14 decembrie 2012

UN an de DOR si LACRIMI NESTINSE


Cu adanca durere si nestearsa amintire, se implineste pe 15 Decembrie 2012 un an de dor si lacrimi amare de cand inima sotului meu GIRBA IONEL- Braila, nu mai bate.
Sufletul  sau bun, s-a inaltat la CERURI, iar atunci cand BUNUL DUMNEZEU l-a luat de langa mine si fetita noastra, cu ultimele puteri pe care le mai avea, a cerut ca fiica noastra de numai 5 ani sa vina la capataiul lui, pentru ultima oara sa o vada. Nu mai putea vorbi, dar ochii lui erau inlacramati, o durere de nedescris, nu se poate scrie in cuvinte.
Ai plecat de langa noi, trist, insetat , dezamagit si nefericit, iarta-ma dragule, ca atunci cand tu ai plecat pentru totdeuana,  noi nu am fost langa tine, dar tu, stiu ca ma intelegeai…  fetita noastra fiind mica nu a mai rezistat frigului de decembrie dupa holurile spitalului, la terapie intensive unde te gaseai, am plecat  acasa cu ea la orele 20.30, si noaptea tarziu putin dupa orele 24.00 in noaptea de 14 spre 15 decembrie 2011 tu ne-ai parasit.
Ti-ai gasit linistea si ti-ai dat ultima suflare pe patul de spital fara ca noi sa fim langa tine....IARTA-NE.. .Noi am trait tot timpul cu speranta ca te vei face bine in urma interventiei chirurgicale pe care ai suferit-o, niciodata nu am crezut ca se va intampla un lucru atat de ingrozitor pentru noi in prag de Sarbatori la numai 2 luni dupa ce ai implinit 50 de ani.
Bunule Dumnezeu te rugam pe tine, ai grija si de sufletul lui nevinovat, pazeste-L si ocroteste-L cu nestemata ta dragoste, pentru ca aplecat prea devreme, nereusind sa traiasca sa-si vada si el fetita crescand..
Dragul meu, sa stii ca fetita noastra este bine, creste frumos, dar ii lipseste dragostea ta, ii lipseste mangaierea ta, vorbele tale de rasfat continuu.
Ne este dor de tine TAREEEE, e strigator la CER, ce sa facem noi? La toata lumea vin sarbatorile de iarna, noi, nu puteam sa ne bucuram din plin daca tu nu mai esti lnaga noi !.
Ne umpleai sufletul de bucurie atunci cand eram toti trei in casuta noastra si de sarbatori cantam si dansam in familie.
Dumnezeu …BUNULE, ai grija de el, pentru ca noi il iubim si plangem amarnic amintindu-ne de el cu dragoste, care doare ENORM. ..AMIN !

Tatiana

8 comentarii:

mariperijoc spunea...

Astazi cand dorul din inima ta este mult mai taios decat gerul de afara te imbratisez strans Tatiana,vreau sa stii ca sunt cu sufletul acolo...langa tine...pentru ca stiu cat doare.
Dumnezeu sa il odihneasca alaturi de ingerii Sai pe sotul tau si tie sa iti dea liniste sufleteasca si putere!

poli spunea...

Tatiana, sunt alaturi de tine sufleteste, fii tare si puternica pentru copilul vostru, el va vegheaza de acolo de unde e.
Te imbratisez.

Narcisa spunea...

Sunt si eu cu gandul la tine,D-zeu sa-i odihneasca sufletul in imparatia Lui si tie Tatiana multa putere sa poti trai cu dorul si durerea din suflet.

MARIA spunea...

Sunt alaturi de tine Tatiana,te inteleg foarte bine,diferenta e ca eu mi.am pierdut fiul in virsta de 38 ani, iar tu sotul mult prea tinar.

Carmen spunea...

Dumnezeu sa-l ridice in imparatia SA....multa putere,sunt alaturi de tine....umar in umar,durere in durere...

mariana spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe sotul tau!Draga Tatiana as dori sa pot sa-ti iau durerea.Si sotul meu a plecat anul trecut si el avea doar 50 de ani.Iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe.Te imbratisez!

Lili spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Girba-Ionel!Iar tie Tatiana, Dumnezeu sa-ti dea putere sa accepti si sa mergi mai departe pentru copilul vostru( ce va fi vesnic amintirea vie a dragostei voastre)si pentru sufletul sotului tau!
Te imbratisez cu compasiune!

Adriana spunea...

Of...Doamne,D-zeule cata durere...D-zeu,sa-l odihneasca pe Ionel,iar familiei sa-i dea puterea de a merge mai departe.Si sotul meu a plecat mult prea devreme,avea doar 53 de ani.







,
l