mintea mea ca si cum s-ar fi intamplat ieri. Periuta din suport, pijamaua din dulap, parfumul de pe etajera... inca te mai asteapta sa revii la viata... inca mai tanjesc dupa tine, dupa atingerea ta calda. Totul pare sa indice ca traiesc foarte intens un cosmar din care mi-e imposibil sa ma trezesc, dar adorm si ma trezesc si dorm din nou cu speranta ca se termina si ca ma voi trezi în bratele tale paterne protectoare... dar nu e asa. Deschid ochii şi vad din nou trupul tau rece, secatuit de toate puterile, încadrat de patru bucăţi de lemn maroniu.
In jur vad numai brazi verzi, flori albe, mesaje de durere si dor... lumanari aprinse, multe fete indurerate care plang plecarea ta.
De ce a trebuit sa pleci asa? De ce nu vrei sa iti indeplinesti visul care mi l-ai zis cu doar cateva ore inainte sa pleci? De ce nu te uiti in urma ta, sa vezi haosul pe care il provoacă plecarea ta din lumea mea, guvernata de capacitatea ta unica de a ma iubi, de a-mi darui dragostea ta.
De ce vrei sa iti pui aripile de inger atat de devreme? Eu inca mai am nevoie de tine aproape de mine. E mult prea devreme sa-mi impietresc toata dragostea intr-o cruce! Unde s-au dus toate rugaciunile mele?? Unde s-a dus acel vindecator te iubesc pe care nu am mai apucat sa ti-l spun, desi stiu ca stiai ca te iubesc mai mult decat orice...
Dar ai plecat, ai pasit in lumina si ai ramas acolo, nu te mai poţi intoarce... desi simt ca de multe ori vrei sa faci asta. Ai incetat sa mai existi, pentru a exista cu adevarat... inima ta a incetat sa mai bata pentru ca spiritul tau sa se indrepte spre perfectiunea divina; dar eu, copilul tau, nu pot concepe asta!! Eu te vreau langa mine, esti tatal meu, cel care imi lua inghetata pe ascuns fara sa stie mama ca era inainte de masa, cel care a luat vina asupra lui cand i-am spart mamei tot setul de farfurii, cel care m-a ajutat sa imi înving temerile, care imi citea povesti seara, care plangea langa mine cand sufeream, care statea la capataiul meu cand eram bolnava si se ruga alaturi de mine... Cel care m-a aparat întotdeauna de tot ceea ce inseamna moarte....
Acum esti acolo... singur, intemnitat pe veci intre patru scanduri reci care vor constitui... noua ta casa??? Am ajuns... destinaţia finală: cimitirul. Locul trupurilor ale caror suflete se hotarasc sa stea alaturi de Dumnezeu si sa lase in urma tot ceea ce e legat de planul pamantesc. Locul in care sunt adunate oceane de lacrimi, munti de flori, durere şi mormane de regrete si suspine.
..... sufletul meu e sfarmat în mii de bucatele de coltii sfasietori ai mortii.
Am constatat ca de fapt ceea ce mi s-a intamplat nu a afectat în nici un fel derularea normala, fireasca a activitatii intregului cosmos. Pentru acesta, moartea era doar ceva ce trebuia sa se intample, pentru mine este in schimb tragedia care mi-a schimbat radical viata.
Imi doresc sa fii mandru de mine acolo unde esti si sa zambesti. imi e dor de zambetul tau, de puterea pe care mi-o dadeai si de siguranta ca viata e frumoasa. iti multumesc ca ai fost tatal meu, cel care, cind eram mica, striveai balaurii imaginari si ca m-ai ajutat sa ma descurc cu cei reali, cind am crescut. Iti multumesc ca mi-ai aratat bucuria de a iubi si tristetea de a pierde. ai avut grija de mine. Cea mai grea pedeapsa pe lume e sa-ti privesti parintele cum se stinge si tu sa nu poti face nimic.
Doamne, da-mi puterea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba! TE IUBESC TATI si nu-mi ajunge viata sa-ti cinstesc memoria! ai fost cel mai bun tata din lume si am fost binecuvantata ca ai fost al meu.
Va rog, invatati din greselile mele... nu asteptati sa spuneti te iubesc pina cind e prea tarziu si apreciati fiecare secunda cu cei dragi pt ca timpul se scurge si nu-l mai poti aduce inapoi. ramai cu durerea si cu regretele... si cu amintirile pe care doar tu le poti tine vii...

pt tine, Tata

Daca maine incepe fara mine...

Daca maine incepe fara mine si nu voi fi acolo sa vad,
Daca soarele va rasari si-ti va gasi ochii plini de lacrimi pt mine,
Mi-as dori atit de mult sa nu mai plangi ca azi
Gandindu-te la multele lucruri ramase nespuse!
Stiu cit de mult ma iubesti... la fel de mult ca si mine...
Mereu te gandesti la mine si stiu cit iti lipsesc...
Dar cind maine va incepe fara mine, incearca sa intelegi...
Un inger a venit, m-a strigat pe nume si m-a luat de mana
Si mi-a zis ca locul meu in Rai e pregatit, Ca trebuie sa-i las pe toti ce-i iubeam...
Cind m-am intors sa plec insa, o lacrima pe obraj mi s-a scurs
Pentru toata viata mea pe care n-am trait-o,
Pentru tot ce mai aveam de facut si nu facusem....
O Doamne sa te parasesc insa-mi era cel mai greu...
Daca as putea macar sa aduc inapoi ziua de ieri... pt o clipa
Sa-ti spun Adio si sa te sarut... si poate sa te mai vad zambind...
Cind am ajuns in Rai m-am simtit ca acasa
D-zeu m-a privit, mi-a zambit si mi-a zis:
Aceasta e eternitatea pe care ti-o promit,
Azi, viata ta pe pamant s-a sfarsit
Acum nu exista maine, dar azi e vesnic...
Si toate zilele-s la fel, fara trecut...
Asa ca maine, cind va incepe fara mine....
Nu te gandi ce departe sunt....
pentru ca mereu cind te gandesti la mine...
Voi fi aici, in sufletul tau sfant...
nu te ferii de ploaie si de vant...
Sunt lacrimile mele curgand si vocea mea incet, alintand....

tatalui meu, Alexandru,

si voua, tuturor celor care, ati ramas alaturi de mine si de familia mea... doar Dumnezeu va poate rasplati pt grija si dragostea cu care ne-ati inconjurat... eu doar va multumesc.

cu inima sfasiata,cu ochii plini de lacrimi, Ralucutza, "puiutul tau drag"



https://www.facebook.com/DurereaUneiPierderi

57 de comentarii:

Narcisa spunea...

D-zeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau,stiu ce inseamna sa-ti pierzi radacina vietii...asa cum spui,noi copii gandim ca parintii nostrii vor fi mereu langa noi...

Anonim spunea...

L-am pierdut si eu pe tata de 7 saptamani, este tare greu, mai ales ca putea fi salvat, dar a refuzat sa se interneze. Oare de ce nu am insistat mai mult........ANA

mariperijoc spunea...

Imi pare rau pentru pierderea ta Ana.Una din etapele doliului ne face sa ne simtim vinovati,sa rostim foarte des acel "daca"...mai tarziu ne resemnam cu ideea ca nu puteam face nimic,ca asa trebuia sa fie...Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau si tie sa iti dea liniste in suflet!

Unknown spunea...

Asta a fost dorinta lui de a nu se interna , si tatal meu sa dus de o saptamana , la fel a refuzat spitalizarea dar eu am insistat si degeaba 😢😢😢 . Dumnezeu sa ii ierte

Anonim spunea...

Niciodata nu cred in vrajile de dragoste pana cand am intalnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care ia adus fostul iubit, chiar si atunci cand mi-a spus ca nu am crezut-o pentru ca m-am gandit ca si ea a vrut acelasi fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi victimă niciodată, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Ma in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, apoi o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Ea mi-a spus că ar trebui să-l e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndreptat către el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. Am devenit furioși pe cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alta vrăjitorie și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, îl voi aduce pe iubitul meu înapoi în 72 de ore. Am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimit la el cu pozele mele si, de asemenea, pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vraja și problema mea este foarte ușoară dacă pot să le pun la dispoziție. Atunci când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji pentru asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a chemat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus să spera că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. Acum sunt atat de fericita pentru ca mi-am recastigat iubita inapoi si ne planificam nunta noastra care vine in curand, am sunat la dr si ma multumesc foarte mult si il intreb ce sa fac pentru el ca apreciere, mi-a spus Ar trebui să uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tau bun sa continue sa-l binecuvinteze si sa-i dea mai multa viata prosperitate si intelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR (drotutuhealinghome@hotmail.com). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numarul său ce-sapp (+2349051417394)

Mary Ann Bill spunea...

Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba@gmail.com..

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
kayla spunea...

De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

Anonymous spunea...

Astăzi sunt atât de fericită din cauza ceea ce a făcut dr. Ilekhojie vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată într-adevăr un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema pe care nu mă așteptam, am dat peste el pe oameni cu cărți de față, vorbind despre marea sa lucrare de vraja, i-am colectat contactul și am contactat el a răspuns imediat și mă întreabă despre problema mea, îi explic cu lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu ar trebui să-mi fac griji soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat mă întreb ce voi face pentru a-mi aduce soțul înapoi, el mi-a dat instrucțiuni și îi cer numele și imaginea pe care imediat o ascult și o urmăresc, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca sa, sincer vorbind soțul a sunat, dar mi-e dor de apelurile lui, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea se întoarce din nou cu ajutorul doctorului Ilekhojie, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a lăsat pentru o altă femeie în altă stare, știi cum se simte când pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l obține înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa lucrare, pentru că astăzi sunt atât de fericită. contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul lui Prea, ignorați dacă nu. Mulțumesc Dr Ilekhojie, "CONTACTAȚI prin e-mail gethelp05@gmail.com ,, Puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe aplicația Whatsapp: +2348147400259

Juan Alberto Navaz spunea...

Bună telespectatori, nu prea știu cum să-i mulțumesc suficient Lordului Zakuza pentru ceea ce mi-a făcut. Soția mea m-a ignorat și m-am întors la fostul său iubit în ultimele 4 luni. Dacă nu ar fi fost pentru intervenția Domnului Zakuza, nu aș fi primit înapoi soția mea. Vraja puternică a readus-o pe soția mea în 24 de ore. Există cineva acolo care trebuie să se întoarcă la el sau la iubitul ei înapoi? Apoi, vă sugerez să vă contactați acum cu Lord Zakuza prin intermediul liniei sale WhatsApp de pe +1 740-573-9483 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze domnule.

Juan Alberto Navaz spunea...

Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură cardiacă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el a replicat lui Lord Zakuza, care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vraja de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne obișnuiam. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

Perry Mariam spunea...

Chiar ai nevoie de magia iubirii pentru a-ți readuce fostul iubit sau a te căsători cu căsătoria ta? chubygreat@gmail.com pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Acum un an și șase luni, am avut o problemă cu soțul meu, am fost separați. Când s-a despărțit de mine, eram confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, mă simțeam atât de goală înăuntru. Până când am dat peste chubygreat pe Internet despre cum a ajutat mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să mă ajute, am scurtat scurt povestea lungă înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ORE m-a sunat soțul meu și s-a întors la mine și mi-a spus îi părea rău de ceea ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă, scriu această mărturie pentru a vă mulțumi și pentru a-mi exprima profunda recunoștință față de chubygreat pentru că ți-ai ținut cuvintele și promisiunile pe care mi le-ai adus înapoi în doar 24 de ore de la puternica ta lansare de vrăji și pentru că ți-ai folosit puterile superbe să-l aducă înapoi. Dacă ai nevoie de ajutorul lui, îi poți trimite un e-mail la: chubygreat@gmail.com Îi poți trimite și WhatsApp la +2348165965904

Anonymous spunea...

Sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care DR WALE m-a ajutat. După o relație de doi ani cu iubitul meu, s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, avea să vină cu scuze pentru a nu mă vedea tot timpul. A încetat să mai răspundă la apelurile mele și la sms-urile mele și a încetat să mă mai vadă regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată îmi spunea că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a se gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru online și am văzut atât de multe discuții bune despre acest turn de vrăji numit DR WALE și îl contactez și îi explic problemele mele. Mi-a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc, iar în câteva zile iubitul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu eu decât prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. De când dr. WALE m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest jucător de vrăji și pentru a vă remedia relația. Contact: WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU Email: drwalespellhome@gmail.com

Cipriana Costas spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să anunț întreaga lume cum DR WALE mi-a restabilit relația ruptă cu EX. Suntem împreună de 4 ani și mi-a spus că nu mă iubește ca pe vremuri. Lucrurile nu au mai fost bune de vreo 4 luni și a încheiat-o în urmă cu aproximativ o lună. Eram nenorocit și pur și simplu nu mai vreau să merg mai departe. I-am trimis un text imediat după aceea, dar nici măcar nu mi-a răspuns. Într-o zi, căutam o modalitate de a-l readuce pe internet când am văzut o postare a unei doamne care mărturisea despre modul în care un jucător de vrăji de dragoste numit DR WALE a ajutat-o ​​să-și revină Ex I-am trimis un mesaj și i-am explicat situația mea, iar el m-a instruit să fac ceva ce am făcut și 48 de ore mai târziu, iubitul meu s-a întors în genunchi și mi-a cerut iertare, iar eu îl iert și relația noastră a revenit la normal, dacă Ex-ul tău s-a rupt dacă aveți orice problemă, atunci problema dvs. a luat sfârșit, deoarece DR WALE poate rezolva toate problemele de căsătorie și relații. Dacă aveți nevoie de urgența lui, îl puteți adăuga pe WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Îi sunt foarte recunoscător lui DR WALE, că mi-a adus soțul care m-a lăsat pentru o altă femeie, în acel moment în care soțul meu a părăsit-o, am crezut că am pierdut totul până când un prieten de-al meu mi-a dat DR WALE, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-am spus durerea prin care treceam, așa că mi-a spus că totul va fi bine că, dacă am credință și cred în el, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu va reveni cu siguranță acasă și mi-a spus ce să fă, așa că acele lucruri s-au făcut în câteva zile, mai târziu soțul meu s-a întors acasă cerându-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător lui DR WALE, dacă ai nevoie de ajutorul lui DR WALE îl poți stabili constant pe: WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Mă bucur atât de mult că am întâlnit un om ca DR WALE atât de minunat. Am avut o perioadă oribilă în căsătoria mea, am crezut că viața mea s-a terminat pentru că nimic nu mai merge bine în viața mea, căsătoria mea nu este stabilă, de asemenea lucrurile nu merg bine la locul meu de muncă. soțul meu mă chinuia viața, ducea tot felul de femei care le duceau în casa noastră matrimonială, eram confuz cu viața mea, simt că îmi iau viața singură. dar toate lucrurile se schimbă definitiv când l-am cunoscut pe Dr. WALE, i-am spus despre comportamentul soțului meu și despre cum mă trata el. Dr. WALE mi-a cerut să nu mai plâng că totul va fi bine. DR WALE mi-a spus lucruri pe care trebuie să le fac și le-am făcut în consecință, mi-a cerut să le fac. Am plătit pentru toate articolele necesare pentru a vindeca farmecul care îl face pe soțul meu să se comporte greșit față de mine. după ce am plătit pentru aceste articole, DR WALE a făcut o treabă de prefect pentru mine. În timp ce citești asta acum, soțul meu se comportă bine și eu și copiii de acasă. Toate datorită DR WALE. puteți ajunge la DR WALE pe WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Acest lucru a funcționat cu adevărat și sunt mândru să mărturisesc despre asta. Am văzut o postare despre cum o doamnă și-a recăpătat bărbatul prin DR WALE, care a ajutat-o ​​să-și recupereze fostul soț. Relația mea a fost prăbușită timp de doi ani buni și câteva luni. Deși cred în rugăciunea spirituală încă de când eram copil, l-am încercat fără tragere de inimă pentru că eram disperat, dar spre marea mea surpriză, dr. WALE m-a ajutat să-mi aduc înapoi bărbatul, iar acum relația mea este perfectă așa cum a promis el. Revenirea permanentă a fostului tău vrăjitor nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești înapoi, ci îți va aprinde din nou sentimentele iubitorilor pentru ca tu să fii cât mai fericit cu acea persoană. Omul meu mă tratează acum ca pe o regină și spune întotdeauna că mă iubește tot timpul. Dacă treci prin dificultăți în relația ta și ai nevoie de ajutor urgent. WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU Email: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Nu am dat niciodată o astfel de mărturie până acum, dar pentru orice dubiu, permiteți-mi să vă spun că DR WALE este OFERTA ADEVĂRATĂ! Munca, timpul și sfaturile sale sunt de neprețuit. Îmi doresc doar să-l fi găsit mai devreme în viața mea !! L-am contactat pe DR WALE pentru o dragoste pierdută. Eram cam dezordonat și dispus să încerc orice pentru a-l recupera înapoi pe acest om. După consultarea inițială cu DR WALE, am mers mai departe cu munca pe care mi-a recomandat-o. Chiar dacă el a fost foarte sincer spunând că șansele reconcilierii noastre erau foarte mici, am simțit că trebuie să încerc măcar și merită costul serviciilor sale. A rămas cu mine la fiecare pas al drumului, de fiecare dată când am o întrebare sau îngrijorare, mi-a răspuns WhatsApp. Munca pe care am făcut-o a fost să ne vindec și nu la fel de concentrată asupra lui, care acum, retrospectiv, este exact ceea ce aveam nevoie. DR WALE WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Sunt căsătorit de patru ani, lucrurile mergeau ușor pentru mine și soțul meu până în ziua de azi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și pe mine să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu. Ea mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Mi-a făcut cunoștință cu Dr. WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ceea ce a făcut DR WALE a fost să arunce o vraja pentru mine și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe daruri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp / Viber: +2347054019402

Anonymous spunea...

Bună ziua, Aveți probleme în afacerea dvs., Căsătorie, Aveți probleme de sănătate care par a fi imposibile? Eram la fel ca tine, care era foarte confuz cu viața, dar aici sunt sărbătorit, căsătoria și afacerile mele au succes, iar sănătatea mea este în stare bună. Nu fac nimic care să nu prospere. Contactați DR WALE, el are soluții la toate problemele spirituale și medicale. El te poate vindeca de orice boală și poate sparge orice vrajă.
Contactați spiritualistul cu informațiile de mai jos: WhatsApp / Viber / Telegramă: +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

VARĂ DE VARĂ PUTERNICĂ CARE MI-A REPUS EX-SORUL ÎN VIAȚA DUPĂ CE M-A LĂSAT CONTACT CU DR WALE WHATSAPP / VIBER +2347054019402
Bună ziua, vreau să folosesc acest mediu pentru a mulțumi lui DR WALE pentru că mi-a adus înapoi fostul soț. soțul meu m-a părăsit pentru fosta lui iubită pe care a avut-o înainte de a se căsători cu mine este o situație dificilă pentru mine. Am sunat și i-am cerut să se întoarcă, a refuzat a spus că nu mă mai iubește. Am încercat toate modalitățile posibile pentru a-l recupera înapoi degeaba i-am spus prietenului meu despre asta și mi-a dat contactul DR WALE WhatsApp, i-am dat WhatsApp la: +2347054019402 și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut tot ce mi-a cerut și mie să fac. și a aruncat o vrajă de dragoste care l-a readus pe soțul meu în câteva zile. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă întoarce împreună cu Ex, trimiteți un e-mail la DR WALE la WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

cu ani în urmă, o prietenă de-a mea a povestit cum a cunoscut-o online pe DR WALE și a explicat problemele relației ei cu DR WALE. ea a spus că iubitul ei plănuia să se despartă de ea pentru că iubitul se simte oribil la locul de muncă. dar a spus când i-a spus totul lui DR WALE. DR WALE a ajutat-o să facă farmecul vrăjii, iar iubitul ei nu se mai desparte niciodată de ea. a spus că dr. WALE a reparat totul. ea chiar a spus că DR WALE este cel care îl ajută pe iubitul său să-și asigure din nou slujba. Și eu sunt o mărturie vie a bunei lucrări a lui DR WALE. el a ajutat să-i recucerească inima soțului meu care plănuia să se căsătorească cu o altă femeie. Ei bine, cu ajutorul doctorului WALE, soțul meu nu s-a mai căsătorit niciodată din căsătoria noastră. Am plătit sau toate articolele pe care mi le-a cerut să plătesc, apoi a aruncat o vrajă pentru a-l ține din nou pe soțul meu aproape de mine. puteți contacta DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturia mea despre Dr. WALE care m-a ajutat .. vreau să informez publicul cum am fost vindecat de (HERPES SIMPLEX VIRUS) am vizitat diferite spitale, dar mi-au dat o listă de medicamente precum Famvir, Zovirax și Valtrex care este foarte scump să tratez simptomele pe care le-am cumpărat le-am luat, dar nu m-au vindecat niciodată. Navigam pe Internet căutând remedii pe HERPES și am văzut comentarii despre oameni care vorbeau despre cum i-a vindecat DR WALE. când l-am contactat, mi-a dat speranță și mi-a trimis un medicament pe bază de plante pe care l-am luat doar două săptămâni și a funcționat serios pentru mine, rezultatul meu HERPES a ieșit negativ. Sunt atât de fericit că împărtășesc această mărturie. Sfatul meu pentru toți cei care credeți că nu există un remediu pentru herpes care nu este adevărat, contactați-l și obțineți vindecarea de la dr.
(1) CANCER,
(2) DIABET,
(3) HIV și SIDA,
(4) INFECȚIA URINARĂ,
(5) CANCER,
(6) IMPOTENȚĂ,
(7) BARENESS / INFERTILITY
(8) DIARREA
(9) ASTM
(10) SIMPLEX HERPES ȘI GENITAL
(11) RĂCIU
(12) PICĂ / MÂNĂ
HERPES. și-a vindecat prietenul de cancerul de col uterin Email: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să depun mărturie publicului larg despre modul în care relația mea a fost restabilită de marile puteri ale DR WALE După șase luni de singurătate, eu și EX soluționăm problemele pe care le avem între noi, după contactul meu cu DR WALE că el vreau să revenim și să începem din nou o casă bună, acum suntem fericiți căsătoriți cu copii. Toate mulțumesc lui DR WALE pentru ajutorul său spiritual. De asemenea, îl puteți contacta dacă aveți o problemă similară, credeți-mă DR WALE este soluția și problemele dvs. este întotdeauna disponibil și capabil să vă ajute. Contactați-l prin WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com
DE ÎNCREDERE ȘI DE ÎNCREDERE
1) Vrajile dragostei
2) Vrajile dragostei pierdute
3) Vrăjile de divorț
4) Vrajile casatoriei
5) Vrajă obligatorie.
6) Descântece vrăji
7) Vrajile loteriei
8) vrăji financiare
9) vrăji pentru a-ți face soția să rămână însărcinată E.T.C

Anonymous spunea...

Eu și doi dintre prietenii mei suntem o mărturie vie a bunei lucrări a Dr. WALE. Prietena mea Polina, mama ei suferea de BOLĂ DE AVERTISM, prietena mea a spus că nu o poate vedea pe mama ei plângând în dureri. Așa că a contactat-o ​​pe DR WALE și i-a spus lui DR WALE ce se întâmplă, a spus că DR WALE i-a dat instrucțiunile de urmat și a plătit ARTICOLUL DR WALE i-a cerut să plătească. DR WALE a făcut Vrajă Vindecătoare pentru mama ei, este fericită acum pentru că mama ei s-a întors din nou pe picioare. PENTRU cealaltă prietenă a mea pe nume Maria, Maria a spus că DR WALE i-a dat un număr norocos la jocul de loterie pe care l-a jucat. soțul mă bătea mereu din cauza puiului ei lateral, spunându-mi că vrea un DIVORȚ, pentru că știu că soțul meu nu era în sensul corect, îl contactez pe DR WALE la timp și i-am spus comportamentul soțului meu. Tocmai mi-a spus să plătesc pentru ARTICOLE pe care le plătesc. Astăzi, restul sunt povestea pe care soțul meu o are acum cu bunul său simț. Eu și soțul meu trăim amândoi fericiți din nou. Toate datorită DR WALE. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

Anonymous spunea...

Viața vine cu experiențe diferite, nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este scurta mea mărturie, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsătoria mea și toate datorită unui om grozav numit DR WALE, el este o vrajă puternică care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și a trăit o altă femeie timp de nouă luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de șase ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijirea tandră a unui bărbat, dar soțul meu nu este nicăieri, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu funcționează, chiar i-am cerut fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. WALE l-a ajutat să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este necesar pentru o vrăjire de dragoste și i-am dat finanțare pentru cumpărare în trei zile, soțul meu s-a întors acasă. Contact: WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima, DR WALE îi va rezolva pentru dvs.

Anonymous spunea...

CUM AM RECUPERAT EX-SORUL MEU CU AJUTORUL VRAIEI REALE ȘI EFICIENTE DE LA DR WALE
Nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat. vrăjitoare numită DR WALE, mi-a dat numărul său de telefon +2347054019402 și l-am contactat și el m-a asigurat că în câteva săptămâni soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de patru zile soțul meu a revenit a început să implore iertare spunând diavolii funcționează, așa că sunt încă surprins până acum cu privire la acest miracol, nu am putut concepe, dar de îndată ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată și am dat naștere celui de-al treilea copil al meu, dacă aveți nevoie de asistență de la el, puteți contacta el prin: WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU Email: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el / ea nu îți oferă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactați-o astăzi pe DR WALE și asigurați-vă că viața voastră amoroasă revine la bine cu fostul dvs., DR WALE m-a ajutat să restabilesc pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de zece luni și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut niciodată să întoarce-te acasă, dar cu ajutorul turnătorului de vrăji DR WALE s-a întors acasă după câteva zile după ce o vrăjitoare puternică de restaurare a fost făcută de DR WALE. Așadar, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsătoria cu ajutorul unui jucător de vrajă, contactați acum DR WALE pe: WhatsApp / Viber /: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com El poate efectua și următoarea vrajă mai jos de 1 Vrajă la loterie 2 Vrajă de noroc 3. Vrajă pentru a câștiga cazul în instanță 4. Vrăjeală de sarcină etc.

Anonymous spunea...

CUM DR. WALE M-A AJUTAT SĂ ÎM REPĂRĂM CĂSĂTORIA ȘI ÎM AJUT AFACEREA SOȚULUI PÂNĂ ÎNFLORAT ÎN NOU.
Bună, oameni frumoși, care citesc această mărturie, știam că unii dintre voi se confruntă cu un astfel de moment greu prin care am trecut acum câțiva ani. permiteți-mi să încep prin a spune că sunt recunoscător și recunoscător că l-am întâlnit pe Dr. WALE, care ne-a transformat durerile în fericire. soțul meu este un om de afaceri, pentru că afacerea lui nu merge bine, a planificat pentru el, a început să ne afecteze căsnicia, soțul meu nu era el însuși pentru că și-a investit banii în BITCOIN / BINARY, deci comerțul nu mergea bine, el a pierdut tot ce a investit în BITCOIN / BINARY, din această cauză, el intenționează să pună capăt căsătoriei noastre, dar nu vreau să-l pierd pe soțul meu, așa că am împărtășit timpul meu dificil cu un prieten care mi-a spus despre DR WALE ea a spus că DR WALE era cel care o ajută să-și aranjeze căsnicia când lucrurile nu mergeau bine pentru ea și soțul ei. chiar de acolo am luat contactul cu DR WALE și am contactat-o ​​pe DR WALE, i-am spus lui DR WALE tot ce se întâmplă în casa mea, i-am spus despre căsătoria mea și despre afacerea soțului meu. Dr. WALE mi-a spus lucruri pe care trebuie să le fac, pe care le-am făcut și pe mine m-a instruit și el. Plătesc tot ce mi se cerea să plătesc. de acolo înainte am început să văd rezultate bune în căsătoria noastră. DR WALE l-a legat și pe soțul meu de un bun BITCOIN / BINARY TRADER. Am scris acum suntem fericiți împreună și afacerea soțului meu înflorește. totul datorită DR WALE. Puteți ajunge la DR WALE pe: WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei patru copii ai noștri pentru o altă femeie timp de doi ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR WALE este un jucător de vrăji, care poate ajuta la întoarcerea iubitorilor în câteva ore, l-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru pe mine. Spre surpriza mea, după câteva zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR WALE, un puternic jucător de vrajă pentru soluții la contactul său. WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU Email: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

CUM M-AM REVENIT EX CU AJUTORUL DR. WALE. Contactați-l pentru ajutor prin e-mail sau SAU WhatsApp / Viber: +2347054019402
Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie avea o vrajă asupra lui și el ne-a lăsat pe mine și pe copii să suferim. într-o zi, când citeam pe web, am văzut o postare despre modul în care acest jucător de vrăji numit WALE a ajutat o femeie să-și recapete soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie are o vrăjeală pe soțul meu și el mi-au spus că mă va ajuta și după patru zile că îl voi avea înapoi pe soțul meu. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc lui DR WALE. WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei patru copii ai noștri pentru o altă femeie timp de cinci ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut cum DR WALE a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți înapoi. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune rituală specială și vrăji pentru mine. Prea surprizele mele, după câteva zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți contacta DR WALE un puternic instrument de descărcare pentru soluții pe WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Îi sunt atât de recunoscător lui DR WALE. De mai bine de cinci ani de relații, într-o dimineață am avut probleme cu partenerul meu și el s-a despărțit de mine, am fost atât de devastată până aproape de a-mi lua propria viață, până când l-am întâlnit pe DR WALE, care m-a asigurat că totul avea să fie bine. a spus lucruri pe care trebuie să le fac și le-am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat el. Și spre marea mea surpriză după o săptămână de lucru cu el. Dragostea vieții mele mi-a revenit și am fost atât de fericiți împreună. Contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402

Anonymous spunea...

Despărțirea este dureroasă, uneori ne prefacem că suntem bine, dar nu suntem, lupta pentru a-l recupera pe cel pe care îl iubim este, de asemenea, lupta pentru a ne întoarce bucuria și fericirea. După ce iubitul meu de un an s-a despărțit de mine, abia puteam vorbi fără să plâng. M-am simțit orbit și nu știam ce să fac. Nu știam dacă îl pot recupera și anxietatea era insuportabilă. Am parcurs internetul și, după ce am citit nenumărate articole și site-uri web despre vrăji, am dat peste DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Am vrut relația noastră înapoi și DR WALE mi-a garantat că iubitul meu va reveni la mine. Așadar, am urmat instrucțiunile și planurile pe care DR WALE mi le-a prezentat și, în câteva zile, eram din nou împreună și atât de îndrăgostiți! Știu că nu se întâmplă întotdeauna atât de repede, dar DR WALE a spus că vrăjile sunt eficiente și a făcut-o! Sunt atât de recunoscător și pot spune cu îndrăzneală că, dacă ați fost despărțită și doriți să recuperați acea persoană, luați legătura cu el pentru că DR WALE este un DUMNEZEU pe Pământ și, de asemenea, este specializat în vrăji pentru a rămâne însărcinată. partenerul dvs., pentru a vă vindeca de orice boală sau boli, pentru a câștiga un lot ETC Nu voi uita niciodată cum m-a ajutat. Trimiteți-l acum prin e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor să o audă. am fost căsătorit patru patru ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a avut o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de doi ani până când am vrut să spun o postare în care acest lucru omul DR WALE a ajutat pe cineva și am decis să-l contactez și eu pentru ajutor, ca să mă ajute să-l aduc pe soțul meu acasă și să mă creadă, îi trimit fotografia lui și a soțului meu și după câteva săptămâni așa cum mi-a spus el, am văzut că o mașină a intrat în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă fac pe fiecare dintre voi în situație similară întâlnirii cu acest bărbat și să-l întoarceți pe iubitul vostru la Sinele tău His WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ opt ani. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. acum cinci luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ trei-șase zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așadar, am simțit că ar trebui să-l contactez după ce l-am contactat, i-am spus problemele cu care mă confruntam în căsătoria mea, mi-a spus că va face o vraja pentru mine. ceea ce a făcut bine pentru mine. În câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Toate mulțumiri lui DR WALE. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la cererea de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, la două zile după seara aceea, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici Depun mărturie și despre asta. vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine. el vă poate ajuta, de asemenea, să contactați: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți să-l WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

Unknown spunea...

Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă despre DR JOE. Sunt Elena Horvat în prezent în Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit mari martori despre DR JOE care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr. JOE mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat și dragostea și fericirea au fost restabilite și l-am acceptat cu bucurie înapoi, astfel încât unirea mea cu el să funcționeze din nou perfect. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR JOE, vă garantez 100% că vă va ajuta. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

anonymous spunea...

Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

Cipriana Costas spunea...

Viața nu a fost ușoară cu mine după ce căsătoria mea a fost ruptă când soțul meu a plecat pentru divorț, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că l-a folosit pe DR WALE, care este ca un Dumnezeu pe Pământ pentru a-mi restabili căsătoria ruptă cu vraja sa puternică. Am suferit de depresie timp de 6 luni, dar astăzi, sunt atât de fericit că am cunoscut-o pe DR WALE pentru că vraja lui m-a făcut să cred că adevărul vrăjile sunt reale și funcționează. Am respectat fiecare instrucțiune pe care mi-a dat-o DR WALE pentru că mi-a promis că mă va face fericită și mândră și cu adevărat, toate acestea s-au întâmplat și soțul meu s-a întors la mine, cu genunchii pe pământ, cerându-mi iertare în câteva zile după ce am luat legătura cu el și acum suntem perfect legați din nou pe viață. Pot spune cu îndrăzneală tuturor celor de acolo că vrăjile DR WALE sunt într-adevăr cele mai bune și mai puternice. Îi sunt recunoscător pentru totdeauna până la sfârșitul timpului. Deci, vă puteți conecta cu el prin e-mail prin: WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau prin e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Există un om în care am încredere și face minuni cu vrăji, numele lui este DR WALE. mi-a salvat căsnicia acum nouă ani cu vraja lui. Soțul meu a cerut divorțul și a fost foarte jenant, rușinos și sfâșietor, am început să caut ajutor pe internet când am văzut diferite mărturii în care oamenii l-au apreciat pe DR WALE pentru că i-a ajutat să-și restabilească relația, așa că l-am contactat prin WhatsApp: +2347054019402 pt. ajutor și el a răspuns și a promis că mă va ajuta să-mi refac căsnicia cu vraja lui. Am făcut cum mi-a spus el și câteva zile mai târziu, soțul meu s-a întors, implorându-mă în genunchi să-l iert și să-l accept înapoi. A anulat divorțul, au trecut nouă ani și suntem încă fericiți căsătoriți. Voi continua să-l apreciez pe DR WALE pentru că este un Dumnezeu pe Pământ. El te poate ajuta si pe tine. Contactați-l prin WhatsApp: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună, sunt atât de fericit că împărtășesc asta, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient de puternic DR WALE, soțul meu a plecat pentru o doamnă mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată încât am fost singură, am plâns mult Am încercat chiar să-mi iau viața, apoi prietena mea mi-a spus despre acest bărbat grozav DR WALE care a ajutat-o ​​să-și facă căsnicia perfectă, am accesat și eu online și am făcut mai multe cercetări despre el acolo, am văzut și o mulțime de vești bune despre DR WALE. așa că l-am contactat fără teamă și fără griji în mintea mea, pentru că știam că cu el totul va fi în regulă, mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și el și-a făcut treaba și mi-a trimis un videoclip. DR WALE și mi-a spus să aștept câteva săptămâni că se va întoarce. Săptămâna următoare, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a fost în genunchi și mi-a spus că îmi pare rău pentru durerile pe care mi le-a provocat. chiar acum sunt atat de fericita, nu s-a oprit aici, sunt mandra sa spun ca sunt insarcinata in 3 saptamani. Multumesc mult DR WALE Sunt vesnic recunoscator..Aici contactul lui...WhatsApp/Viber : +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Numele meu este Douglas! Nu am crezut niciodată că voi fi din nou fără HSV, DR.Ibinoba mi-a dat motive să fiu fericit, am fost pozitiv pentru HSV timp de 2 ani și toate mijloacele și medicamentele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au fost de ajutor, dar când am Am venit pe Internet am văzut mărturii grozave despre DR.Ibinoba despre cum a reușit să vindece pe cineva de HSV 2, această persoană a spus lucruri grozave despre acest om și ne-a sfătuit să-l contactăm pentru orice problemă de boală că DR.Ibinoba poate fi de ajutor , ei bine, m-am hotarat sa-l incerc, mi-a cerut informatiile pe care i le-am trimis si mi-a spus ca o sa-mi pregateasca o portie de vindecare, pe care a vrut sa o iau zile in sir, si dupa care ar trebui Du-te înapoi la spital pentru control, ei bine, după ce am luat tot tratamentul trimis de DR.Ibinoba, m-am întors la Spital pentru control, iar acum mi s-a confirmat HSV NEGATIV, prieteni pe care îl poți contacta pe DR.Ibinoba orice tratament al oricărei boli pentru că am văzut multe mărturii despre diferite boli, cum ar fi, HEPATITA, HIV SIDA, EPILĂ PSY, CANCER, CFS și orice fel de probleme cu care te confrunți. El este singurul pe care îl pot recomanda tuturor, contactați-l pe dromionoba12@gmail.com sau whatsApp-i acum +2348085240869

Anonymous spunea...

Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
DR WALE vindecă și:
1. HIV/SIDA
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
5. Hepatita B

Unknown spunea...

Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

Unknown spunea...

Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

Unknown spunea...

Numele meu este Georgiana Luca. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown spunea...

Numele meu este Monica Lupău. Știm cu toții că dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți alături de sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce îți face viața frumoasă tocmai atunci când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și nu a reușit. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el, deoarece el este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Anonymous spunea...

Am strigat familiei soțului meu să ne salveze căsnicia, măcar de dragul copiilor noștri. El este păcălit doar că și-a părăsit familia pentru o fată de la universitate, sunt atât de deprimat pe punctul de a mă sinucide, dar când mă uit la fiul meu de șapte ani, pur și simplu nu mai pot. Cu câteva zile în urmă mi s-a spus că au plecat în Bahamas în vacanță, când încă își plătește pensia pentru copii, mi-am vândut mașina doar pentru a continua să plătesc ipoteca. Am dat totul copiilor mei și am plecat cu absolut nimic în afară de respirația mea. Sora mea a văzut starea mea când a venit să-și vadă nepoatele și nepotul, m-a forțat să-l contactez pe DR WALE pe WhatsApp: +23457054019402, Din acel moment l-am contactat pe DR WALE, viața mea s-a schimbat. ghici ce? Am mașina înapoi, soțul meu s-a întors acasă și a lăsat-o singură pe târfa proastă. N-am văzut nimic care să funcționeze atât de repede în cei 53 de ani din viața mea. Soțul meu mi-a dat mașina lui și m-a condus la tribunal ieri pentru a ne reînnoi jurământul. Sunt atât de fericit că căsnicia mea funcționează din nou și că lucrurile au revenit la normal în doar câteva săptămâni. Soțul meu m-a contactat imediat DR WALE A terminat vraja. A fost instantaneu. Sunt încă șocată și aștept să văd cât va dura asta. Dar deocamdată se simte ca în rai, pentru că soțul meu este chiar înăuntru cu mine, așa cum ne-am întâlnit prima dată când am fost de acord să mă căsătoresc cu el. Doctorul dragostei a spus că este pentru totdeauna. Voi continua să depun mărturie dacă asta va fi pentru totdeauna așa cum a garantat. Du-te acum, adu-ți iubitul înapoi......WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

Mă numesc Ioana Creangă și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

Anonymous spunea...

Mi-a fost zdrobit că iubitul meu a decis să părăsească relația, așa că am făcut vraja Retrieve A Lover. cu DR WALE La câteva săptămâni de la vrăji, el a sunat „doar pentru a vorbi”. După niște discuții plăcute și după ce a ajuns din urmă, a cerut să mă vadă din nou. Am simțit că începuse să se întoarcă. Am decis să-i dau o șansă doar să vadă. acum suntem fericiți căsătoriți și El este absolut nebun după mine, îi mulțumesc lui DR WALE că mi-a adus fostul înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Soția mea s-a întors!!!
Am avut o problemă cu soția mea în urmă cu șase luni, ceea ce ne-a determinat să ne despărțim. Când s-a despărțit de mine, nu mai eram eu însămi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când o prietenă de-a mea mi-a spus despre un vrăjitor care a ajutat și în aceeași problemă, pe care a găsit-o pe o pagină Web. i-am scris vrăjitorul pe WhatsApp și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut pe scurt Ca să scurtez povestea lungă, înainte să știu ce se întâmplă, nu până la o săptămână soția mea mi-a trimis mesaj și a spus că vrea să se întoarcă și așa s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, acum îmi spune de fiecare dată și în fiecare zi că mă iubește și îi lipsește. Sunt atât de recunoscător acestui mare vrăjitor DR WALE și nu voi înceta să-i public numele pe Internet doar pentru munca bună pe care a făcut-o. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta pe acest om grozav, el vă va ajuta în orice mod doriți, îi puteți trimite un e-mail la WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com