24 iunie 2011

In amintirea celor dragi care ne-au parasit


Alina Rodica Chetrariu
27.02.1985-24.06.2007

Intr-o zi de 24.06 Alina Rodica s-a inaltat la cer.Suntem astazi cu sufletul alaturi de Rodica mama Alinei.
Dumnezeu sa ii dea odihna vesnica !

7 comentarii:

Corina spunea...

Grea zi pentru cei care au ramas....!Sunt alaturi cu tot sufletul de aceasta familie f indurerata si sper ca Dzeu sa nu-i lase...

Lili spunea...

O lumanare aprinsa si o rugaciune pentru odihna sufletului Alinei si Vesnica pomenire!
Stiu ca nimic nu-ti poate alina durerea din suflet Rodica,dar vreu sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog Bunului Dumnezeu sa-ti dea linistea si puterea sa depasesti si aceste momente!

Steliana spunea...

Ca mama ce si-a pierdut unicul fiu
iti inteleg suferinta si ma rog alaturi
de tine pentru ce-o fii mai bine pentru
ea acolo,iar candela aprinsa sa-i lumineze
calea .Dumnezeu sa o aiba cat mai aproape
de el!

Narcisa spunea...

D-zeu sa ii lumineze calea,sa o ajute sa-si gaseasca linistea si somnul langa cei drepti intr-o lume fara durere,tristete sau suspine...lumina vesnica pt.Alina

rodica spunea...

Dragele mele sunteti minunate, va multumesc pentru gandurile si rugaciunile voastre...a fost atat de grea ziua de ieri , nici nu am putut scrie macar un cuvant in memoria Alinei.
Am ridicat in urma cu cateva zile un parastas pentru sufletul ei , iar ieri am fost la o manastire cu hramul Nasteriii Sf. Ioan Botezatorul. Dumnezeu si Alina mi-au indrumat pasii acolo, este locul unde ma refugiez de fiecare data cand vreau sa-mi gasesc linistea si mangaierea sufleteasca , este locul unde simt pace si alinare pentru sufletul atat de indurerat .
Cu trecerea timpului , durerea si mai ales dorul sunt atat de mari, parca ma coplesesc cu totul...se spune ca timpul vindeca durerea, nu este adevarat , doar ca Dumnezeu iti da putere sa o duci, te ajuta sa traiesti cu ea , dar sunt momente cand este atat de greu...cumplit de greu si dureros...
Singura mangaiere sunt visele cand o mai vad si credinta ca ea este sigur intr-un loc bun si frumos, intr-un loc cu toti ingerii Domnului.
Am visat-o in noaptea dupa parastas, era imbracata intr-o rochie galbena , f. frumoasa, plina de floricele si era fericita, imi spunea ca i-a placut rugaciunea si vrea sa se roage toata viata Domnului , imi spunea ca locul ei este in alta parte si cand o voi cauta stiu unde o voi gasi .
Si asa este, pe cei dragi, plecati de langa noi , ii vom gasi in inima si rugaciunile noastre, in sufletul nostru indurerat , ii vom gasi acolo...in Imparatia Lui Dumnezeu ...atunci cand vom pleca si noi, ei vor fi acolo , ne vor astepta si vom ramane o vesnicie impreuna.
Va imbratisez cu drag si inca o data va multumesc.

NUTI spunea...

Lacrimi in ochi imi joaca printre randurile tale ,Rodica...mare dar ai primit de la Dzeu visand-o pe Alina si sa ai nadejdea ca asa este precum ai visat-o in vis..
Sunt si eu alaturi de tine.ma rog ptr. sufletul Alinei..iar numele ei fumos de inger..."Alina"... sa-ti aline dorul,suferinta si tristetea in fiecare zi...
Lumina lina si odihna vesnica in imparatia lui Dumnezeu!!

Steliana spunea...

Rodica, intotdeauna a doua zi dupa
ce o visezi sa dai de pomana unei fete tinere ceva, de data aceasta este bine sa-i dai de pomana chiar o rugaciune atunci cand te rogi tu spunand:"Sa primeasca Dumnezeu aceasta rugaciune pentru sufletul fetei mele Alina"
avand si o lumare aprinsa.
Liniste si multa pace in suflet iti doresc.!