23 iunie 2012

Efectul recentelor explozii solare asupra oamenilor

Activitatea geomagnetica a soarelui ne influenteaza gandurile
Am observat din propriile cercetari, ca activitatea solara este cunoscuta ca avand o influenta asupra constiintei umane. Exploziile solare afecteaza sistemul nervos central (mucoasa stomacului), ca si comportamentul omenesc si intreaga rectie psiho-fiziologica (mental-emotional-fizic). Flacarile solare ne pot face sa fim nervosi, anxiosi, ingrijorati, ametiti, slabiti, iritabili, letargici, epuizati, ne creaza probleme cu memoria pe termen scurt, ne dau palpitatii, senzatie de greata, senzatia de presiune prelungita in cap si dureri de cap. Ati simtit asa ceva in ultima vreme? 


................
Energia fotonica ne cupleaza la gandurile noastre si, prin urmare, este foarte important sa stim mai ales ce vrem si nu ce nu vrem, pentru ca, altminteri, vom materializa mai mult din ceea ce nu vrem. Daca va aflati in proces de schimbare si transformare, aceasta energie va ajuta foarte mult. Pe de alta parte, daca sunteti blocati in trecut, prin victimizare si furie, veti materializa pur si simplu mai multe motive pentru a ramane blocati in victimizare, pana cand veti fi pregatiti sa o eliberati.


................


Incepem sa observam multe simptome noi. Timpul si spatiul par sa se miste si mai haotic decat pana acum. Se pare ca pierdem, cu usurinta, notiunea timpului. Ne pierdem cuvintele, atunci cand vorbim. Ziua, pur si simplu, dispare. Nu dormim prea bine… din nou. Ne foim mult in cursul noptii si multi dintre noi au vise neobisnuite. Simtim puternice supratensiuni in corp, urmate de caderi de energie. Exista multe marturii despre greata, dureri in corp si ameteala. Multi simt o durere profunda. Unii se simt ca si cum ar pasi pe apa (neancorati). Altii spun ca, atunci cand inchid ochii, la culcare, simt cum se invarte totul. Exista si deficiente ale vederii, probleme cu urechea interioara, sunete in urechi, probleme cu gatul si cu tiroida, picioare reci si chiar si un simptom ciudat, ca si cum limba ar fi uscata. Vi se intampla asa ceva? Nu e nimic de speriat … fiti doar atenti la ce se intampla, odihniti-va mai mult si beti multa apa. Va trece si asta.


http://anatolbasarab.me/2012/06/17/efectul-recentelor-explozii-solare-asupra-oamenilor/

Niciun comentariu: