22 ianuarie 2014

Iubitul lui mama - Danny - Nu te voi uita niciodata !

8 comentarii:

mariperijoc spunea...

Pe 30 septembrie 2013 la numai 24 de ani Danny pierde lupta cu boala si lasa in urma lacrimi si durere.Suntem alaturi de Nikol cea care urma sa ii devina sotie si care astazi simte ca sufletul i-a plecat alaturi de el.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Narcisa spunea...

D-zeu sa il odihneasca in pace iar celor ramasi sa le mangaie sufletele indurerate...

nuti spunea...

Despartirea de cei dragi ne pune sufletul pe drumuri fara tinta,uneori se simte prizoner aici,alteori se simte ca pleaca acolo.Insa durerea unei pierderi pare sa se mai aline cand e impartasita si impartita cu cineva.De aceea te imbratisez Nikol,si sunt alaturi de tine.Scrie ceea ce simti ,ceea ce te doare...asa iti vei mai usura povara.Stiu ca e a naibii de greu ,dar pastrand amintirile neprafuite iti vor da puterea sa mergi mai departe...
Dumnezeu sa il aiba in paza pe Danny si sa-l odihneasca alaturi de cei drepti...Te imbratisez ,Nuti.

nikol spunea...

dragele mele va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de suferinta ce ma inconjoara incat cu un gand bun..ma linistesc...iar draga mea Nuti eu pastrez in asa fel orice minima amintire..asa merg eu inainte cu amintirea dansului..in plus simt prezenta lui mereu..va imbratisez si va multumesc din tot suflet..

Tanya spunea...

E foarte greu dar posibil.crede-ma.imi pare foarte rau ca ai pierdut pe acel care te completa,pe acel in sufletul căreia te oglinda-ai.pastreaza vesnic Flacăra amintirilor si vei vedea ca liniștea sufleteasca reapare ,oricât de banal ar suna asta acum.roaga-te pentru odihna sufletuluiu lui.si vei fi rasplatita din plin.cu un gind bun de aici din Italia.

Adriana spunea...

Dumnezeu sa il odihneasca,iar pentru tine Nikol liniste sufleteasca!

nikol spunea...

multumesc fetele...cu greu fac orice pas spre viata incat Tanya ai dreptate ma completa..dar tot el ma invatat ca viata merge inainte...lupt de dragul lui..va imbratisez si va doresc multumire si pace sufleteasca..

poli spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!