31 ianuarie 2013

MISIUNE FARA SFARSIT





Te-ai nascut in primavara(02.03.1972) aducand in sufletele noastre lumina si bucurie.
Ai urmat cursul vietii iar dupa armata te-ai angajat la o unitate militara din Targoviste.Ai participat intr-o misiune in Bosnia de unde te-ai intors mai matur,cu mai multa experienta profesionala,diplome si medalii.
Apoi ti-ai intalnit jumatatea si te-ai casatorit.Erai un om fericit si implinit,aveai tot ce iti doreai la 33 de ani.
Dar a venit acea zi fatidica de 25 ianuarie 2005 cand intr-o clipa vietile noastre s-au dat peste cap ingenunchindu-ne in fata destinului.In acea zi ai plecat intr-o misiune si din cauza inconstientei unui om s-a produs un accident cumplit in care tu ai fost ranit.
Dupa sapte zile de lupta ai ales sa pleci intr-o alta misiune,o misiune fara sfarsit,o misiune cereasca,lasand in urma atatea lucruri neterminate,atatea lacrimi si dor.

Zbor lin printre ingerii cerului!
Zbor lin copile drag!

Lili

6 comentarii:

mariperijoc spunea...

Spun si eu "Zbor lin printre ingeri Mihail-Alin" si va sunt cu sufletul alaturi.Dumnezeu sa va aduca astazi in preajma oameni cu suflet mare care sa va sustina(stiu ca ei exista ) si sa va dea puterea de a trece peste furtuna din suflet.Va imbratisez strans pe amandoi si domnului Marin ii doresc multa sanatate!

Narcisa spunea...

Of,citesc si imi imaginez durerea,dorul si golul imens din sufletul dvs.de mama...sunt cu gandul si sufletul alaturi de dvs.D-zeu sa va aline durerea si sa va dea putere iar sufletul lui Alin sa-l odihneasca in loc luminat,plin de verdeata de unde a fugit toata durerea si-ntristarea...

Adriana spunea...

Doamne ,cata durere!Te imbratisez draga Lili,si D-zeu sa-l odihneasca pe Alin.





Lili spunea...

Va multumesc dragele mele pentru caldura cuvintelor si a gandurilor voastre!Au fost cateva zile in care amintirile au fost mai vii ca niciodata,au fost zile de zbucium,plans si dor,zile de caderi...Dar trebuie sa ma ridic repede pentru ca nu am alta cale.
Va imbratisez cu aceiasi caldura!

corina spunea...

Te imbratisez Lili , draga mea si stii ca suntem cu toate alaturi de tine chiar daca nu ne vedem.Dumnezeu sa-l odihneasca pa Alin acolo sus cu ingerii!

Lili spunea...

Multumesc Corina!