12 august 2011

Carti pentru suflet


"INGERI 101" de Doreen Virtue, editura Adevar Divin..

"Doreen Virtue a auzit destul de frecvent aceasta intrebare la seminarele sale, astfel incat le recomanda de obicei participantilor cartea ei Vindecarea cu ingeri. Si-a dat totusi seama ca pana si aceasta carte este putin cam avansata pentru cei care participau pentru prima data la seminar, pentru cei nou veniti. Intr-o dimineata, atunci cand a vazut si a auzit clar titlul Ingeri 101, Doreen a inteles ca ingerii voiau ca ea sa scrie o carte introductiva, cu informatii fundamentale despre aceste fiinte ceresti.

Deci, cartea aceasta este rezultatul acelei indrumari primite de la ingeri: o privire generala despre ceea ce sunt ingerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinte; despre rolul ingerilor in diferite texte spirituale si religii; despre caile prin care ingerii ne ajuta si despre cum sa-i chemam in ajutor; informatii despre ingerii pazitori si despre arhangheli, precum si cele mai frecvente intrebari despre ingeri.
Indiferent unde va aflati pe calea spirituala sau religioasa, aceasta carte va va ajuta sa-i intelegeti si sa-i iubiti mai profund pe ingeri, fiind in acelasi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima data contact cu aceste concepte."



"Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată…" scrisa de Karol K. Truman

"... În anii copilăriei, mulți oameni au fost învățați să își blocheze canalele emoționale ale ființei lor. Eu au fost programați să își nege sentimentele, îngropându-le de vii. Ori de câte ori și-au simțit sentimentele rănite sau nu le-a convenit ceva, ei au fost învățați „să uite” sau „să ignore” aceste aspecte. Li s-a spus că: „Nu contează”, că „Nu trebuie să te mai gândești la asta” și că „Dacă te vei liniști, va trece de la sine”.

Ei bine, aceste sentimente nu au trecut deloc de la sine! Negarea lor nu le-a făcut să dispară. Ele au fost reprimate, suprimate și îngropate în subconștient, dar nu au dispărut deloc. Dimpotrivă, au continuat să rămână la fel de active undeva înlăuntrul ființei lor, generând toate condițiile nefavorabile și toate conflictele cu care se confruntă ei la ora actuală."

"DUREREA DIN INIMA SI TRATAREA EI - IMPACAREA CU PIERDEREA" de LARRY YEAGLEY.

Un mic fragment din carte "Cand a murit fiul nostru, credeam ca tot ce visasem in legatura cu viata s-a ispravit. In multe privinte asa era, dar inainte imi stateau si alte perspective (...) Moartea fizica nu suprima absolut tot ce a insemnat viata cuiva.
In anii de dupa pierderea cuiva, mintea celui ramas reface traseele relatiei. Cu fiecare revenire, invatam lectii noi si ni le amintim pe cele vechi. Iar energia investita in acest proces se converteste in putere pentru noi explorari.
Durerea este o parte a tristetii, pe care multi incearca sa o evite. Dar schimbarea perspectivei, in ceea ce priveste durerea, poate face diferenta intre prabusire si crestere" (L. Yeagley - Impacarea cu pierderea).


Autoarea lor este DOREEN VIRTUE,

1.CUM SA NE AUZIM INGERII
2.VINDECAREA CU INGERI
3.INGERI 101 - Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri
4. TERAPIA CU INGERI - Mesaje vindecatoare pentru fiecare domeniu al vietii dumneavoastre.
5. MI-AS SCHIMBA VIATA DACA AS AVEA CEVA MAI MULT TIMP
6. PACEA LAUNTRICA


Cartile apartin editurii ADEVAR DIVIN din Brasov.
Va sugerez sa intrati pe site-ul http://www.divin.ro si sa faceti comanda direct la ei.Asa veti beneficia si de o reducere de 10%.
Sper sa va fie de folos.


sursa:http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=33&t=1125


Un comentariu:

Steliana spunea...

Multumesc pentru aceasta carte de care
nu auzisem si pe care sigur o voi citi.
Pupici