3 ianuarie 2013

Mama mea cea draga





Mama, cea mai draga fiinta mie a fost, este si va ramane in sufletul si in inima mea pururea.,,Ea,, stie ce mult am iubit-o si o iubesc si stiu ca mamica mea cea draga ma ocroteste si acum asa cum o facea mereu.Ea , mama mea veghea de fiecare data cand ma simteam rau, cand eram bolnava, eu eram lumina ochilor ei, eu reprezentam pt ea un tot unitar, eram singura ei fiica , eram raza ei de soare eram bucuria ei de zi cu zi, eram speranta ei si alinarea in momentele ei mai dificile, eram singura fiica care a iubit-o enorm, care a inteles-o care i-a sters lacrimile de pe obraji atunci cand era trista , care ii era alaturi in toate momentele vietii ei, pana cand intr-o buna zi pe 26 august 2011 , am primit vestea ca mama a decedat si ca nu se mai afla printre noi. De atunci am simtit o durere profunda , o rana imensa pe care o am si acum si am simtit si simt ca lumea mea s-a incheiat odata cu plecarea ei.E mult prea dureros sa spun povestea mortii ei , doar atat pot sa spun ca a murit in doar 2 zile si ca nu o mai am, nu o mai vad, nu o mai pot imbratisa, nu mai am cui sa-i spun,,mami,,nu mai am mama,atat. O voi purta in suflet pururea si stiu ca intr-o zi o voi intalni din nou,intr-o alta lume si stiu ca ea va veghea asupra mea atat timp cat voi mai trai. Mama, vegheza si acum asupra mea si stiu ca ma iubeste de acolo de sus din lumea ingerilor.


Lavinia

7 comentarii:

mariperijoc spunea...

Sunt convinsa Lavinia ca mama ta cunoaste toate sentimentele tale si stie tot ce ai pe suflet.Ea iti va fi mereu aproape si este vie in inima ta.Sunt cu sufletul alaturi de tine in aceasta perioada cand treci prin alte momente de incercare cu cea care trebuia sa fie a doua ta mama.Dumnezeu sa ii dea sanatate!
Pentru mama Rodica o rugaciune si o candela aprinsa.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Narcisa spunea...

D-zeu sa o odihneasca alaturi de ingeri pe maicuta ta,stiu ce inseamna dorul de mama.....nimeni si nimic nu o poate inlocui...te imbratisez.

Narcisa spunea...

D-zeu sa o odihneasca alaturi de ingeri pe maicuta ta,stiu ce inseamna dorul de mama.....nimeni si nimic nu o poate inlocui...te imbratisez.

Lili spunea...

Fii sigura Lavinia ca mama te va veghea mereu din Inaltul Cerului si-ti va da putere sa mergi mai departe!Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama Rodica!
Cu sufletul si gandul alaturi de tine Lavinia,iti trimit o imbratisare calda!

Adriana spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca si pe tine sa te linisteasca.

ELLADYA spunea...

Nici azi nu ai venit...IUBITA MAMA,
Nici astazi ochii nu ti-am sarutat,
Si astazi sufletul mi-e sfasiat,
DE LACRIMI,DE DURERE SI DE TEAMA...

MAMEI MELE...
TE VOI IUBI VESNIC...
PUIUL TAU-DANI

mariperijoc spunea...

Te imbratisez ELLADYA,dragostea va dainui vesnic si noi vom invata sa traim cu dorul...