15 ianuarie 2013

Lansare "Petale de suflet"


Ziua lui Eminescu la Giurgiu

Evenimentul a inceput cu un pelerinaj la statuia marelui nostru poet din Parcul Alei unde s-au depus flori si a avut loc un recital de poezie dupa care a continuat in incinta muzeului “Teoharie Antonescu” unde cenaclul Luceafarul isi desfasoara activitatea in ultima perioada de timp.




Doamna Dunia Palangeanu a facut o lansare a cartii “Petale de suflet” si a vorbit celor prezenti despre mine cu atata emotie incat am preluat si eu aceasta incarcatura,se poate vedea pe chipul meu in fotografiile facute de doamna Lacramioara Sitaru,o alta doamna draga a sufletului meu care impreuna cu colega mea de liceu Mariana Mitroi au facut cunoscuta aceasta carte.
Astazi gandul meu plin de recunostinta s-a indreptat catre Steliana Cilibia care a insistat sa imi adun primele versuri sub copertile unei carti si care m-a incurajat sa o fac.
Multumesc tuturor pentru atentia acordata si pentru bucuria facuta,pentru ca astazi desi ochii mi-au fost plini de lacrimi sufletul mi-a zambit.Lacrimile au fost de emotie si fericire,de multumire si recunostinta.
Atunci cand mi-am transformat lacrimile in petale si am inceput sa le transpun in cuvinte nu mi-am imaginat ca vor fi candva apreciate de cineva si ca se va ajunge pana aici.Candva spuneam ca “Versurile mele vor prinde valoare atunci cand semenii mei se regasesc in ele.Atunci voi fi pe deplin rasplatita.  “
Iar astazi dragii mei,datorita voua si sufletelor voastre mari am fost rasplatita
                        





Foto: Giurgiu Mania

7 comentarii:

Narcisa spunea...

FELICITARI!!!Mereu ti-am zis ca ne regasim in versurile tale,ca ne ajung la suflet si ne alina durerea,uneori citesc si este exact ceea ce simt,ma bucur pt.tine,te imbratisez cu multa dragoste si sunt sigura ca atat fetele cat si Vali de acolo de sus sunt mandri de tine...

mariperijoc spunea...

Multumesc Narcisa!Stiam ca voi cei de aici va regasiti in ceea ce scriu,traim aceeasi durere si era firesc sa fie asa...dar nu ma asteptam ca si altii din afara sa aprecieze .Pentru ca am spus mereu ,eu imi astern sentimentele pe hartie din dorinta de a smulge durerea din suflet.Stiu ca pana si acest gand este o amagire,durerea nu o putem alunga niciodata ci vom invata sa traim impreuna cu ea.Te imbratisez si eu cu mare drag!

Lili spunea...

Felicitari Marilena!

Steliana spunea...

Te-am sfatuit si incurajat demult sa faci aceasta lansare si uite ca datorita talentului tau pe care l-am remarcat si eu, au venit frumoasele roade ale creatiilor tale.
Felicitari din toata inima!

mariperijoc spunea...

Multumesc inca o data!Voi toti cei de aici ati fost sursa mea de inspiratie sau muza pentru care am scris ,alaturi de ingerii mei desigur.Pentru voi ma asez in fata calculatorului si scriu atunci cand timpul imi permite cu mare drag,pentru ca imi doresc din toata inima ca un cuvant de-al meu sa va insenineze putin ziua.
Va multumesc pentru ca existati si ati aparut in viata mea!

Narcisa spunea...

Fara tine as fi fost pierduta...eu ii multumesc Domnului ca te-a adus in viata mea si tie ca nu ai renuntat la mine...

Adriana spunea...

Felicitari,draga Mari.