29 octombrie 2013

Surâs...(Sorriso) - Versuri Mariana Eftimie Kabbout -

7 comentarii:

Narcisa spunea...

Frumos,multumesc Mari pt.tot ceea ce faci pt noi,pup

mariperijoc spunea...

Am impresia ca nu fac nimic Narcisa,in ultimul timp am senzatia ca nu foloseste la nimic acest blog si cred ca o sa ma opresc...

Narcisa spunea...

Nuuuuuuuu,nu trebuie sa te opresti,sa nu uiti niciodata cat de mult ne-ai ajutat,daca tu nu erai nu stiu cum am fi trecut peste acea perioada critica,daca unele persoane au uitat de blogul nostru,sunt prea ocupate sa mai comunice cu noi asta nu inseamna ca tu trebuie sa te opresti,esti alinarea noastra,puterea noastra,ingerul meu....eu fara tine as fi fost ori la nebuni ori moarta...continua ceea ce faci pt ca multi altii vor avea nevoie de incurajarea ta...eu sunt aici si voi fi mereu...te iubesc mult si toata viata mea iti voi ramane recunoscatoare,te imbratisez.

mariperijoc spunea...

Nu sunt multi Narcisa,dar voi fi aici pentru toti cei care au nevoie de mine.Si tu ai dreptate,daca te am aici doar pe tine sunt datoare sa continui.Multumesc!

Narcisa spunea...

Niciodata sa nu te simti datoare,daca tu simti sau vrei sa renunti nu trebuie sa te simti datoare,eu voi fi mereu acolo unde vei fi si tu...cu gandul...daca blogul se va inchide asta nu inseamna ca te voi lasa...pupp

Adriana spunea...

Draga Mari ,de ce vrei sa ne lasi? Eu cu ajutorul tau si al Narcisei am reusit sa ma mentin pe linia de plutire.Te rog nu inchide blogul.Eu am fost tot timpul aici chiar daca nu am lasat comentarii.Va pup si va inbratisez.

mariperijoc spunea...

Nu ma simt datoare,intotdeauna am facut totul cu sufletul...si nu inchid blogul.Doar ca am impresia ca "vorbesc singura" uneori si de aceea am un sentiment de tristete.Stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc!