12 octombrie 2012

Valul de lumina


Dupa cum stiti luni 15 octombrie este ziua cand comemoram copiii plecati mult prea devreme printre ingeri,la initiativa Organizatiei EMMA si a fondatoarei acesteia Bianca Brad.
Anul acesta este al doilea an cand incercam sa facem parte si noi aici la Giurgiu din „Valul de lumina”,val care face inconjurul globului pamantesc ca un mesaj al nostru inaltat catre cer...
Am pregatit deja candelute care asteapta sa fie aprinse si o lista de nume ...lista care ramane deschisa.Daca nu puteti participa la acest eveniment dar doriti ca noi cei prezenti sa inaltam o lumina pentru un copil care va lipseste imi puteti lasa numele si cu siguranta candela in memoria lui va fi aprinsa la Giurgiu.
Va astept pe toti cei din Giurgiu in fata Teatrului Tudor Vianu luni 15 octombrie ora 19 sa fiti alaturi de noi cei prezenti acolo.Sper sa fim intr-un numar cat mai mare...O sa va arat fotografii de la acest eveniment

2 comentarii:

Lili spunea...

Azi,am fost si eu alaturi de parintii Ingerilor plecati la Cer cu o lumanare aprinsa si o rugaciune:Dumnezeu sa le lumineze calea in Imaratia Sa!

mariperijoc spunea...

Multumesc Lili!Dumnezeu sa ii odihneasca pe toti cei adormiti!