7 august 2012

Un gand...

8 comentarii:

poli spunea...

Versuri care m-au rascolit, cu atat mai mult cu cat azi pentru mine este o zi trista, azi se implinesc 27 de ani de la moartea mamei mele.Trecerea anilor nu a sters durerea, ea a ramas acolo in suflet, iar lipsa mamei am resimtit-o mult de tot in decursul anilor, chiar si acum o resimt si nu ma pot opri sa ma gandesc ca avea doar cu 5 ani mai mult de cat am eu acum cand a murit.

Narcisa spunea...

D-zeu sa o odihneasca in pace pe maicuta ta,indiferent cati ani vor trece,dorul de mama nu ti-l poate alina nimeni...te imbratisez

mariperijoc spunea...

Sunt si eu cu sufletul langa tine Poli,imi imaginez cat doare...Dumnezeu sa o tina in palma Sa si tie sa iti dea multa putere!

Lili spunea...

Oricati de multi ani ar trece ,golul lasat de cei ce pleaca la Cer nu-l poate umple nimeni si nimic...Eu,si azi Poil, dupa 21 de ani de la plecarea mamei(desi sunt batrna),simt lipsa mangaierii de mama ,a unui cuvant bun ,a unei strangeri la piept ,a unui sarut pe frunte...Dar depasind aceste zile (de aducere aminte),ridicam capul sus si mergem mai departe.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta!

Lili spunea...

Daca as putea sa transform durerea mea in bucurie si lacrimile ce le-am varsat in flori de liliac,Pamantul ar fi un adevarat Eden...
Frumoase versuri si frumoasa realizare!Multumim poetei si realizatoarei acestui filmulet si tie Marilena ca ni l-ai facut cunoscut!
Sa ne rugam Dumnezeului nostru (asa cum spun si versurile )sa ne dea putere sa ne ducem mai departe crucea!

poli spunea...

Ma gandesc din ce in ce mai des ca toti avem de dus o cruce, unii pot purta crucea asta mai drepti altii mai incovoiati, cred ca depinde de taria fiecaruia si de puterea de a accepta anumite situatii cu care ne confruntam in viata. Dupa moartea tatalui meu,acum 3 ani jumatate, am cautat sa inteleg cat mai mult ce se intampla cu sufletul dupa moarte, am citit multe carti, m-am documentat mai mult pe internet si acum sunt convinsa ca exista si altceva dupa ce murim, nu se termina totul odata cu moartea si exista o continuitate intr-o alta dimensiune.
Va multumesc pentru cuvintele voastre si va imbratisez pe toate cu mult drag.

Liliutz1969 spunea...

Va multumesc pentru aprecieri .Am vazut ca sunt mai multe clipuri de ale mele pe aici ...
In alta ordine de idei ,felicitari persoanelor care detin acest site si celor care il fac sa existe ...

mariperijoc spunea...

Multumim si noi Liliutz,creatiile tale minunate ne alina sufletele si ne panseaza ranile lasate de dor.
Te urmarim cu placere si te felicitam pentru ceea ce faci!