29 mai 2015

DORUL RUPE SUFLETUL

In memoria Irina Stefania 31.05.1968-30.05.2013 Și vine an de an o zi anume Când dorul rupe sufletul din noi. E vesel și mereu e pus pe glume, Nu-i pasă că ne vede în noroi. Ne amintim de tine dragă soră, Cumnată , nașă, fică a cuiva, O boală grea te-a luat cu forța-n horă, Nu i-a păsat c-o roagă cineva. Și am rămas cu chipul tău în suflet O ramă prețioasă , un altar. Frumoasă dar tăcută, fără un sunet, Oricât ne-am tângui e în zadar. Autor: Marilena Perijoc


......NU TE VOM UITA NICIODATA AMORE STEFY .......FINA SI CUMNATA....

6 comentarii:

mariperijoc spunea...

Maine se implinesc doi ani de la plecarea Stefaniei.Suntem alaturi in gand si rugaciune de familia indurerata.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Narcisa spunea...

D-zeu sa ii odihneasca sufletul alaturi de ingeri.

Adriana spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca!

Madalina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Madalina spunea...

Inca o zi cu lacrimi pe obraz de dorul celor plecati dintre noi.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

Ulrika Charles spunea...

Bună ziua, sunt Ulrika Anders. Sunt nou în acest blog, nu prea știu cum se întâmplă lucrurile aici, dar am citit comentariile bune de la prieteni și vreau să adaug și puțin din viața mea expereince acest lucru va fi de ajutor pentru mulți dintre noi aici, care caută răspunsuri și rezolvarea problemelor legate de relații, După ce a fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut totul ca să-l întorc, dar totul era în zadar, l-am vrut atât de mult în dragoste din cauza iubirii pe care o am pentru iubitul meu, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema de relatie cu colegul meu de prietenie la biroul de lucru si mi-a sugerat ca mai degraba sa contactez un castel de dragoste care sa ma ajute sa fac o vraja de iubire pentru a-mi lua sotul acasa, dar eu sunt cel care niciodata am avut vreo vina pe care am dat-o sa incerc, am trimis canalul de ortografie si mi-a spus ca nu exista nici o problema ca totul va fi bine inainte de trei zile, fostul meu se va intoarce la mine inainte de trei zile, Oduduwa maestrul de vraja a aruncat ortografia în aer, și a făcut toate celelalte farmecuri de ortografie în templul său în numele meu la mijlocul nopții. În mod surprinzător, a doua zi a fost în jurul orei 16.00. Am primit un telefon de la un număr necunoscut, fostul meu soț mi-a spus, am fost atât de surprins că am răspuns la telefonul meu, iată că soțul meu a avut o conversație lungă și tot ceea ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce era în neregulă vina lui, el a spus că vrea să mă întorc la el că încă mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, care a fost modul în care am început să trăim împreună fericit din nou până astăzi. De atunci, am promis să împărtășesc vestea mea bună despre vraja de dragoste care funcționează perfect fără nici un efect secundar, am această intenție puternică pe care o cunosc pe cineva care are o problemă de relație, aș fi de folos unei astfel de persoane prin referire la el sau ei la singurul verificator de ortografie real și puternic care ma ajutat să-mi rezolv propria problemă de căsătorie. email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Îi recomand foarte mult lui Oduduwa pentru o soluție la relație sau orice alt caz.
la fel de:--
1) vraja iubirii întoarce relația de pierdere-iubire
2) Lost Love Spells pentru a se reuni cu ex
3) Vrăjile de divorț
4) rolurile căsătoriei
5) ortografie obligatorie
6) vrăji de rupere
7) Promovarea rangului la birou
8.) Vrei să fii însărcinată și să ai propriul tău copil.
9) doresc să-și satisfacă iubitul pe pat, erecție puternică
Contactați acest mare om dacă aveți probleme pentru o soluție existentă
prin (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) mesaj Oduduwa Whatsapp numărul prin; +2348109844548