11 ianuarie 2013

Aproape de Luceafar






Dunia Palangeanu, preşedinta Cenaclului Literar LUCEAFARUL vă invită la Ziua Eminescu:
"Cenaclul literar LUCEAFARUL invita pe iubitorii versului eminescian ,marti 15 ianuarie,ora 10.30 la traditionalul Pelerinaj la Statuia Poetului MIHAI EMINESCU din parcul ALEI, pentru a depune florile gandului si sufletului ales si pentru a marca impreuna Ziua Eminescu la Giurgiu. Manifestarea Literar-artistica intitulata "APROAPE DE LUCEAFAR" si prilejuita de implinirea a 163 de ani de la nasterea poetului national va continua in foaierul Muzeului judetean "Teohari Antonescu" unde se va derula recitalul de muzica si poezie 'Dintre sute de catarge",se vor organiza expozitii de carte si arta vizuala cu genericul "POPAS EMINESCIAN" si se vor prezenta noutati editoriale,precum si Calendarul personalitatilor giurgiuvene pe luna ianuarie. Va putea totodata fi vizionat filmul "Memorialul Ipotesti",o incursiune in universul eminescian. Moderata de poeta Dunia Palangeanu manifestarea culturala va intruni oameni de cultura si arta,scriitori, elevi, cadre didactice,iubitori de literatura,reprezentanti ai administratiei locale apropiati fenomenului cultural giurgiuvean.Concura la reusita manifestarii:Asociatia de tineret "ION VINEA",Muzeul jud."TEOHARI ANTONESCU",Directia jud. pentru Sport si Tineret Giurgiu,Institutii de invatamant din municipiul si judetul Giurgiu.Va asteptam sub ZODIA LUCEAFARULUI!"

https://www.facebook.com/pages/Giurgiu-Mania/364570063592917?fref=ts

5 comentarii:

mariperijoc spunea...

In cadrul acestui eveniment dna Dunia Palangeanu va vorbi giurgiuvenilor prezenti despre cartea "Petale de suflet" .Multumesc pentru apreciere si pentru incurajare!

Lili spunea...

Succes Marilena!Voi fi cu gandul alaturi de tine marti.

Narcisa spunea...

Ma bucur pt tine,te imbratisez cu dragoste!

Adriana spunea...

Sa ai succes Mari.Te pup.

mariperijoc spunea...

Multumesc dragele mele.Sunt asa de emotionata incat am nevoie de gandurile voastre bune.Se va intampla un eveniment la care nici nu am visat...pentru ca atunci cand mi-am pus gandurile pe hartie si am transformat lacrimile in petale nu mi-am imaginat ca cineva le va aprecia vreodata.