12 iunie 2012

Terapie prin lectură - despre moarte și arta de a pierde - BUCURESTI (6)

Vino sâmbătă, 16 iunie 2012, între 10.00-12.30, la bibliotecă, împreună cu un prieten, la a sasea întâlnire unde învățăm să trăim cu dorul şi cu pierderea, într-o lume a schimbărilor!

FRICA DE SCHIMBARE ... Pentru ca iubim si ne atasam, vrem ca relatiile frumoase sa dureze o vesnicie … ARTA DE A PIERDE- … cand moare cineva drag, nu stim incotro s-o luam, deseori ramanem prinsi in trecut, ne imbolnavim in prezent si se naruie visele.

Există un loc unde oamenii care au pierdut recent o persoana dragă petrec timpul liber într-un mod liniștit și folositor pentru a traversa mai ușor perioada de doliu.

În acest loc, oricine găseşte :
•2 ore de relaxare si prieteni noi, care stiu ce inseamna pierderea
•Cărţi de suflet şi poveşti cu multe înţelesuri
•Soluţii noi la problemele vieţii reale

CE CITIM?
Livia Caciuloiu ne va citi fragmente din cărți și autori celebri care vorbesc despre rolul schimbării în viața omului și ce înseamnă "arta de a trăi"! Lectura va fi însoţită de discuţii ca între prieteni pe marginea paginilor citite.

La întâlnire, participanţii vor putea lua acasă materiale utile despre travaliul de doliu şi despre beneficiile unui grup de sprijin.

UNDE?
Biblioteca "Marin Preda", Str. Stirbei Voda, nr. 168, sector 1, Bucuresti

INSCRIERI
Participarea implica o contributie de 10 RON/participant.

Până pe 10 iunie, trimiteți acest formular completat: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dDl1WE5iNnBXcm91eFdzRW1fdW1ad3c6MA#gid=0

Numărul de locuri e limitat (20) și rezervările se fac în ordinea înscrierilor. Veți primi în timp util o confirmare a înregistrării pentru eveniment.

CUM ȚINEM LEGĂTURA?
Click aici pentru a deveni prietenii nostri pe Facebook: http://www.facebook.com/doliularomani

Aici te poti abona gratuit la Newsletter lunar cu noutati: http://eepurl.com/gr5Jz !

Vă așteptăm cu drag,
Echipa "Exista viata dupa doliu"
Vizitați-ne la www.existaviatadupadoliu.rohttps://www.facebook.com/events/395318730511224/402414199801677/?notif_t=plan_mall_activity

Un comentariu:

Narcisa spunea...

interesant,este bine sa comunici cu mai multe persoane,sa-ti impartasesti durerea si sa fi inteles...conteaza.