7 februarie 2011

Doar ceea ce gandim,SUNTEM

4 comentarii:

Steliana spunea...

Imi pare rau de data aceasta sintagma videoclipului nu bate cu realitatea.
Nu sunt perfecta ,dar respectul de cei de langa mine, daruirea sentimentala ,materiala, ajutorul
dat semenilor mei,mi-au adus reversul medaliei.
Pentru un parinte copii sunt insasi viata, atunci cand ii pierzi ti-ai pierdut viata.

Steliana spunea...

Rectific-copiii

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Să nu ne amăgim ! Aşa este, dar GLOBAL ! Nu doar propriile gânduri urmează să le "trăim", ci ... EFECTUL pe care îl vom resimţi (pasiv, sau activ) este al tuturor gândurilor CAUZĂ ! Ale tuturor participanţilor. Banal: tot aşa CUM eu nu trăiesc SINGUR pe această Planetă !
Recent, mi-am dat seama ... că nu este suficient să CREZI în Dumnezeu ! Chiar dacă "te ţine în braţe", în momentele de "cumpănă" ... la FINAL, vom culege "uitarea", sau VIAŢA ca "răsplată" a faptelor noastre ! (propriu zise, vorbe, gânduri). Consecvenţa este răsplătită, dacă este "dusă" până la capăt, dacă este "amplificată benefic", dacă împărtăşeşti IUBIREA nu doar acordând-o, ci (poate) mai ales ... acceptând-o, ori de câte ori ÎŢI ESTE DĂRUITĂ !
~
Aş fi vrut să accesez pe doamna Steliana, însă, nu ştiu de ce ... aici ... NU ARE ADRESĂ ! (cel puţin EU nu pot accesa !) (Poate că "problema" este doar la mine).
Filmuleţul este doar ... un filmuleţ. Acest comentariu, este doar ... un comentariu. Temele pentru "meditaţii" sunt doar ... teme !
Viaţa însă O TRĂIEŞTI ... sau O VEGETEZI ! Cam ... în acest "punct ...", intervin GÂNDURILE, care pot fi INTENS, sau, parţial ... MANIPULATE de "alţii" !
~
Cornelius, :)

mariperijoc spunea...

Cornelius,cu Steliana poti vorbi numai pe acest blog...Nu are un blog personal