8 noiembrie 2013

In amintirea celor dragi care ne-au parasit


Sa inaltam astazi ochii si gandul catre cer si sa facem o rugaciune pentru sufletele tuturor celor adormiti care au purtat numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril,dar si pentru toti cei adormiti de pretutindeni.
Iarta Doamne sufletele tuturor celor adormiti de pretutindeni si sufletele adormitilor robilor tai Madalin-Valentin si Ecaterina –Gina pe care maine noi cei ramasi aici pe pamant ii vom pomeni.

Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca in pace!

6 comentarii:

mariperijoc spunea...

Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Mihail -Alin!Sunt cu sufletul alaturi de tine Lili,stiu ca nici un cuvant nu poate sterge ce ai in suflet ...
Dumnezeu sa ii odihneasca pe toti cei adormiti!

Adriana spunea...

Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril,si pe toti cei care au urcat acolo sus in cer.Sunt si eu alaturi de tine draga Lili.Inbratisari calde pentru tine.

Narcisa spunea...

D-zeu sa le odihneasca sufletele alaturi de ingeri,nimic nu poate alunga tristetea ce o simtim in astfel de zile...eu va trimit cate o imbratisare puternica in speranta ca va voi putea intari putin...va imbratisez dna.Lili,te imbratisez Mari,gandul meu este alaturi de tine azi...

Adriana spunea...

O inbratisare calda si pentru tine Mari.Sunt cu sufletul alaturi de tine.

mariperijoc spunea...

Va multumesc dragele mele,a fost o zi plina de incarcatura emotionala si de dor....Dumnezeu sa le primeasca!

Lili spunea...

Desi nu am intrat aici,sa stiti ca am stiut(v-am simtit) ca-mi sunteti si ca, ne suntem alaturi in aceste zile.Va multumesc si va imbratisez!