20 ianuarie 2013

Scrisoare catre Nelu



 BUIBAS  IOAN      1958-2012 



 Dragul  meu NELU ,te iubesc nespus de mult.Au trecut 6 luni de cand ai urcat acolo sus la cer,printre ingeri.Nu am invatat nici acum sa traiesc fara tine. Ma tarasc cu greu prin viata asta ,si simt ca nu mai am nici un rost pe acest Pamant.Mie dor de nu mai pot de tine.Mie atat de dor incat ma doare,ma doare pana la sufocare.Spunea recent fata noastra : '        Am fost o familie fericita'.Da ,am fost,dar oare de ce ni s-a curmat aceasta fericire?Acesta ne-a fost destinul ? Am un milion de intrebari la care nu gasesc raspuns.Astept si acum un bip de la tine sa stiu ca esti bine.Traiesc ,totusi cu speranta ca ne vom revedea candva.Asi da orice sa te mai pot strange un pic in brate ,si sa iti dau un pupic.Iti multumesc mult ca vi la mine in vis,si  macar acolo te pot vedea.
Te iubesc dragule,Dumnezeu sa te odihneasca,si ingerii sa te faca fericit.

Adriana

8 comentarii:

mariperijoc spunea...

Si pe noi ne-au chinuit intrebarile si toate starile prin care treci si tu Adriana.Ne-am amagit ca si tine cu vise,numai acolo ii mai simteam pe cei dragi aproape.Sunt cu sufletul alaturi de tine.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Ioan!

Adriana spunea...

Multumesc tare mult draga Mari.Ma ajuti enorm.NU stiu ce asi fi facut daca nu dadeam de acest blog,si de voi toate.Va imbratisez.


mariperijoc spunea...

Dumnezeu ne poarta de grija Adriana!Suntem alaturi de tine!Te imbratisez!

Narcisa spunea...

D-zeu sa-l odihneasca alaturi de ingeri pe Nelu,iar tie sa-ti mangaie sufletul indurerat si sa-ti dea puterea de a trai cu dorul si durerea in suflet...te imbratisez!

Adriana spunea...

Va imbratisez si eu.Multumesc inca o data.

TIBERIU VOINEA spunea...

Asa cum voi ati pierdut pe cineva drag,asa mi-am pierdut si eu prietenul ...avea 21 de ani...Il iubesc enorm..au trecut 5 luni si 8 zile.. e atat de greu..

Narcisa spunea...

Tiberiu,aici durerea ta este inteleasa,pt.ca aici suntem numai persoane care au pierdut cate o persoana draga si care am invatat sa traim cu dorul si durerea in suflete...D-zeu sa-i odihneasca sufletul prietenului tau in pace si tie sa-ti aline durerea.

mariperijoc spunea...

Imi pare rau pentru pierderea ta Tiberiu,intelegem framantarile tale sufletesti pentru ca si noi le avem.
Daca vrei sa povestesti tuturor despre el,imi poti trimite pe E-mail textul si eu il voi posta.
Cu noi poti vorbi oricand despre durere,suntem aici si avem aproximativ aceleasi sentimente si aceleasi intrebari ca si tine.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa iti dea putere!