16 octombrie 2012

Valul de lumina-la Giurgiu


Ne-am indreptat seara trecuta cu emotie si bucurie in suflet catre locatia stabilita in Giurgiu pentru evenimentul „Valul de lumina”.
Vremea a tinut cu noi,a fost calduroasa si fara nici un strop de ploaie,iar giurgiuvenii au raspuns intr-un numar mai mare fata de anul trecut,semn ca oamenii afla ce inseamna pentru noi cei care ne-am pierdut un copil acest moment si vin sa ne fie alaturi...Pentru ca aseara langa mine din cate stiu am avut numai sustinatori si asta mi-a umplut sufletul de bucurie.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat si au facut posibil acest moment emotionant la Giurgiu,tuturor celor care au venit langa noi si tuturor celor care au inaltat un gand sau o lumina de pretutindeni.Si nu in ultimul rand MULTUMESC Bianca Brad pentru ca ai facut acest eveniment posibil si in tara noastra!










8 comentarii:

Narcisa spunea...

Ma bucur sa aud ca totul a iesit bine,important este ca lumea se implica si asa sufletele ingerasilor plecati mult prea devreme sa bucura de valul de lumina dedicat lor....D-zeu sa-i odihneasca in imparatia Lui.

mariperijoc spunea...

Va multumesc si voua tuturor celor de pe blog pentru ca stiu ca ati fost cu sufletul si cu o candela aprinsa alaturi de noi...
Surpriza a venit de la Nuti care a participat la eveniment ...si ne-a surprins cu fotografiile...Va imbratisez!

Lili spunea...

Ma bucur sa aud ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit Marilena(de fapt bucuria sufletului consta in a face tot ce sta in puteri pentru a pastra vie amintirea celor plecati la Cer).
Emotionante poze!

NUTI spunea...

Am fost cu sufletul alaturi de toti ingerasii...cu candele aprinse pentru toate sufletelele cu nume si fara nume ....pe care-i stiam si pe care nu-i stiam ...A fost frumos...emotionant,coplesitor,trist,dar cu sufletul impacat...si ca drept raspuns ca ingerasii sunt printre noi, Cosmin (asa vreau eu sa cred)a aparut intr-un glob de lumina alba ,prin intr-o poza facuta in noapte in vazduh...Marilena ,poti posta de pe facebook si din pozele noastre ...Va imbratisez ,pe toti parintii ce au un dor imens pentru dragii lor copii!!Sa nu va descurajati...EI SUNT PRINTRE NOI ,SI ASEARA NE-AU ARATAT ASTA!!

Corina spunea...

Ma intreb, Mari draga, daca nu cumva in poze s-au facut vazuti unii dintre ei.Acele sfere luminoase care le-am mai vazut in fotografiile tale.te sarut cu mult drag

mariperijoc spunea...

De data aceasta la mine mai putin...fata de data trecuta...dar recunosc ca in timpul evenimentului am fost concentrata sa trec si sa vorbesc cu cei prezenti,sa le multumesc ca sunt alaturi de mine...nu am avut timp sa ma gandesc la ingerasi asa cum as fi vrut....dar la Nuti si-au facut simtita prezenta...

Steliana spunea...

Este minunata aceasta initiativa in care solidarizarea
celor ce au pierdut pe cineva drag
este la cote maxime si multumesc lui Mari ca a oferit lumina si celor
dragi noua!

RELA spunea...

pe pag mea de facebook,este o poza care,asa vreau eu sa cred ,ca si nutzy,e plina de sfere luminoase..ingerasi dargi iubiti de toti.sunt sigura ca au fost alaturi de noi,au fost..si sunt mereu alaturi de noi.sunt legati de noi prin dragostea ce le-o purtam!