9 februarie 2011

Calin Ahil 15/01/1959-12/09/2010

12 comentarii:

Corina spunea...

Of dragul meu!
Vroiam sa-ti zic ca iarna e pe sfarsite,si nu mai trebuie sa ne temem de ea, asa cum ziceam asta vara!
-Ce-o sa ne facem la iarna?-ziceai
-Ma mut la Brasov!-sa nu mai fac naveta saptamanal
Mi-e dor de rasul tau si de ciorba de burta de la Rasnov!
Si vreau sa te visez mereu si nu reusesc.Ma culc cu gandul la tine dar...ajuta-ma tu!
Asta mica isi da licenta saptamana viitoare, sa o veghezi asa cum stii tu.
Stii ce-a ramas in urma ta?....un gol imens pe care n-am cu ce sa-l umplu ...decat cu amintiri si cu speranta ca Dzeu odata si odata ne va unii din nou.

Anonim spunea...

Dupa ce ai postat povestea voastra ,am urmarit de mai multe ori filmuletul pe You-Tube si de fiecare data m-a tulburat pana la lacrimi!Atunci cand ai amintiri frumoase nu poti trece usor peste o asemenea despartire dar trebuie sa te agati cu putere de ele si sa mergi mai departe...ptr.Calin,ptr. fetita lui,ptr.copii cu care lucrezi(si care au nevoie de un suflet ca al tau)ptr. tine Corina,caci mai ai atatea de facut aici!Multa putere si liniste iti doresc!
Lili

Corina spunea...

Of Lili!
Dar cum?As vrea sa stiu, cum?E prea adanca durerea si socul a fost mare pentru mine.
Cateodata imi zic ca noi suntem prea mici, si nu putem explica multe lucruri.Altadata adun atata frustrare ca imi vine sa urlu de durere.
Si lacrimi....multe..

Narcisa spunea...

Intotdeauna i-am admirat pe oamenii care lucreaza la circ,trebuie sa ai foarte mult curaj sa faci toate acele lucruri riscante de dragul publicului,iar Calin o facea cu pasiune totala...imi pare rau...imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie fara el...durerea si dorul nu vor trece niciodata...doar ca vom invata sa traim cu ele...te pup Corina,ai grija de tine.

Corina spunea...

Oamenii care lucreaza la circ, artistii, sunt oameni aparte.Au o bucurie imensa de a trai pericolul.Viata lor in afara arenei se desfasoara intr-o rulota.Acolo isi gatesc, spala si se odihnesc.
Calin a fost unul dintre ei.Langa el eu nu am cunoscut tristetea.Decat la sfarsit cand lucrurile au luat o turnura neasteptata.
Simt si acum strangerea lui de mana de la spital.Parca mana lui a ramas in mana mea.Il vad si acum pretutindeni si astept telefonul sa sune si el sa-mi zica:,,
,,Ajung imediat iubirea mea!''
Ma agat cu putere de aceste lucruri simple dar importante pentru mine si incerc sa-mi fac un drum al meu printre lacrimi.
Va pup pe toate care sunteti langa mine.

Anonim spunea...

sa vorbesc despre calin la trecut...nu pot eu nu vreau sa vorbesc despre acrobatul calin ahil vreau sa vorbesc despre cascadorul calin ahil care impreuna cu dan balacianu si tinel leonte mi-au aratat o latura despre care nu pot vorbii multi calin putea tine un spectacol de cascadoriecap coada de la rasturnat masini sarituri prin cercuri dupa masina panouri de foc tot ce insuma un spectacol de aceea maestre te rog aranjaza lucrurile acolo sa putem da impreuna spectacole si ....acolo doru raicu

mariperijoc spunea...

Un adevarat artist plecat mult prea devreme...
care da cu siguranta spectacole in cer...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Corina spunea...

Va multumesc pentru comentariul pe care l-ati postat, domnule Doru Raicu.Eu sunt Corina , prietena lui Calin din Brasov.Am vrut sa fac ceva pentru el si am postat povestea mea si a lui pe blog.Si eu vorbesc despre el tot la prezent si asa va fi mereu.

Corina spunea...

Va multumesc pentru comentariu, domnule Doru Raicu.Ma bucur ca ati gasit acest blog.Eu sunt Corina, prietena lui Calin din Brasov.Dupa disparitia lui neasteptata am gasit acest blog si am vrut sa fac ceva pentru el, constructiv.Sa-l cunoasca lumea pentru ceea ce a facut el.Si am postat povestea noastra pe el.

Anonim spunea...

doru raicu adresa mea de mess este prrofesorul@yahoo.ro desii intru destul de rar mi-ar face placere sa fiu in lista ta .Sper impreuna cu alti colegi sa te rapim la o cafea si sa povestim din spectacole pt ca numai vorbind despre el tinem flacara vie in amintirea noastra a celui care este si va fii ...niciodata a fost..... calin ahil Te rog sa iei in calcul faptul ca prietenii lui calin sunt si ai tai

Corina spunea...

Va multumesc din suflet.Azi 12.04, am gasit acest comentariu.V-am scris pe mail.Adresa mea este corinapopa_40@yahoo.com
eu v-am bagat si in lista mea de mess.Cred ca ati scris adresa gresit, o sa va rog s-o mai scrieti o data.

Corina spunea...

Domnule doru Raicu v-am scris un mail dar s-a intors.