3 decembrie 2011

Numele tau

In visul meu aseara,
Privind cerul senin,
Stelutele formara,
Numele tau,Cosmin.

Si straluceau in noapte,
Lumina lor ,aievea
Din razele lor soapte
Imi alinau durerea.

Iar eu de bucurie
Vegheam sa nu dispara,
Si-aceasta reverie
In zori sa reapara.

Ca toate impreuna
Ce scriu numele tau,
Sa stea mana de mana
Si luminand mereu,

Ca-n fiecare seara,
Privind cerul senin,
Din stele sa apara
Numele tau,Cosmin.


Nuti Ignat

9 comentarii:

mariperijoc spunea...

Cosmin de acolo dintre stele iti ghideaza pasii Nuti si este tare mandru de tine...Felicitari pentru prima ta poezie!Asteptam si altele!
Fie ca in fiecare seara sa poti citi in stele un nume drag si sa fii linistita!

Steliana spunea...

Intr-o adoratie totala fata de
fiul tau ti-au reusit versuri
ce mi-au mers direct la suflet si mi-au atins inima.
Felicitari Nuti drega si poate
inspiratia ta este dorinta lui Cosmin!

Lili spunea...

Cine nu crede ca exista viata dupa moarte,sa vina aici ,la noi pe bog si se vor convinge ca cei plecati la cer ,"traiesc"prin versuri izvorate din dragostea si dorul vostru...Timid dar frumos inceput Nuti!Felicitari!

Narcisa spunea...

Frumoase versuri,va admir ca va puteti scrie durerea si dorul in versuri,cuvinte profunde,sensibile si pline de dor...si mie imi place sa privesc cerul instelat si sa vorbesc cu mama...

NUTI spunea...

Va multumesc pentru comentarii...Nu sunt asa talentata,precum esti tu Marilena,dar poeziile tale ma inspira,si incercand stangaci sa-mi exprim prin versuri ,revelatia unui vis...am prima mea poezie...care indiferent de cum e ea,frumoasa sau nu ,va fi "smaraldul din cutia de comori"ce o voi pastra drept marturie pentru iubirea ce i-o port si o voi purta iubitului meu Cosmin,baiatul meu scump si drag...

mariperijoc spunea...

Nuti draga mea,in aceste versuri noi ne "cantam" durerea...nu stam sa analizam talentul...sigur ca nici eu nu sunt talentata...dar nu am stat niciodata sa analizez...Pentru mine este o forma de a imi exprima dorul si de a ma linisti...sunt convinsa ca astazi simti si tu aceasta bucurie...Cosmin de acolo de sus iti calauzeste pana draga mea...

Corina spunea...

Nuti, draga mea esti nemaipomenita!Frumoase versuri!Eu vorbesc despre cei plecati doar la prezent:Lui Cosmin ii datoram aceasta poezie!

NUTI spunea...

Multumesc ,Corina..te imbratisez cu compasiune...si inca o data cred ca destinul e scris undeva acolo dinainte de venirea noastra pe Pamant!!
Stii ca si Cosmin ii spunea tatalui lui "tatu"...asa s-a invatat el de mic sa spuna si asa i-a spus tot timpul...iata ca acum aflu ca si tu ii spuneai asa tatalui tau....care cred ca e mandru de tine si daca te copleseste dorul ,vorbeste cu el...Se va intoarce din Calatoria lui si-ti va alina dorul...
Eu i-am spus lui Cosmin sa plece ,iar in zborul lui sa se intoarca cand ii va fi dor si lui si mie...si asta pe ritmuri calde de poezie care va fi citita de cei ce cred ca exista comunicare si dupa moarte ...in curand!
Va imbratisez cu caldura si va multumesc !!Cu drag,Nuti

Corina spunea...

Daaaa, ma bucur enorm, Nuti! Si eu ii spuneam inca de mica si toti se amuzau de acest apelativ ,,tatu''.Si asa ii spuneau multi, dupa mine!Te imbratisez cu mult drag.