31 octombrie 2012

Permite-ti sa primesti!







Noi, ca si femei, avem o multime de roluri pe care le purtam in societate: suntem mame, sotii, fiice, femei de afaceri, surori si inca o multime de care probabil nu suntem constiente. 
Toate aceste roluri vin in viata noastra cu o multime de responsabilitati, pe care incercam zi de zi sa le indeplinim cu succes pe toate. Insa, in incercarea noastra de a-i multumi pe toti si de a fi femeia model, uitam de fapt de Cine Suntem noi cu Adevarat. Uitam de Esenta Divina si ne identificam cu toate aceste roluri si responsabilitati pe care altii (si de multe ori noi singure) le punem pe umerii nostri. Ei bine, cand uitam de cine suntem noi cu adevarat, viata noastra devine o povara, o lupta continua de supravietuire, de apreciere, de a demonstra tot timpul ceva si de a-i multumi pe toti. 
E momentul sa ne amintim ca dincolo de faptul ca suntem femei, suntem de fapt fiinte divine si e momentul sa recunoastem aceasta Divinitate inauntrul inimilor noastre si sa-i oferim cadrul si posibilitatea de a se exprima natural prin noi insine, fara a mai incerca sa ne punem in calea noastra si a dori sa controlam tot ceea ce se petrece.
A venit momentul sa ne oprim. Sa respiram. Sa ne permitem sa Primim.
Tania Tita

Niciun comentariu: