11 august 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit




Timpul nu va putea şterge din sufletele noastre, durerea şi tristeţea care ne-au cuprins în urmă cu 40 de zile, când moartea nemiloasă a răpit o dintre noi pe iubita nostra soţie si mama,

DANIELA COMSA

Nu-i drept şi nu-i adevărat
Că ai plecat şi ne-ai lăsat,
Dar Domnul este drept şi sfânt
Şi face legea pe pământ.
Ai fost buna şi ne iubeai,
Pe noi acasă ne-aşteptai,
Dar soarta e crudă şi rea
Şi te-a luat din casa Ta.
Când Dumnezeu a hotărât
Te-ai dus la El în cerul sfânt.
Pe patul tău de suferinţă
Te-am tot vegheat să te ridici,
Ţi-am fost alături cu credinţă
Te-ai dus şi ne-ai lăsat aici.

Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică şi un somn liniştit în acel lor unde nu este durere, nici suspinare. În veci nemângâiaţi, soţul DORIN  si fiica CAMELIA.

TE VOM IUBII MEREU.IZVOR DE LACRIMI SI DURERE.

17 comentarii:

mariperijoc spunea...

Sunt cu sufletul alaturi de voi Dorin.
O rugaciune si o candela aprinsa pentru Daniela...Dumnezeu sa ii dea lumina vesnica si voua liniste sufleteasca si putere!

Narcisa spunea...

D-zeu sa o odihneasca in pace pe Daniela,in loc luminat,plin cu verdeata acolo unde dreptii se odihnesc.

Lili spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Daniela in lumea celor drepti si buni!

poli spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace si liniste!

Dorin spunea...

Cuvintele sunt fara rost,doar atat lacrimi amare si din toata inima mea(cea mai ramas din ea)MULTUMESC,
DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI
SPER SI INCERC SA REZIST.

Narcisa spunea...

D-zeu iti va da putere,visele si amintirile iti vor mangaia sufletul si iti vor alina dorul...este si va fi greu...dorul nu va disparea niciodata,vor fi zile ingrozitoare dar si zile cand te va cuprinde o liniste sufleteasca...dar sa fi sigur ca Daniela vegheaza asupra ta pana in ziua in care veti fi iar impreuna...

roryta spunea...

Mă simt de ca şi cum aş citi necrologurile din ziare, zău aşa. Cam lugubru, serios!
Mă cam înfioară...
Chiar crezi că face bine publicarea pe un blog a unui astfel de articol?

Mi se pare cel puţin ciudat.

Narcisa spunea...

Rory,asta este un blog special pt asa ceva,aici sunt oameni indurerati care-si povestesc durerea...se numeste durerea unei pierderi...de aceea a fost infiintat,ca oameni sa-si spuna oful,ce ar trebui sa discutam pe un blog pt cei indurerati?probabil ti-sa pare ciudat pt ca nu ai trecut prin aceasta durere...o zi frumoasa iti doresc.

NUTI spunea...

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace ,pe Daniela!
Dorin ,sa stii ca ea nu a plecat decat fizic ,acolo unde toti ne vom duce si spiritual ea e cu tine si familia ta !Chiar daca sufletul ei e acum cu Dumnezeu ,ea te poate veghea si te mangaie atunci cand ti-e greu...CREDE in asta si vei intelege ca rostul venirii noastre pe pamant se incheie intr-o zi ,iar din nefericire pentru noi cei ramasi ,cei ce plangem indelung plecarea lor ,exista un licar de speranta si aceea e NADEJDEA REVEDERII ,NADEJDEA INTALNIRII SI NADEJDEA CA INTR-O ZI VOM FI DIN NOU IMPREUNA CU EI !
Dorin,sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si linste sufleteasca ...e tot ce pot sa-ti spun si sunt alaturi de tine!

NUTI spunea...

Rory,mai bine te retrageai pasnic de pe pagina acestui blog,fara sa faci astfel de comentarii!
...................................
Inca o data se vede cum cei care nu au suferit durerea unei pierderi sunt NEPASATORI SI TRIUMFA-N LUMEA LOR!In plus mai fac si comentarii rautacioase...

DORIN COMSA spunea...

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si intelegeti prin ce trec,cuvintele voastre ma ajuta foarte mult imi dau putere si speranta chiar daca unii nu inteleg ,cat despre rory ce sa zic:sa aiba parte de tot binele din lume si nu i doresc nici macar sa stie prin cate am trecut eu alaturi de nepretuita mea sotie.ce poti sa i spui unei persoane care publica pe blogul ei urmatoarele: IUBESC ROMANIA DAR NU SI OAMENII DIN EA. OARE STIE CE INSEAMNA IUBIREA ?MULTUMESC SI SA STITI CA VA PRETUIESC NESPUS DE MULT.

mariperijoc spunea...

Draga Rory,iti respectam opinia...poate ca asa pare acest blog vazut de catre tine...iti dorim sa ai parte in viata numai de bucurii si sa nu cunosti niciodata o picatura din durerea celor care poposesc aici...
Omul care si-a pus sufletul pe tava in aceasta postare este atat de indurerat incat nu merita inca o mica intepatura...dar eu stiu ca pe el acum nimic nu il mai poate atinge...in comparatie cu ce traieste restul sunt nimicuri...
Tu stii care este parerea celor care ne privesc din afara Dorin,ii intelegem si incercam sa nu ne lasam afectati de atitudinea lor...
Suntem cu sufletul alaturi de tine!

adela vitos spunea...

Dumnezeu sa o ierte,si s-o odihneasca in pace;

Dorin spunea...

draga Marilena ai dreptate sunt sub anestezia durerii,am gasit aici sprijinul de care aveam atata nevoie asa ca nu conteaza ,va multumesc ca sunteti alaturi de mine si intelegeti suferinta mea,ati adus multa alinare in sufletul meu.

mariperijoc spunea...

Nu ai pentru ce sa ne multumesti,traim si noi aceeasi durere...Suntem cu sufletul alaturi de tine

Anonim spunea...

Atat de mult a iubit-o Dorin Comsa pe sotia sa incat dupa 3 luni de zile si-a adus alta femeie in casa sotiei sale..si s-a afisat peste tot cu ea...asta e iubire adevarata?

mariperijoc spunea...

Suntem aici pentru a asculta si nu pentru a judeca...Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Daniela si noua celor ramasi sa ne dea puterea de a intelege!Stiu ca ai si tu o suferinta sufleteasca si te imbratisez cu mult drag!