10 martie 2012

Castelul de dezamagire

Sunt inconjurata de ziduri inalte
Bucati de tristeti adunate
Asezate in ordine si strans legate
Neavand sansa
Ca ele sa mai poata fi vreodata darmate.

Si clipa de fericire s-a pierdut
Undeva in trecut
Sau poate a fost numai o plasmuire
A mintii mele mai de demult.

Caut cu disperare o iesire
Din castelul de dezamagire
Dar ma lovesc in nestire
De durerea din mine.

5 comentarii:

mariana spunea...

Buna draga Marilena,
as dori sa demolez acest castel cu temelii cu tot si sa iti construiesc in locul lui unul frumos cladit din "caramizi" precum incredere,bucurie,siguranta,speranta,iubire,uitare,iertare,impacare cu propriul sine si multe alte "caramizi valoroase"
Te imbratisez
Mariana

Narcisa spunea...

La fel spun si eu,te voi ajuta sa daramam castelul si sa vezi lumina printre daramaturi...tu esti o femeie puternica si trebuie sa-ti contolezi durerea si dorul ce stiu sigur ca sunt foarte puternice...sunt aici,alaturi de tine,te tin de mana strans si ne indreptam spre iesirea din castel,da?si iti spun...nu plange dupa soarele ce l-ai pierdut pt.ca din cauza lacrimilor nu vei putea vedea stelele...te imbratisez.

Steliana spunea...

Tu ne ajuti pe toate sa trecem mai usor peste pierderea celor dragi, asa ca,eu te rog ,sa dai un pic la o parte amintirile dureroase si sa pasesti pe drumul vietii cu mai mult optimism alaturi de copilele tale dragi.
Te imbratisez si te tin virtual stransa la pieptul meu de mama.

Lili spunea...

Stiu din propria-mi experienta ca atunci cand nu mai poti, te refugiezi in amintiri,dor si tristete ...Cat de mult as vrea Marilena sa-ti alin durerea, sa-ti vindec ranile, sa-ti redau increderea in tine si in viitor!!...
Dar... in neputinta mea, nu pot decat sa-ti spun, sa nu te lasi prada deznadejdii,da mana si impreuna sa depasesti aceasta perioada sa redevii cat mai repede acea Marilena puternica si luptatoare , pe care noi o cunoastem si de care atat noi cat si fetele tale avem atata nevoie!Si nu uita,spunandu-ti durerea te eliberezi si mergi mai usor, mai departe.
Te imbratisez cu toata caldura mea de mama, si-ti sarut fruntea!

mariperijoc spunea...

Va imbratisez dragele mele si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca v-a scos in calea mea!