14 februarie 2011

Sa fim alaturi de Ioana!


Dragul meu...astazi ar fi fost ziua ta.... ai fi implinit 42 de ani...ce-as putea sa spun... ca te-ai dus prea devreme...ca imi lipsesti enorm...ca mi-e greu singura...fara tine...ca ma simt singura si vulnerabila...ca viata de femeie vaduva este grea...ca ar fi trebuit sa sarbatorim in aceasta zi impreuna ziua ta si a copilului nostru...orice as zice este de prisos...sau degeaba...Dumnezeu sa odihneasca sufletul tau nobil!
Ioana

7 comentarii:

mariperijoc spunea...

Stiu cat este de greu Ioana,chiar daca nu simt ceea ce simti tu...Sunt cu sufletul alaturi de tine astazi cand o parte din tine se bucura pentru baiat si alta plange pentru ca va mai lipseste un sarbatorit...
Ii doresc tot ce este mai bun lui Alex,din toata inima "La multi ani ,fericiti!"
iar tie draga mea Dumnezeu sa iti dea putere!Spun si eu impreuna cu tine astazi "Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Dan si sa ii dea viata vesnica!"

Steliana spunea...

Cuvintele de consolare pornesc din toata inima, gandurile bune si rugaciunile mele pornesc din adancul sufletului catre tine Ioana draga ,ca sa poti trece mai usor peste aceasta pierdere.
Dumnezeu sa-l aiba langa el!

Anonim spunea...

Azi sufletul tau este impartit in doua Ioana:bucurie si tristete...Bucurie ptr. copilul tau care a mai crescut cu un an si caruia ii uram multa sanatate si succes la scoala, iar tu sa te bucuri de el!...Si Tristete ca Omul Drag voua,nu este langa voi...dar de acolo de Sus el va este alaturi si va invaluie cu caldura si dragostea lui de tata si sot .Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Iar tie Ioana, putre si intelepciune sa razbati in viata!
Lili

Tuchi spunea...

Ioana, suntem alaturi de tine asa cum si tu esti alaturi de noi. Sunt sigura ca Jumatatea ta este langa tine intr-un anume fel, asa cum si tu esti mereu langa el in felul tau. E greu, dar esenta noastra e oamenilor este sa trecem peste greutati.
Iti doresc tarie si putere in continuare.
Dumnezeu sa il aiba in paza!

Ioana spunea...

Va multumesc tuturor, am avut o zi foarte grea astazi, nu stiu de ce...parca mult mai grea decat anii trecuti, s-au adunat mai multe probleme si parca simt cateodata ca nu mai pot sa le duc.
Multumesc Marilena ca iti aduci aminte mereu de zilele in care noi avem de sarbatorit sau comemorat ceva.

Narcisa spunea...

Ioana,imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie azi mai mult ca oricand...asa va fi in fiecare an de ziua baiatului,neputandu-te bucura in totalitate de aceasta zi,asa sunt eu de Florii,serbam alaturi de mama,acum am ramas singura...sanatate si tot ce are viata mai frumos si mai bun pe aceasta lume pt.Alex,iar pe sotul tau D-zeu sa-l odihneasca in pace...te pup,fii tare...sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul

Corina spunea...

Ioana, draga mea sunt si eu alaturi de tine cu toata fiinta mea.
Stiu ce simti si ce greu este.Dar ce putem face?
Asta e crucea noastra!Grea!
Il privesc pe sotul tau cat de tanar era.Durere mare tb sa ai in suflet.Sa ai mare grija de tine, baiatul are mare nevoie de dragostea ta.
Nu esti singura!Dzeu e cu noi si nu ne lasa...