17 februarie 2014

"1 zi de vindecare"

Am participat ieri la actiunea organizata pentru prima data in Romania de catre Asociatia “Exista viata dupa doliu” intitulata sugestiv “1 zi de vindecare după pierderea partenerului de viaţă” unde timp de o zi persoanele care s-au inscris au incercat intr-o atmosfera intima sa isi vindece inima.
Cu ajutorul psihoterapeutilor Livia si Alex Caciuloiu am trecut de la lacrimi la zambete,ne-am confruntat cu propriile noastre temeri,am incercat sa ne redescoperim si sa ne gasim puterea de a merge mai departe.
M-am bucurat sa intalnesc acolo prietene vechi ,am fost incantata sa cunosc altele noi ,pe care le intalnisem in mediul online si m-am simtit confortabil ,exact ca intr-o familie.
Va recomand sa urmariti pe site-ul Asociatiei si sa participati la urmatoarele intalniri cu incredere.Veti avea parte de confidentialitate ,de ajutorul specialistilor dar si de discutii relaxante in grup .
Personal multumesc Asociatiei “Exista viata dupa doliu” pentru aceasta initiativa,  psihoterapeutilor pentru sprijinul acordat si implicarea in aceste campanii care au menirea de a ghida putin sufletele debusolate de pierderea unei persoane dragi.Multumesc Livia si Alex Caciuloiu!

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Asociatiei

2 comentarii:

Narcisa spunea...

Cred ca nimeni din afara nu te va putea intelege mai bine decat cei aflati in aceeasi situatie,mi-ar placea sa particip la o astfel de actiune,pup

mariperijoc spunea...

Le poti urmari pe FB Narcisa si te poti inscrie....Cred ca cel mai aproape de tine ar fi Bucurestiul...sau poate se vor organiza si mai aproape...urmareste activitatea Asociatiei...
Multe imbratisari!