30 ianuarie 2013

COSMIN STEFAN ARE NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU: EDEM QUINEKE !


Atunci cand oamenilor le pasa… Mesajul unei mame in sprijinul unei alte mame. Oameni incercati de soarta, oameni puternici…
Un strigat de ajutor pentru o mama, o sora si o matusa indurerata . Ce vreau sa va rog e sa ajutati un suflet care se lupta cu durerea si cu disperarea de a se vedea neputincioasa pe acest pamant de a-si ajuta unicul nepot de a avea macar o sansa de a trai o viata cat de cat normala pe acest pamint.
E vorba despre o femeie care lupta si lupta pentru as-i ajuta nepotelul ei grav bolnav de o boala foarte rara si grea . Numele ei este Carmen Suciu e din Barlad si o gasiti pe Facebook cu numele de Anucy Suciu (http://www.facebook.com/anucy.suciu?fref=ts). Un suflet puternic dar greu incercat de viata, de Dumnezeu . Sa va spun putin din tragediile vietii ei .Acum cativa ani si-a pierdut unicul copilas, o fetita superba de doar 2 anisori, grav bolnava de cancer, acum 3 ani si-a pierdut singura sora intr-un accident de masina, atunci au murit 5 oameni, sora ei si sotul acesteia si inca 3 prieteni.
In urma acestei mari tragedii a ramas un baiat orfan de amandoi parintii; cu sufletul zdrobit lupta pentru nepotul ei sa il poata tine in viata, deoarece sufera de o boala grava: EDEM QUINEKE . Cu toate sacrificiile pe care le-a facut, acum ii e cu neputinta sa mai poata lupta din cauza problemelor financiare cu care se confrunt. Ca sa-i poata face baiatului un tratament, sunt chemati la Brasov la o clinica particulara pentru un consult de specialitate si un set de analize de specilaitate pentru stabilirea unei doze zilnice de tratament .Va rog din suflet pe toti oamenii de bine si cu suflet mare, intindeti o mina de ajutor acestei familii greu incercate!
Suma nu e foarte mare, dar daca fiecare da cat poate… stiti ca din putin se face mult, atunci suntem multumiti sufleteste ca am putut face ceva pentru un suflet zbuciumat si indurerat. Fiecare dintre dumneavoastra stie ce inseamna neputinta de a duce la bun sfarsit o lupta atat de grea …
Va rog din suflet ajutati-o fiecare cu cat poate . Ii trebuie o suma de 1000 de lei pentru a plati costurile consultatiei, analizele speciale pe care se se fac pentru a se stabili tratamentul si doza zilnica si pentru transport. Clinica unde e asteptat acest baiat greu incercat de viata se numeste CLINICA DE ALERGOLOGIE SI IMUNOLOGIE THERAMED BRASOV . Cu nadejdea in Dumnezeu si in voi oameni cu suflet mare in numele acestei femei greu incercata de soarta va multumesc !
Contul bancar e
RO70BRDE380SV29828393800
BIRLAD
Pe numele baiatului SPATARU COSMIN STEFAN



http://www.infobebe.ro/cozmin-stefan-nevoie-de-ajutorul-vostru-edem-quineke/

Niciun comentariu: