2 noiembrie 2013

SINGURA IUBIRE - Adrian Paunescu

7 comentarii:

mariperijoc spunea...

Zilele trecute cautam ceva frumos pentru voi si am fost placut surprinsa cand am vrut sa deschid un filmulet si nu stiu cum am facut ca s-a deschis acesta(pe care nu doream sa il vad)...vreau sa cred ca este un mesaj din cer si mi-l dedic mie astazi.

Nuti spunea...

Desi ,intru din ce in ce mai rar pe blogul tau ,draga Mari ,vreau sa stii ca te port mereu in suflet si nu numai ...si pe celelalte pe care le-am cunoscut aici...Vreau sa-ti urez in aceasta zi ,multa sanatate ,putere si demnitate ,,,sa poti duce tot greul cu usurinta pana la sfarsit si sa ai inima plina de BUCURIA ce ti-a ramas aici pe pamant .Spor in tot si in toate ,alaturi de de cei dragi tie!LA MULTI ANI!

Narcisa spunea...

La multi aniiiiiiiii.

Brînduşa spunea...

Mă alătur şi eu celor care vă urează "La mulţi ani".Vă doresc dârzenie să puteţi înfrunta orice obstacol,curaj şi răbdare să vă puteţi împlini toate dorinţele."Steaua ocrotitoare" să lumineze mereu asupra dumneavoastră şi a celor dragi.Vă îmbrăţişez cu multă dragoste.

Lili spunea...

La multi ,multi ani Marilena,sa fii sanatoasa si sa ramaii mereu o luptatoare(asa cum te-am cunoscut)si un "duhovnic"bun, pentru noi!Te imbratisez cu toata dragostea mea de mama!

mariperijoc spunea...

Va multumesc dragele mele!Astazi m-ati rasfatat cu gandurile voastre bune.Va iubesc si va doresc tot binele din lume!

Adriana spunea...

La multi ani,multa ,multa sanatate si un strop de fericire daca se poate.T e inbratisez strans si te pup.