9 mai 2013

In numele Luminii


Lacrimile de compasiune, nu sunt ude. Loviturile pe care le primeste atunci cand iti protejezi aproapele, nu te ranesc. Cand emani lumina, intunericul incearca sa se apere si trimite catre tine pale de flacari intunecate, pentru a-ti opri stralucirea. Cand traiesti prin Lumina, stralucirea ta este o continua amenintare pentru intunericul din jurul tau.
Si vei observa ca, daca vei alege calea Luminii, vei intalni multe atacuri pornite asupra ta. Atacuri exterioare, dar si atacuri interioare. Intunericul va incerca sa ramana agatat de tine si iti va oferi multe ganduri si circumstante care iti vor sugera sa il iei in considerare. Ispitele te vor insoti pe drumul tau, tentatiile vor fi alaturi de tine, iluzia te va inconjura.
Iar tu, le vei observa. Atat. Le vei observa, le vei recunoaste rolul, le vei identifica si le vei… zambi. Le vei mangaia si vei revarsa iubire asupra lor, iar asta le va dizolva. Le va metamorfoza din iluzie, in gratie. Nu vei lupta impotriva lor, ci le vei anihila prin compasiune si devotament fata de Lumina.
Cand te hotarasti, cu toata fiinta, sa iti dedici viata Luminii, atunci primesti un cadou nepretuit: eliberarea de iluzie. Cand privirea ta este setata doar pe Lumina, te vei elibera de efectul intunericului si de influenta pe care acesta o poate avea asupra ta. Vei vedea intunericul, insa nu vei mai deveni supusul lui. Nu vei mai cadea in prapastia iluziei, pentru ca vei avea aripi de Lumina.
Iar intunericul va sti asta. De fapt, inca de pe acum, de cand in fiinta ta se naste decizia de a trai constient in Lumina, intunericul deja se razvrateste si isi pregateste armele, pentru a incerca sa te intoarca din drum. Acum, totul depinde de hotararea ta. Vrei cu adevarat sa fii al Luminii? Daca da, atunci intunericul nu te mai poate rani. Daca vrei sa traiesti in Adevar, atunci preda-ti fiinta Luminii si lasa Puritatea sa traiasca prin tine. Cu totul.
Inmaneaza-ti trupul lui Dumnezeu si lasa-ti fiinta curatata de toate impuritatile relative. Permite-i Creatorului sa te inunde in Dragostea Sa Infinita si scufunda-te, constient, in adancul Luminii Absolute. Stai acolo si lasa-te mangaiat de Tatal tau. Si stai, si stai… Si stai. Stai in bratele Tatalui. Meriti asta. Meriti din plin. Lumina iti va vindeca orice rana si iti va umple orice gol. Iluziile vor iesi la suprafata si vor pieri in Lumina Adevarului.

Postat de  in 3 mai 2013

3 comentarii:

Narcisa spunea...

Frumos

Adriana spunea...

Interesant.Va pup

mariperijoc spunea...

Sa aveti o zi linistita!Va imbratisez!