17 decembrie 2010

IDEAL

Nu concep a ma topi-n multime
A nu-mi lasa amprenta-n Univers
Vreau sa-ncerc ca printr-un vers
Sa intorc lumea in alt sens

Vreau sa pot patrunde Universul,
Sa ma adap din vesnicul izvor,
Urmasii sa-mi respecte versul,
Atunci cand eu o fi sa mor.


Florin Sorin Craioveanu

5 comentarii:

Narcisa spunea...

Stiu ca aceasta era poezia lui preferata si am certitudinea ca si-a lasat ampreta in aceasta lume prin versurile lui....Dna.Steliana,chiar daca doar pt.25 ani...un timp scurt...trebuie sa fiti mandra ca ati avut un fiu deosebit,avea tot ce-i trebuie unui om,frumusete,onestie,gingasie,respect,destept,chiar daca nu l-am cunoscut,din povestea vietii lui scrisa in carte se poate vedea ce om minunat a fost....si este....pt.ca sufletul lui,el,e vesnic viu in inimile celor ce l-au cunoscut si iubit nu?D-zeu sa-l odihneasca in pace si dvs.sa va dea puterea de a indura dorul si durerea ramasa in suflet...va pup.

Steliana spunea...

Narcisa draga, un adevarat balsam pentru
sufletul unei mame indurerate aprecierea ta.
Iti doresc multa sanatate ,optimism sa poti merge pe drumul vietii tale mai departe si sa faca cale intoarsa macar un strop din bucuria si speranta ce mi-ai furnizat.

Narcisa spunea...

Dna.Steliana,as vrea sa va pot alunga durerea pt.ca stiu ce inseamna...as vrea sa va pot reda zambetul si bucuria dar nu am puterea necesara...imi pare rau pt.toata durerea dvs.o mama nu ar trebui niciodata sa-si planga copilul dar....necunoscute sunt caile Domnului...va pup cu stima scumpa doamna si ma bucur ca,cuvintele mele va pot mangaia putin sufletul.

Anonim spunea...

Va impartasesc durerea,ptr. ca si eu am trait si traiesc aceiasi drama, in anul 2005,mi-am pierdut unicul copil in varsta de 33 ani iar de atunci nu-mi gasesc linistea si locul!Singura ratiune a vietii mele este sa ma rog ptr. sufletul lui, sa-i fac tot ce trebuie crestineste si sa sper la o cat mai aprpoiata intalnire.Am citit povestea copilului dv.am citit poeziile lui si nu va pot spune decat atat:fiti mandra ca ati avut un copil atat de bun si talentat!Si vreau sa confirm faptul ca intradevar exista comunicare intre noi si copii nostri prin vise.Dumnezeu sa va dea putere si sa va lumineze calea spre aflarea adevarului iar pe copii nostri sa-i aiba in paza in Imparatia lui!
cu durere si drag, Lili

Steliana spunea...

Pentru Lili
Multumesc mult draga mamico indurerata pentru
caldele cuvinte adresate si intelegere ,viata
noastra este copiata la indigo.
Doresc din toata inima sa ne impartasim suferinta.
mamalupusi@yahoo.com