14 martie 2012

Dezamagire...

De ce ma mai simt dezamagita si ranita de comportamentul celor din jur ?M-am obisnuit cu ideea ca cei care au o suferinta sufleteasca sunt lasati singuri,se fuge de ei ca de cineva cu o boala molipsitoare…Oamenii nu sunt rau intentionati,ei fug de suferinta…o au pe a lor in viata de zi cu zi si nu vor sa mai fie incarcati cu suferinta altora…Sunt ocupati sa isi traiasca propria viata,cu grijile,nevoile,fericirea sau tristetea ei…
Am invatat si sunt de acord cu asta de ceva vreme si de aceea ma mir acum de ce simt in suflet…de ce mai sunt uimita?de ce asteptam alt comportament?Atunci cand esti trist esti exclus din societate pentru ca apoi sa se dea vina tot pe tine “ca ai vrea sa te izolezi”
Se vorbeste despre ratacirea sufletelor ramase aici pe pamant pentru ca au lasat unele probleme nerezolvate,dar nimeni nu se gandeste la cei care ramasi pe pamant ratacesc intre doua lumi…sunt ca niste morti vii…
Respira dar sufletul lor e plecat undeva…si va fi asa pana vor gasi calea spre cei care ii iubesc cu adevarat…

4 comentarii:

NUTI spunea...

Dezamagiri ,sunt la tot pasul Mari!Si eu raman dezamagita mai mult cu trecerea timpului ,ca cei din jur ajung sa ignore faptul ca noua nu ni s-a intamplat nimic ...sau daca s-a intamplat.. eheee...a fost...demult ...a trecut ..gata...viata merge inainte ...asa cred ei ...dar nu e asa...si numai noi stim asta...
Ei nu pot atinge sufletul nostru ,nu-l pot percepe si nu-l pot intelege ...asa ca draga mea Mari,pe cei care nu-i dor ignora-i ...asa cum fac si ei cu noi! o seara linistita ,pupici.

Corina spunea...

Asa este, ratacim intre doua lumi...dar cumva trebuie sa traim, cum putem, nu stiu, nu exista reteta.Te imbratisez, Mari.

mariperijoc spunea...

Noi ne-am obisnuit cu acest comportament si cu aceste stari pe care le avem...totusi uneori mai dor...Va imbratisez si eu cu mare drag!

Narcisa spunea...

Asa este,dezamagiri sunt peste tot,nimeni nu te intelege,multi considera ca a trecut destul timp si ca normal era sa redevi ceea ce ai fost,dar ei nu stiu ce este in sufletul tau,bine ai spus,noi cei ramasi aici ratacim intre doua lumi...traim cu picioarele pe pamant si gandul in ceruri...te rog fii tare,nu mai pune la suflet rautatile celor din jur,ai 2 fete minunate si ne ai pe noi care te iubim enorm,te imbratisez scumpa mea.