21 decembrie 2012

Ella

8 comentarii:

mariperijoc spunea...

"Ingerii asteapta,Raiul s-a deschis..."
Pe 24 decembrie 2009 au plecat impreuna catre stele MIHAELA-ANGELA,IULIAN,CONSTANTIN,UNAL.
Dumnezeu sa ii odihneasca alaturi de ingeri!
Sunt cu sufletul alaturi de familia Ellei care in aceste zile retraieste momente din trecut.Dumnezeu sa va dea putere!

Lili spunea...

De ce oare Iarna aduce atata durere si dor?!...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Mihaela-Angela,Iulian,Constanin si Unal!Iar celor ramasi aici,Dumnezeu sa le dea putere sa-si poata duce crucea!

Carmen spunea...

Ella mea,surioara mea imi este cumplit de dor de tine,simt cum mor in fiecare zi cate un pic....inima mea sa oprit din ziua cand a incetat sa mai bata a ta.....eu ,noi,toti inca te asteptam acasa.....Dumnezeu sa va tina langa ingeri.....Multumesc d-na Marilena,multumesc toturor care sunt alaturi de noi in aceste zile.....

Narcisa spunea...

D-zeu sa le odihneasca sufletele in pace alaturi de ingeri...

Adriana spunea...

Dumnezeu sa-i odihneasca.

NUTI spunea...

ASTAZI ,MAI MULT CA NICIODATA ,PREGATIRILE PENTRU DRAGII NOSTRI PLECATI DINTRE NOI, NE DUC MAI APROAPE DE EI ...STIU CAT ESTE DE TRIST,LACRIMILE NE CURG PE OBRAJI ,FLACARA LUMANARII PALPAIE IN FATA OCHILOR ,IAR BUCATELE CE LE DAM SPRE POMENIREA LOR , TREMURA IN MAINILE NOASTRE ,DE EMOTIE ,DE TRISTETE ,DE DURERE,DE DOR ,DE DOR DE DOR ,DE CEL MAI MARE DOR CARE EXISTA VREODATA.
..DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE ,PANA NE VOM INTALNI CU EI ,,SI TOT DUMNEZEU SA FIE PUNTEA DE LEGATURA INTRE NOI SI EI ,PANA ATUNCI CAND NIMIC NU NE VA MAI DESPARTI .
LUMINA VESNICA DRAGILOR NOSTRI,PARINTI,FRATI SI SURORI,FII SI FIICE,SOTI SI SOTII,FIECARE DUPA NUMELE SAU SA-I POMENEASCA DOMNUL DUMNEZEU INTRU IMPARATIA SA...

mariperijoc spunea...

Carmen cunoastem aceasta durere si iti suntem cu sufletul alaturi.Dumnezeu sa va dea putere sa puteti merge mai departe asa cum si-ar fi dorit si Ella.
Dumnezeu sa ii pomeneasca in imparatia sa pe toti cei adormiti si sa le dea tot ce le este de folos!

poli spunea...

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace si liniste!