25 decembrie 2011

5 comentarii:

mariperijoc spunea...

La multi ani ,pentru o fata frumoasa!Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti dea tot ce iti doresti Cristina!Multumesc pentru ca mi-ai inseninat ziua...Cine spune ca Mos Craciun nu exista?Iata ca la mine a venit!

Catina spunea...

Multumesc frumos dna. Mari!! ma bucur ca zambiti pentru o clipa azi, astfel reusesc si eu.Un Craciun Fericit va doresc si toate cele bune!

Mirel Serban spunea...

Uneori si din pacate parca tot mai adesea suntem cuprinsi de o oboseala, oboseala care de cele mai multe ori nu e a trupului ci a sufletului. Aceasta oboseala se naste din prea multe facute, prea multe avute, din superficialitate si banalitate. Avem nevoie de a sta in liniste, avem nevoie de a ne odihni sufletul inainte de toate, avem nevoie de a ne ruga, pentru a gasi adevarul si a intelege profunzimea vietii, sensul existentei. Unul din aceste momente de liniste si odihna este acum, este Craciunul, este noaptea in care s-a nascut copilul Isus, in aceasta noapte in care ne punem cea mai frumoasa speranta, pentru ca in ea viata noastra gaseste sensul, speranta devine certitudine, intunericul devine lumina. Acum va adresez cele mai frumoase urari pentru un Craciun in pace si seninatate alaturi de sfatul de a nu uita ca E Craciun de fiecare data cand zambesti la un alt om asemeni unui frate si il tii de mana, e Craciun de fiecare data cand recunosti cu umilinta limitele si slabiciunile tale, e Craciun de fiecare data cand permiti Domnului sa renasca pentru a-l darui altora. Si nu in ultimul rand, sa nu uitam sa ne amintim si de cei care pentru prima data sau a nu stiu cata oara nu mai pot fi cu noi astazi pentru a sarbatori Craciunul, sa ne amintim si de cei plecati spre Dumnezeu.
Mirel Serban

mariperijoc spunea...

E Craciun si nu ne mai putem bucura pe deplin de sarbatoare pentru ca in fiecare casa de pe acest blog lipseste cineva...asa ceva nu se poate uita...

Narcisa spunea...

Versurile tale prind mai mult contur atunci cand sunt incadrate intr-un videoclip,foarte frumos,Craciun linistit urez familiei mele de pe acest blog,va imbratisez si va iubesc mult.