7 decembrie 2012

Eliberarea de fortele negative


In existenta noastra, in jurul nostru, exista diferite energii care ne influenteaza neincetat parcursul vietii. Tot ceea ce este in rezonanta cu noi, patrunde in realitatea noastra pentru a ne re-crea lumea in care traim. Schimbarile se petrec de la o clipa la alta, chiar daca la un nivel foarte subtil, de multe ori imposibil de perceput pentru mintea noastra constienta.
Cu siguranta am auzit cu totii de forte negative, care actioneaza malefic asupra noastra. Ele exista, insa nu sub forma in care pot crea cu adevarat panica. Aceste forte reprezinta un focar prin care energia pozitiva este contrabalansata, tocmai pentru crearea echilibrului relativ. Aceste forte nu sunt altceva decat elemente prin care viatane arata ca suntem in permanenta atrasi de pozitiv.
Tocmai acesta este rolul negativului: sa ne arate ce inseamna pozitivul. Cand experimentam negativul, instinctul nostru nativ fabrica o tendinta de a reveni catre pozitiv, din simplul motiv ca pozitivul este Casa noastra. Cand experimentam pozitivul, instinctul nostru fabrica o tendinta de a ramane la pozitiv, deoarece pozitivul este Casa noastra. Deci, calatoria noastra pe aceste meleaguri poate fi definita prin acest drum de cautare permanenta si de experimentare a Casei noastre.

de CATALIN MANEA
http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/12866/eliberarea-de-fortele-negative.html

Un comentariu:

mariperijoc spunea...

Va recomand sa cititi tot articolul.
Fie ca voi sa puteti gandi pozitiv si in viata voastra sa vina linistea sufleteasca!Va iubesc si va sunt alaturi!