2 mai 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit



In aceasta dimineata inca o mama a plecat pe drumul catre cer,lasand pe pamant un fiu greu incercat in aceste momente,cu sufletul plin de lacrimi si durere.
Dumnezeu sa o ierte pe Maria si sa o aseze alaturi de ingerii sai!

8 comentarii:

mariperijoc spunea...

Liviu a privit neputincios suferinta mamei sale.Desi vedea cum sufera isi dorea sa mai ramana aici indiferent de stare...Astazi Maria mama lui a plecat catre cer.Dumnezeu sa o ierte!
Suntem alaturi de tine Liviu in aceste clipe cumplit de grele.
Dumnezeu sa iti dea putere!

NUTI spunea...

Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca in Imparatia Lui,in locul fara suferinta ,unde nu exista intristare.
Familiei condoleante,iar tie Liviu,sunt alaturi de tine cu gandul ,chiar daca nu te cunosc,incerc sa -ti transmit puterea de a merge mai departe in aceste clipe grele...
Din tot ce am citit,si m-am convins de lucrul asta,sufletul se desprinde din planul fizic,pleaca de unde a stat prizoner intr-un trup si se intoarce ACASA....ACASA CU DUMNEZEU...acolo unde se intalneste cu celelalte rude.El e asteptat in clipele despartirii de lumea asta, de cineva caruia i-a fost drag ,aici,pe pamant,si-l insoteste in calatoria spre viata vesnica.
Cu siguranta ,Liviu ,mama ta nu e singura acum,incepe o noua viata in care are posibilitatea ,printre multe alte posibilitati pe care le are de acum inainte ,sa fie alaturi de tine,de sufletul tau,si atata timp cat crezi asta ,intr-o zi vei simti prezenta ei...
O candela aprinsa pentru buna ta mama Maria, iar bunul Dumnezeu sa o protejeze in Imparatia Lui!
te imbratisez cu compasiune!

Narcisa spunea...

Sunt cu sufletul alaturi de tine Liviu...stiu ce inseamna sa-ti pierzi mamica,D-zeu sa o odihneasca in pace pe maicuta ta Maria si tie multa putere si liniste sufleteasca...

Corina spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca pe aceasta mama...si lui Liviu multa putere sa traiasca fara ea.

Lili spunea...

Liviu,nimic si nimeni nu-ti poate alina acum durerea din suflet,dar sa stii ca nu esti singur ,ca noi toate (de aici)suntem cu sufletul alaturi de tine!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama Maria!
Iar tie,Liviule, Dumnezeu sa-ti dea puterea de a invata sa mergi mai departe... doar supravegheat de Sus din Cer de sufletul mamei tale!
Plangi,striga-ti durerea ,dar nu te izola,ridica-te si mergi mai departe dar fara a intreba...
Te imbratisez cu caldura unei mame indurerate!

mariperijoc spunea...

Astazi Maria va fi condusa pe ultimul drum,sa ne rugam si noi alaturi de familia ei ca Bunul Dumnezeu sa o primeasca alaturi de ingerii sai.Dumnezeu sa o ierte!

poli spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca!

maria spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace iar tie Liviu, sa iti dea puterea de a trece mai departe.Te inteleg, si de aceea, cuvintele sunt de prisos si ii sigur ca mama ta de acolo de sus te va ajuta.