15 martie 2012

ELIBERAREA VINE PRIN ACCEPTARE

Simtim de multe ori ca vrem sa o luam de la capat, saturati fiind de o anumita situatie din Viata, de anumite persoane, de care vrem sa “scapam”, sa-i “eliberam”.

“Eliberarea” din dorinta de a fugi de ceva, ...de cineva/ de a schimba realitatea creata, nu functioneaza, pentru ca in acest fel energiile raman blocate (sub forma aspectelor ranite, alungate, ascunse, nerecunoscute) .

Eliberarea unei situatii/persoane din viata noastra vine doar prin acceptare.
Acceptarea transmuta energia blocata, care, astfel, revine in starea ei pura, gata sa ne serveasca din nou prin alegerile noastre.

Acceptarea vine din simtirea si constientizarea propriilor noastre aspecte (sentimente/ emotii) in momentul Acum, clipa in care “miracolul” se manifesta in Viata noastra. Noi suntem “magicienii” pentru ca “miracolele” sunt creatiile noastre.

Permitand simtirea propiilor emotii, le constientizam si le acceptam, intr-un spatiu al compasiunii totale. In momentul acceptarii se naste “cunoasterea”.
Emotia este simtita, recunoscuta, constientizata si acceptata. Astfel, prin acceptare, ea este integrata si eliberata. Acesta este momentul alchimiei(transmutarii) energiei.

Eliberarea inseamna de fapt Integrarea noastra. Este un proces simplu si usor, care, prin acceptare, se manifesta de la Sine. Depinde de noi cat de mult permitem intalnirea cu propiile aspecte, emotii si sentimente , recunoscandu- le ca fiind ale noastre, asumandu-ne propiile creatii.

Din linistea Sufletului nostru, din Esenta, lucrurile vor fi intodeauna clare.
Toate raspunsurile la “de ce-uri” le vom primi, pentru ca stim totul are legatura/ se intoarce la propia noastra Fiinta. Suntem centrul realitatii noastre si totul se manifesta in functie de propiile alegeri.

Energiile blocate (manifestate prin aspecte ranite, abuzate, dezechilibre fizice, etc.) vor sa fie eliberate. De aceea revin in viata noastra, sub o forma sau alta, pentru a fi recunoscute, acceptate, eliberate si integrate.

Timpul cu noi insine, increderea absoluta in NOI, in propia intuitie, in Adevarul nostru, ne permite sa simtim, sa vedem, sa auzim cu Inima, dincolo de planul fizic, acceptand toate creatiile din trecut, tot ce am fost, tot ce suntem in Acum si tot ce vom fi, in totala compasiune si Iubire de sine.

Eliberarea vine prin acceptare, manifestata prin claritatea si simtirea sentimentelor noastre. Noi suntem alchimistii, pentru ca noi suntem cei care creem/dezcreem, acceptand totul ca o minunata experienta, menita sa ne reaminteasca de Maretia noastra !

de Dida Panait

https://www.facebook.com/notes/dida-panait/-eliberarea-vine-prin-acceptare-by-cretu-andreea/280184172009818

2 comentarii:

Corina spunea...

Este foarte adevarat, dar pana vine acceptarea e greu.Ea vine diferit , in timp, la fiecare este altfel...nu exista o perioada anume pentru asta.

mariana spunea...

Pentru mine,stiu,eliberarea nu va veni niciodata,pentru ca n-am sa accept niciodata ca el nu mai este.Nu pot sa accept,nu pot, ar insemna sa-l pierd pentru totdeauna.Va exista mereu in inima mea,in mitea mea,in sufletul meu.El pururea va trai in mine cit timp voi trai si eu.