10 martie 2012

Prea multi ingeri


Va invitam sa urmariti reportajul "Prea multi ingeri", care se va difuza duminica, 11 martie, la ora 21.00, pe postul Antena 3, in cadrul emisiunii "In premiera".
Vor fi aratate imagini...in premiera, asa cum nu au mai fost date vreodata pe posturile noastre de televiziune. Imagini care vor soca, vor revolta, vor pune oamenii pe ganduri si vor deschide, speram, minti si suflete...Doamne ajuta!


Organizatia E.M.M.A.

2 comentarii:

Lili spunea...

Am urmarit reportajul si lacrimi fierbinti imi brazdeaza obrazul...plang...plang durerea acestor mame ...plang propria-mi durere...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei plecati la Cer mult prea devreme!Iar mamelor ramase aici pe Pamant, Dumnezeu sa ne dea putere sa acceptam si sa mergem mai departe cu amintirile si dorurile noastre si cu speranta ca Acolo lor le este mai bine si ca intr-o zi, ii vom revedea!Imbratisez toate mamele indurerate!

mariperijoc spunea...

Nici eu nu mi-am putut stapani lacrimile,am retrait o poveste mai veche...pe care acum o traiesc din an in an...
Le multumesc fetelor care si-au adunat puterea pentru a povesti durerea lor pentru ca toti cei care nu o cunosc sa incerce sa nu mai fie indiferenti.Imi doresc din tot sufletul ca cei in masura sa schimbe ceva sa fi vazut acest reportaj,sa fi inteles si sa o faca...pentru ca durerea celor care raman fara copil sa fie putin mai usoara,sa se simta intelesi si sprijiniti...