13 mai 2013

Astazi am sufletul printre stele







Secundele au alergat grabite transformandu-se in ore,in zile,in ani...Pentru mine timpul parca a inghetat,ii privesc uimita miscarea,ii vad urmele lasate si lucrurile mutate dar privesc la el ca la un film...parca sunt undeva afara si nu fac parte din el...Este greu de descris in cuvinte acest sentiment...

Dupa ceas au trecut cinci ani de la acea zi de 13 in care tu Gina si Stefan ati pornit pe un alt drum...Mintea mea si-a activat scutul de protectie impotriva durerii si refuza sa-si aminteasca acea zi...Prefera sa isi aminteasca zambetul tau,iubirea si daruirea ta,mana intinsa spre ajutor tuturor celor care aveau nevoie,galagia si veselia cu care ii molipseai pe toti.
Cand ati plecat ati luat cu voi zambetele ...poate pentru ca tu si Gina erati cei galagiosi,cei responsabili cu sarcina de a ii binedispune pe toti in jur sau poate pentru ca ati luat cu voi si partea aceea mica a nostra de bucurie si de zambet...
In tot acest timp am luptat cu ce aveam in suflet si am incercat sa imi continui acest drum cum pot mai bine.Am invatat sa traiesc fara tine chiar daca nu imi imaginam vreodata ca acest lucru va fi posibil,am invatat sa fiu singura,sa ma descurc singura,sa le fac singura pe toate...sa zambesc timid fara a ma simti vinovata ca o fac,asta pentru ca stiu sigur ca tu nu suportai sa ma vezi plangand si esti fericit daca rad.Incerc sa fac fata tuturor incercarilor vietii fara sprijinul tau(cu toate ca sunt convinsa ca imi esti mereu in preajma si ma ajuti si acum),uneori mai obosesc alteori ma impiedic si cad dar ma ridic de fiecare data cu gandul la tine.
Ai fost si vei ramane forta mea,m-ai sprijinit si rasfatat cat mi-ai fost aproape , ma veghezi si ma ajuti atat cat poti si acum.

Iti multumesc pentru viata frumoasa pe care am avut-o impreuna si pentru ca uneori cand dorul si lacrimile ma coplesesc tu esti langa mine si ma ajuti sa depasesc acest moment.

Dumnezeu sa va ierte Madalin,Ecaterina si Stefan!Sa va dea lumina vesnica!

10 comentarii:

Narcisa spunea...

D-zeu sa le odihneasca sufletele in pace alaturi de ingeri,sunt cu gandul la tine Mari si cu o lumanare pt sufletele celor adormiti...te imbratisez.

mariperijoc spunea...

Sufletul meu astazi calatoreste...fara cuvinte...cuvintele s-au pierdut pe undeva si nu pot sa exprime suficient din tot ceea ce simt...Sa ma iertati daca sunt prea sterse sau prea putine...
Va multumesc pentru ca ati poposit aici alaturi de mine si mai ales multumesc pentru rugaciunea voastra indreptata catre cer in memoria lor.

mariperijoc spunea...

Sa ne rugam astazi si pentru sufletul lui Maria,o mama care s-a nascut intr-o zi de 13 mai pe aceasta lume si se bucura astazi alaturi de ingeri.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Anonim spunea...

Inteleg durerea din sufletul tau si-ti inteleg cuvintele...in aceste zile cand dorul apasa mai mult ca in alta zi...cand amintirea acelei zile revine indiferent de cat timp ar trece...in aceste zile cred ca nu exista cuvinte pt a putea spune ce este in sufletele noastre...deci ar trebui sa spunem doar no coment....

Narcisa spunea...

eram eu dar am uitat sa-mi trec numele....emotii..

Lili spunea...

Durere,dor,amintiri retraite...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Madalin ,Ecaterina si Stefan!

Lili spunea...

Marilena draga,sunt sigura ca Vali ,este tare mandru de tine si de tot ceea ce faci pentru fetele voastre ,pentru, si in, memoria lui!Te imbratisez strans!

Diana spunea...

Dumnezeu sa ii odihneasca alaturi de ingeri,iar voua sa va dea mereu mangaiere!sunt alaturi de tine.

Adriana spunea...

Dumnezeu sa-i odihneasca.Te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine ,draga Mari.

mariperijoc spunea...

M-am bucurat sa va gasesc pe toate aici alaturi de mine.Multumesc pentru gandurile voastre bune...va imbratisez!