11 decembrie 2012

Primeste viata in viata ta!


In tot ceea ce faci, iti poti reaminti de Natura ta. De Natura noastra. De Unica Natura. Poti aplauda, poti plange, poti zambi, poti suferi. Poti face orice simti, insa niciodata sa nu uiti cine esti si, mai mult, niciodata sa nu uiti ca esti.
Oriunde ai fi, realizeaza ca esti undeva. Oricum ai fi, realizeaza ca esti cumva. Oricine ai fi, realizeaza ca esti cineva. Si, bineinteles, realizeaza ca esti. De ce tu? De ce existi tocmai tu? De ce nu altcineva? De ce nu exista altcineva in locul tau? De ce tocmai tu ai primit aceasta onoare de a exista?
Pentru cu te esti alesul. Numai prin tine se putea manifesta ceea ce se manifesta acum prin tine. Numai prin tine Dumnezeu se putea manifesta in modul in care se manifesta prin tine. Esti aici pentru ca alta varianta nu exista. Esti aici pentru ca Dumnezeu te-a creat, dupa chipul si asemanarea Sa. Si stii ce este interesant? Ca, uneori, nici nu realizezi ce inseamna a exista.
De multe ori, omul este atat de incordat, incat nu isi permite sa traiasca. Si doare… Este dureros sa existi si sa simti ca nu traiesti. Insa, aceasta aparenta lipsa de viata nu face altceva decat sa te conduca la o deschidere catre viata. Cand nu traiesti fericirea, atunci te deschizi catre fericire, catre a o gasi, catre a o trai.
.........................................................................

Ofera iubire! Si ofera iubire fara niciun interes, pentru ca, oricum, cel care va primi esti tot tu, sub respectiva forma. Si nu te astepta sa primesti tot ceea ce ai oferit, caci asta ar fi o limitare. Nimic nu se pierde. Circuitul energetic isi urmeaza cursul, iar viata se va manifesta in realitatea ta sub forme libere, neingradite si nelimitate.Ofera iubire. Atat. Fara a astepta nimic, pentru ca, acum realizezi, si daca ar fi sa nu ai “nimic”, nimicul este o noua manifestare a Vietii, iar viata este Totul.
Caci si singur de vei fi, Dumnezeu va fi langa tine mereu. Iar tu, cu aceasta cunoastere, vei intelege ca niciodata nu ai fost singur. Si vei multumi ca Tot Ceea Ce Este este Exact Asa Cum Este, iar daca este Asa Cum Este, inseamna ca Este Cum Trebuia Sa Fie. Iar daca accepti ca Totul Este Exact Asa Cum Trebuia Sa Fie, atunci te eliberezi de orice urma de indoiala asupra a Ceea Ce Este, pentru ca vei sti ca Dumnezeu este Tot Ceea Ce Este si Tot Ceea Nu Este. Si teama va disparea. Si intunericul se va lumina. Si libertatea se va aseza. In Viata Ta.

Catalin Manea
http://totuldinintreg.com/1563/primeste-viata-in-viata-ta/


3 comentarii:

Narcisa spunea...

Bine spus,eu mereu zic ca atata timp cat D-zeu este cu mine stiu ca voi fi bine si ca nu sunt singura...El e singurul care nu ne paraseste si la bine si la rau...frumoase cuvinte,multumesc Mari,pup

Adriana spunea...

Eu de multe ori ma intreb de ce nu a avut si Nelu loc pe Pamantul asta mare,si de ce nu m-a luat pe mine D-zeu la el.Nelu vroia enorm sa traiasca ,era plin de viata...nu mai am cuvinte...Va pup

maria spunea...

Inainte de a.mi pierde fiul,erau momente cind imi mai puneam unele intrebari si mai aveam unele temeri cu privire la ce va fi, dar....dupa acest eveniment ii multumesc BUNULUI DUMNEZEU pentru ziua de azi si il rog sa ma aiva in grija miine.Fiindca numai EL este cel care ne pazeste de toate.Nu trebuie sa deznadajduim.