3 mai 2012

In amintirea celor dragi care ne-au parasit



Azi 3 mai Gabi Sorin implineste 24 ani,LA MULTI ANI scumpule,acolo printre ingeri,toti te iubim si esti non stop in inimile noastre.Asa cum esti aici in poza cu mine,asa te poarta matusa in amintire pt toata viata...frumusetea noastra...nici nu stiu cand au trecut 10 luni,asa repede trece timpul...sa treaca...asa venim mai repede sa fim iar impreuna!!

9 comentarii:

mariperijoc spunea...

Sa te bucuri alaturi de ingeri Gabi-Sorin !Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
O imbratisare pentru tine Rela,astazi vom sta imbratisate in tacere...si cu speranta ca ei petrec in ceruri unde nu exista durere ,nici intristare.

Lili spunea...

Azi la sarbatoarea din Cer,trimit o rugaciune :Dumnezeu sa-i daruiasca pace si liniste lui Gabi -Sorin!
Iar tie ,Rela si mamei,Dumnezeu sa va dea putere si liniste sufleteasca!
Va sunt alaturi cu tot sufletul meu !

Narcisa spunea...

Stiu ca pt multi dintre noi cand ne aud spunand la multi ani unei persoane plecate din aceasta lume li-se pare ciudat...dar pt noi e ceva normal...pt ca ei sunt vi pt noi,in sufletele noastre...doar ca sunt undeva unde nu exista telefoane si nu putem comunica...offf....La multi ani Sorin,zbor lin alaturi de ingeri...te imbratisez Rela.

RELA spunea...

multumesc si eu si sora mea,pt cuvintele spuse din suflet,da LA MULTI ANI,pt ca da,este viu pentru noi,si vede lumea asta prin ochii nostri.coroane de flori de ziua ta scumpule,familia si o mare de prieteni iti sunt alaturi,ganduri frumoase si rugaciuni se indreapta catre tine...suflet curat ce stai in bratele DOMNULUI..la hotar sa ne-astepti intr-una...cand va sosi ceasul sa ne faci cu mana....TE IUBIM !!

NUTI spunea...

La multi ani ,ingerasule Sorin,caci azi iti sarbatoresti ziua de nastere cu cei dragi ai tai si cu prietenii care negresit ti-au stat alaturi desi nu te-au vazut,fizic!!
Stiu ca ai fost acolo alaturi de toti,stiu ca ai mangaiat-o si pe mama ta si sper ca le-ai alinat tuturor dorul...
O candela aprinsa pentru sufletul tau de copil si o rugaciune spre bunul Dumnezeu,sa-ti lumineze calea si sa-ti aduca bucurie alaturi de ingeri in Imparatia Lui!
Va imbratisez cu compasiune,pe matusa si mama lui,si va doresc o farama de putere sa puteti merge mai departe si nadejde in bunul Dumnezeu,ca atunci cand va orandui El,veti fi din nou impreuna!

RELA spunea...

multumim Nuti ..pt tot...si pt prezenta.cuvintele tale sunt ca o alinare.sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere..aceeasi putere de care avem noi nevoie,ai si tu.eu cred ca azi,si Sorin si Cosmin au fost alaturi de noi:*:*

RELA spunea...

Privesc in sus,un cer senin
Gandesc ca acolo-i RAI divin
Acolo-imeu
Pe care-o sa-l iubesc mereu!!

Si trece-o zi,un an sau doi
Sau poate multi ani peste noi..
Dar sa nu uiti:TU esti cu noi,
In viatza asta si.. de-apoi......

RELA spunea...

*acolo-i sufletelul meu..

mariperijoc spunea...

Frumoase si graitoare versuri Rela.Adevarat spui...ei sunt mereu cu noi si sufletele noastre simt asta...Dincolo de timp si spatiu ele pot comunica...suntem mereu impreuna...Te imbratisez draga mea!