16 martie 2009

Au nevoie de ajutor


Parintele Valentin Stefan este preot la Parohia Sf. Nicolae din Ralesti jud Giurgiu si s-a alaturat asociatiei PRO VITA si parintelui Tanase de la Valea Plopului in lupta pentru salvare de vieti.
Parintele are un vis de a construi un complex familial care sa gazduiasca suflete napastuite,copii nedoriti si aruncati,mame cu copii fara adapost.Are un petec de pamant atat.Aici intervenim noi cei care putem si vrem sa-l ajutam.Are nevoie de material de constructii ,de tot ce este necesar pentru construirea unei cladiri.
Momentan gazduieste 30 de copii cu mamele lor,oameni fara adapost.Parintele se ocupa sa nu le lipseasca nimic.Dar are nevoie de ajutorul nostru.Tot ceea ce unora dintre noi nu ne mai este folositor,pe acesti copii ii poate ajuta. Au nevoie, in afara de bani, si de tot ceea ce este necesar intr-o gospodarie: mobila, covoare, masina de spalat, frigider, aragaz, vesela . Daca voi, sau cunoscutii vostri inlocuiti obiectele mentionate cu altele noi, va rugam ca pe cele vechi sa le daruiti acestor copii necajiti.
Dacă vreţi să contribuiţi la realizarea acestui vis:

BCR Giurgiu, Cont iban RO 39 RNCB 0145098349640001
Asociatia Pro Vita Sfantul Brancoveanu Filiala Giurgiu
Telefon Părintele Valentin: 0720 906 635
Comuna Gogoşari, sat Răleşti, Biserica Sf. Nicolae

Niciun comentariu: