26 mai 2014

In amintirea celor dragi care ne-au parasit


ELENA MARES:12.04.1921-23.05.2014.
Asa se va scrie in Eternitate de acum incolo pentru inca o persoana minunata pe care viata mi-a oferit sansa de a o avea foarte aproape sufleteste-si fizic uneori,cand ne permitea distanta BUCURESTI-GHIRDOVENI si putea veni pe aici."Tanti"NUTI-"jumatatea feminina"din"duetul"meu de"BUNICI DE SUFLET",cea care mai ramasese dupa ce sotul ei,"nenea"GHEORGHE,s-a grabit si a"plecat"acum 10 ani.
FAMILIA MARES-cei mai buni oameni pe care mi-a fost dat sa ii cunosc,prietenii lui"MAMI"de toata viata si chiar de mai mult inainte,avand in vedere ca la un moment dat se pusese problema ca"nenea"GHEORGHE sa devina fratele adoptiv al lui"MAMI",dat fiind ca el nu mai avea parinti,iar"MAMI"isi pierduse fratele.Dar fratii lui n-au fost de acord,asa ca ei doi au ramas doar prieteni pe viata,spre norocul meu,si au ramas pentru mine cei pe care ii stiu...de cand ma stiu,de cand aveam 4,5,6,7 ani,cand"explodam"de bucurie la auzul simplei vesti ca"vine nenea GHEORGHE !!!!".
I-am iubit pe amadoi,la fel de mult ca si pe"MAMI"-si stiu sigur ca si ei m-au iubit pe mine.Si tot ei mi-au fost alaturi,mai ales"tanti"NUTI(nenea GHEORGHE era deja bolnav)si in 2003 cand am pierdut-o pe"MAMI".Cu siguranta,daca"tanti"NUTI nu s-ar fi straduit si dupa aceea sa pastreze legatura,probabil ca distanta ne-ar fi invins,chiar daca am vorbit cat s-a putut de mult la telefon,dar a venit si in vizita,cat a putut,iar relatiile au ramas ca intotdeauna.,perfecte.
De aseara insa,din 23.05.2014,"tanti"NUTI s-a dus sa-i fie alaturi lui"nenea"GHEORGHE si in CER,asa cum i-a fost aici si sa se alature celorlalti multi INGERI pe care ii am de atata timp,ACOLO...DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA"TANTI"NUTI !.IMI VA FI DOR...

Adina Barbus

15 comentarii:

mariperijoc spunea...

O rugaciune si o candela aprinsa in memoria celei plecate.Dumnezeu sa o ierte pe Elena!Condoleante familiei!

BARBUS ADINA spunea...

Prea multi INGERI"ACOLO"SUS si prea putini oameni la care tin ramasi aici...Si prea multe lacrimi...

Lili spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Elena!Condoleante celor ramasi!

Adriana spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca!

Narcisa spunea...

D-zeu sa-i odihneasca sufletul in pace.

BARBUS ADINA spunea...

Maine se vor implini 3 luni,"Tanti"NUTI !.Tot ce pot sa sper e ca Acolo iti e mai bine decat in ultimele zile Aici,si ca te-ai intalnit cu"nenea"GHEORGHE si cu"MAMI",pentru o discutie ca acelea de Aici...Drum lin catre Ingeri !.

BARBUS ADINA spunea...

Doar cateva zile ma mai despart de nespus de trista"ocazie"de a ma intreba,din nou si pentru a...nu stiu cata oara:"De ce"pleaca"oamenii pe care ii iubim ?".De data asta pentru amandoi...Nu stiu cum s-a facut,dar o singura zi va face trimitere si la d-ta,"Tanti"NUTI,dar,mai ales,la"nenea"GHEORGHE.Asta insa,numai temporal,pentru ca in sufletul meu nu exista nici o diferenta intre voi,stii ca va iubeam la fel de mult pe amandoi.Din nefericire,ca de obicei in viata mea trebuie sa vorbesc la trecut.Nici pe voi nu va mai am.Sa va mai spun ca doare ?.Ma repet...In fine,ma opresc aici,deocamdata...si asa nu prea reusesc sa scriu printre lacrimi.Si pana Duminica nu mai e mult.Am sa incerc sa va demonstrez ca nu v-am uitat...<3.

BARBUS ADINA spunea...

26.11.2004-26.11.2014-10 ANI."Nenea"GHEORGHE...cuvintele sunt de prisos.Tot ce sper e ca esti si Acolo impreuna cu"Tanti"NUTI,asa cum ati fost si aici si ca mi-as dori sa-mi fiti,chiar si asa,8aproape,asa cum mi-ati fost intotdeauna.Stiu ca m-ati iubit-si eu v-am iubit pe voi.Si imi pare rau ca pana la urma timpul se termina...mi-e dor de voi...<3.

BARBUS ADINA spunea...

12 APRILIE 2015-AZI AR FI TREBUIT SA NE FACI O VIZITA,SAU MACAR SA ITI POT DA UN TELEFON,SA ITI UREZ LA MULTI ANI CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE SI UN PASTE FERICIT...DOAR CA...TIMPUL N-A MAI AVUT RABDARE.AZI AM UN GOL IN SUFLET SI LACRIMI IN OCHI..SI UN DOR CARE NU SE STINGE...DAR SIGUR ACOLO SUS E SARBATOARE...LINISTE SI LUMINA,"TANTI"NUTI !.

BĂRBUȘ ADINA spunea...

Doar câteva zile până pe 21,și apoi vine 23...DE CE pleacă oamenii pe care îi iubim ????

BĂRBUȘ ADINA spunea...

21 MAI !!!."Tanti"NUȚI...din nou,și pentru tine,timpul nu a mai avut răbdare !.Azi nu ești aici,să îți spun:"La mulți ani !"...Dar te rog,îmbrățișează-mi și ceilalți doi Îngeri Sărbătoriți de Acolo,și spune-le că îi iubesc-VĂ IUBESC !!!-și ÎMI E FOARTE DOR DE VOI !!!.

BĂRBUȘ ADINA spunea...

Mâine e 23 MAI !!!.2015 !😢😢

BĂRBUȘ ADINA spunea...

23 MAI !!!."Tanti"NUȚI...Azi,Dorul îmi șterge cuvintele și le preschimbă în lacrimi !.Dar te rog să nu uiți că TE IUBESC și să îi spui și lui"
nenea"GHEORGHE același lucru.Și îmbrățișează-l din partea mea.Eu aș dori să te mai pot îmbrățișa,ca atunci când ne vedeam...MI-E DOR !!!.Iartă-mi lacrimile,te rog !!!.Nu pot altfel !.Sunteți cei mai dragi"bunici de suflet"ai mei și veți rămânne întotdeauna cea de-a doua mea pereche dée Îngeri Păzitori ! .Foarte dragi !!!.Să aveți Zbor lin și Lumină !!!.Iubirea mea o aveți deja.Și o veți avea întotdeauna.

Adina Barbus spunea...

"LA MULTI ANI ETERNI !","TANTI"NUTI !.TOATA IUBIREA MEA !!!.SA FII BINE SI SA PETRECI FRUMOS ZIUA ASTA,ALATURI DE"NENEA"GHEORGHE,"MAMI",TATA...VA IUBESC MULT SI IMI E DOR DE VOI !.

Adina Barbus spunea...

"Tanti"NUȚI...N-AM UITAT !.SĂ-ȚI FIE CERUL BLÂND ŞI ZBORUL LIN !!!.TOATĂ IUBIREA MEA !.