31 ianuarie 2011

In amintirea celor dragi, care ne-au parasit..


Mihail-Alin Andrei
02.03.1972 -31.01.2005


Ai venit pe lume intr-o frumoasa zi de primavara,aducandu-ne bucurie si implinire,dar te-ai supus destinului ...si ai plecat mult prea repede la Dumnezeu ,intr-o zi geroasa de iarna lasand in urma atatea lucruri neteminate... atatea vise neimplinite...atata durere si dor!!...
De 6 ani ne trezim in fiecare zi cu gandul la tine,cautandu-te,chemandu-te si asteptendu-te sa vii
Copile mult iubit,
Soare al nostru drag,
sa vii sa ne incalzesti inimile,
sa ne stergi lacrimile,
sa ne alini dorul,
sa ne mangai batranetea!

Dar tu, nu vii...si iarasi vine seara si adormim cu tine-n gand...visand ,visand ziua reintalnirii noastre(acolo SUS)cand nimeni si nimic nu ne va mai desparti!
Odihneste-te in pace suflete drag!
mama si tata

10 comentarii:

mariperijoc spunea...

Nu va pot alina durerea dar sunt cu sufletul alaturi de voi astazi...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Alin,sa ii dea tot ce ii este de folos si viata cea vesnica!
Iar familiei sa Ii dea putere si liniste sufleteasca!
Sunt convinsa ca Alin va zambeste astazi si este alaturi de voi...

Steliana spunea...

Alaturi de durerea familiei cu gandul si sentimentele cele mai sincere de compasiune sunt din toata inima si eu.
Dumnezeu sa-l aiba langa el pe minunatul Alin!

Narcisa spunea...

Doamna Lili,azi,cand durerea,gandurile si dorul va incearca mai apasat ca in oricare alta zi,vreau sa stiti ca sunt cu gandul si sufletul alaturi de dvs.si cu rugaciunea alaturi de sufletul lui Alin,imi pare rau ca nu am nici o putere sa va alin sufletul,sa va scot durerea din el,imi pare rau ca viata asta e asa cum e...imprevizibila si dureroasa si noi nu putem schimba nimic...se zice ca dragostea si moartea sunt singurele care vin neanuntate...va pup cu dragoste,fiti tare scumpa doamna...D-zeu sa-l odihneasca in pace pe Alin si sa-l pomeneasca in imparatia Lui.

Anonim spunea...

Va multumim din suflet ca ne-ati fost aproape in acceasta zi...!Gandurile si cuvintele voastre ne-au mangaiat sufletele,ne-au mai alinat durerea.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Lili

Ifim spunea...

Nicio durere nu poate fi comparată cu cea pricinuită părinţilor de pierderea unui copil. Iar când acel copil este singurul, iar prin plecarea sa, ia cu el toate speranţele şi fericirea părinţilor precum şi ale propriei familii neîmplinite, cuvintele nu mai pot descrie acea durerea.
Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Alin!
Prin plecarea sa, Alin mi-a dat posibilitatea de a-i cunoaşte părinţii lui minunaţi. Ştiu că nu vă pot alina durerea, dar sunt cu gândul şi sufletul alături de dumneavoastră, Doamnă şi Domnule Andrei!

rodica spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Alin, iar celor ramasi sa le dea putere, mangaiere si pace in suflete.
Vesnica pomenirea lui!

Anonim spunea...

Dacă a fost cineva care să ne binedispună, dacă a fost cineva care să nu supere pe nimeni, dacă a fost cineva care să spună întotdeauna rugăciunea înainte de culcare (ştim acestea din aplicaţiile şi taberele de instrucţie, acesta este ALIN.
DUMNEZEU îi cheamă la EL numai pe cei buni.
Doamnă şi domnule ANDREI, aţi crescut un băiat cu mult bun simţ, harnic, cinstit şi săritor întotdeauna în ajutorul colegilor.
Vă promitem că noi, colegii de serviciu, nu îl vom uita niciodată.
DUMNEZEU să-l odihnească în pace.

mariperijoc spunea...

Dumneavoastra,colegilor lui Alin va multumesc in mod deosebit eu,care nu l-am cunoscut pe Alin cat a fost printre noi dar sunt cu sufletul alaturi de familie.
Pentru aceasta familie conteaza enorm gestul dumneavoastra,faptul ca le sunteti alaturi le alina suferinta acestor oameni greu incercati de soarta...
Alin este viu in inima si in gandul nostru,sa ii pastram vie amintirea!
Dumnezeu sa il odihneasca!

Anonim spunea...

Va multumim din suflet,D-le Ifim,si dv.colegi ai lui Alin(pe care v-am simtit ca niste frati ce nu i-a avut),ptr. cuvintele frumoase si calde ptr. sprijinul sufletesc care ni-l oferiti!Prezenta dv.an de an(timp de 6 ani,in aceiasi formatie ca in 2005)este dovada vie ca Alin,v-a fost un subaltern si un coleg bun,ca il iubiti si nu-l uitati.Va multumim!Va multumim D-le Voicu("Sefu"cum va spunea Alin)ptr.ca timp de 6 ani ne-ati fost alaturi prin vizitele ce ni le faceti impreuna cu minunata dv familie incercand sa ne mai alinati dorul!Multumim si tie Rodica ptr.linistitoarele tale cuvinte si nu in ultimul rand iti multumim tie,draga noastra Marilena, ca ne esti aproape tuturor celor de aici si ne dai posibilitatea sa comunicam!Va multumim si tuturor sa va de Dumnezeu sanatate
si bucurii!
fam.Andrei

Corina spunea...

Am plans cand am citit de fiul dumneavoastra.Era cu 3 ani mai mic decat mine.Si casatorit!
Ce sa spun in aceste momente?
Lumina sa fie tot timpul cu el, in calatoria lui vesnica!